שאלה לכולם!

tal86

New member
אני הייתי חוזרת....

אמרתי את זה כבר ביום שחזרתי מפולין ואני עדיין מקווה שאני אחזור לשם מתישהו....

הייתי רוצה, אבל...

הייתי רוצה לחזור עם עוד אנשים שהיו איתי במסע הקודם. כדי שנוכל להעלות את הזכרונות ביחד "הנה, פה היינו, פה זה וזה אמר את זה... זוכרת שכך וכך?..." בנוסף, כשהייתי במסע לא לקחתי מצלמה, כי אני לא אוהבת לא לצלם ולא להצטלם, וגם יש לי זיכרון טוב, וחשבתי שאני לא אצטרך את זה. אבל כשראיתי תמונות מאלבומים של אנשים אחרים הבנתי את הטעות שעשיתי... הייתי רוצה לחזור לשם רק בשביל לצלם, שיהיו לי תמונות משלי, שהם זכרונות שלי, ולא של אנשים אחרים... מצד שני, אני לא חושבת שאם אני אחזור לשם יהיה לזה את אותו אפקט כמו בפעם הראשונה. כי זה באמת כמו לראות סרט, כמו שמישהו פה אמר - אתה לא באמת חווה את זה, אבל אתה יכול להרגיש. כשרואים סרט פעם שנייה, אולי שמים לב לפרטים קטנים וכו', אבל אין את אותה התרגשות שהייתה קודם. זה פשוט לא אותו הדבר... מה שכן, כל הזמן אמרתי שהייתי נשארת שם עוד 3 שבועות. פשוט לעשות את המסע הזה הרבה יותר ארוך. וגם הרבה יותר מסודר ויותר זמן לשינה, כי מה שקרה זה שהפעילות החברתית שארגנו לעצמינו בחדרים במלון (בניגוד להוראות, כמובן...
) באה על חשבון שעות שינה, ואז השלמנו שעות שינה על חשבון הסברים ופעילויות באוטובוס, ואפילו על חשבון הסברים תוך כדי המסלול ואפילו בתוך המחנאות ותוך כדי טקסים... וממש ממש חבל...

למעלה