שאלה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

orange hair

New member
גם אני אענה...

אוקי, אז אני לאבתולה... אני בת 15 וצי ועשיתי את בגיל 14 ו11 חודשים... -עם חבר שלי (אנחנו יוצאים כבר שנתיים וחצי בכללי) והיו לי הרבה הזדמנויות לפני זה אבל סירבתי כי חשבתי שאני לא מספיק אחראית... וואו, אבל זה שעשיתי את זה אני ממש לא מצטערת - פעם אחת לא הצטערתי בכל הזמן הזה... אני פשוט יודעת עד כמה התמזל מזלי שמצאתי כבר בגל כזה בן זוג כל כך מבין.... ואוהב ומתחשב והכל הכל ביחד שפשוט משלים אותי... ;)

bleeding rose

New member
מה את מתלהבת?

אז את לא בתולה. ועל הפעם הראשונה אני לא רוצה לפרט (לא שזה היה רע, אני פשוט לא נוהגת לשתף קבוצות גדולות של אנשים בדברים כאלה.)

שזה אבסורדי

מגוחך וחסר טעם... אבל האמת? זה היה מצחיק
במחיוד התמונות של האיש עם הבוטן שלו

bleeding rose

New member
יופי.

חשבת אולי על זה שיש דברים שהם מספיק אישיים כדי לשמור לעצמי? אני לא מחלקת כל דבר סתם ככה. ביחוד לא בפורומים כאלה.

חומץ, לא הבנת אותי....

לא מעניין אותי מה עשית, איך עשית, מתי עשית, כמה עשית או את מי עשית.. אני בספק אם יש פה הרבה שזה כן מעניין אותם
הנקודה היא שצחקתי על זה שמבחינתך זה אישי לשמור על כל הניסים והנפלאות שעברו במכנסים שלך, אבל זה לא אישי לחשוף את גודל השמוק הלא-כל-כך ריאלסיטי (אבל אפשרי) של החבר שלך.. זה הכל. את רשאית להירגע חומץ..

bleeding rose

New member
"חומץ", "דארלינג"...

מה זה היה לעזאזל? טוב לא משנה...נעזוב את כל זה וזהו...

אורנג' הייר? יענו שיער כתום?!?

יש לך שיער כתום כתום? יפה כזה, או שסתם את נהנת לגרום לאנשים כמוני לשאול שאלות מטופשות ולעשות מעצמם צחוק?

InTo YoUr SoUL

New member
כבר עשו כזה

אני בתולה, עוד מעט 15 וכן היתה לי הזדמנות ולא רציתי... כאילו, אני בחורה!! חחחחחח ברור שהיו לי הזדמנויות.. כאילו, אם אני ארצה, אני פשוט יכולה ללכת לרחוב ולתפוס לי איזה מישהו חחחח
לבנות קל להשיג סקס

כבר לא בדיוק נוער אבל שיהיה

לא בתול בן 20 + הפעם הראשונה הייתה נדמה לי בגיל 18 בערך, לא היה משהו מיוחד... ובאופן כללי היו הרבה הזדמנויות שוויתרתי עליהן, כל מיני סטוצים שהעדפתי לוותר עליהם.

ואני....

ברוכה הבאה קודם כל... אני לא בתולה בת 18 ו-5 חודשים (עוד 3 ימים - 12.4) הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 15 וחצי... וזהו.... דרך אגב קוראים לי הילה

The Cat Woman

New member
אני עונה! ד"א- מה שלומך נועוש???../images/Emo9.gif

1.כן! 2.שש-עשרה (16) וחצי 3._________ 4.סביר להניח שהייתה ולא הלכתי רחוק מדי...

וואו!!! זה היה מהר... סחטיין

כל הכבוד למנהלי הפורום... פאקינג שיט זה היה מהיר... כאילו תוך חצי שעה הם כבר סידרו תעסק...... אני מרוצה מהשירות פה... חבל על הזמן...

Foxy Toxic

New member
הפעם הראשונה שלי.. ../images/Emo26.gif

הייתה בגיל 14 בחופשה באילת...

blackhawk16

New member
יא אללה, איזה יופי

חשבתי שאני הבתול היחיד פה עם כל הסיפורים שרצים כאן. אני בן 16 ולא היו לי הזדמנויות

אממ שאלה טובה..

האמת התפלאתי שלא שאלו את השאלה הזו קודם... לי זה קרה בגיל 15 וחצי (צעיר יחסית) ובחדר שלי.. הכי אידיאלי לא?.. רציתי לדחות את זה עוד אבל לא עמדנו בפיתוי... חחחח ואני לא מצטערת על זה...

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifחדר מדרגות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למה כולם פה במיטות אההה ??? חדר מדרגות זה לא בסדר ?! כן שלום קוראים לי ספיר ואני עשיתי את זה בחדר מדרגות בגיל 14

למעלה