שאלה לכל השמאל והימין!

שאלה לכל השמאל והימין!

הייתם רוצים לשמור על רוב יהודי במדינת ישראל? (אני חושב שברור שכן) כן\לא? נמקו!

TribeGili

New member
אני חושבת שזה יותר מורכב מזה..

זה תלוי לפי דעתי.. הכל תלוי.. אבל כעיקרון..

doresh shalom

New member
בעצם...../images/Emo41.gif

את לא אמרת כלום...

TribeGili

New member
כן אני יודעת..

הייתי חייבת ללכת.. וכל הזמן אין לי זמן להגיב.. בהזדמנות!

בוא נגיד...

שלא היית רוצה רוב ערבי בארץ כי הערבים בניגוד אלינו לא אוהבים דמוקרטיה. או יותר נכון עוד לא בנויים לדמוקרטיה ולא בנויים גם להכרה בעם שלנו אחרי כל ההסתה והשנאה שמטיפים להם שם בשטחים. אני לא מדבר כימני, אני מדבר כראליסט, ואפילו עם נטיות שמאלניות. אי אפשר להתכחש לעובדה שכשהם יהיו רוב תהיה פה קטסטרופה. אם באמת לא אכפת לכם אז כדי שיתחיל להיות כי זה כבר קיצוני מדי. עכשיו אם לא ראיתם את זה בואו נסביר מה יהיה פה: בגלל שהדבר היחידי שהערבים שומעים בשטחים הוא "מוות ליהודים" אז סביר להניח שכשיהיה להם את הכוח נגדנו הם יממשו את מה שלימדו אותם. וכל הדיבורים שאפשר להסביר וללמד, זה יעזור רק מול הדור החדש, זה שעכשיו הוא ילדים וגם אותו מלמדים בינתיים לשנוא אותנו. תחשבו שוב אם באמת לא אכפת לכם לשמור על רוב יהודי בארץ ישראל. בקיצור הרוב היהודי על הארץ מה שהולך ונעלם, חשוב מאוד לדעתי וצריך לעשות הכל (כשאני אומר הכל אני לא מתכוון לבוא ולהשמיד את כל הערבים - אלא הכל במישורים אחרים, לא צבאיים, ויש מה לעשות במישורים אחרים פשוט אין לי כוח להסביר וגם ככה כתבתי יותר מדי.) בשביל לשמור על הרוב והאופי היהודי של הארץ הזאת.

doresh shalom

New member
אתה צריך לעשות הפרדה בין../images/Emo41.gif

הערבים בשטחים לערביי ישראל...

אם החשש הוא רק מערביי א"י..

אז יש עוד זמן עד שאלו יהיו הרוב פה... בינתיים החשש הוא מגידול האוכלוסיה הענק של הפלשתינאים בשטחים... יומטוף

doresh shalom

New member
לא ../images/Emo41.gif

אתה כתבת על "הערבים" שכל מה שהם שומעים זה מוות ליהודים, אז אני אומר שיש צורך להפריד בין הערבים בשטחים שחשופים להרבה יותר הסתה מערביי ישראל.

"הערבים לא אוהבים דמוקרטיה"?

מה זאת ההכללה הזאת? רגע אתה מדבר כאילו פה אין שנאה והסתה..ותחשוב למה יש שם את ההסטה הזאת ולמה הם רק שומעים "מוות ליהודים"..

doresh shalom

New member
המדינות הערביות...../images/Emo41.gif

חלק גדול מתהליכים שדרושים בכדי לכונן משטר דמוקרטי לא חלו אצל רוב המדינות הערביות. לדעתי, זאת הייתה כוונתו.

יאפ...

זה מה שהתכוונתי בערך... אבל עם כל הכבוד אותנו לא מלמדים לעשות דברים כמו שאותם מלמדים. אצלם אסור לצאת נגד הדעה הזאת, אצלנו נשארו השפויים. אהה וערבים בנויים לדמוקרטיה? תראה מה הולך בעיראק, תראה איזה כוח יש ל"ראש הממשלה" הפלשתינאי. דמוקרטיה לא?

כמובן כי פלסטין הרוסה מהכיבוש

נצא מהשטחים ואז תוכל לדבר.. ובקשר לאחרות המוסלמים הקיצוניים שולטים. קראתי קומיקס של איראנית שהלכה ללמוד באירופה שאומר שכל הנשים הלכו עם שער חשוף ורוב האנשים לא התפללו כמעט לפניי המהפכה.. אין מה לעשות רוב האנשים אוהבים חופש.

איזה כיבוש?

למה כיבוש? ואיזו "פלסטין"? למקרה שלא ידעת יהודים ישבו ב"שטחי הכיבוש" עוד לפני 3000 שנים ולמקרה שלא ידעת, הייתה ליהודים האלו ממלכה שם. ולמקרה שלא ידעת הערבים הגיעו לארץ ישראל הרבה אחרי היהודים במסעות הכיבוש של הערבים שהתפשטו מחצי האי ערב בסביבות המאה ה-5 לספירה. ךמקרה שלא ידעת, יש לערבים 21 מדינות שכמעט כל אחת מהן גדולה מישראל ובאף אחת מהן אין דמוקרטיה(מאוד מעניין) ולנו יש רק מדינה אחת קטנה שהערבים כבר גזלו ממנה יותר מחצי (את ארץ ישראל המזרחית). פלסטין לא קיימת ואם היא תקום על שטחי יש"ע זה יהיה אסון כי תקבל מדינת טרור בצמוד לבית ואיבוד שטחי מולדת! הגל המקורי, פטריוט אמיתי!

המאה ה5 לספירה לא מעניינת אותי

אני מדבר על כאן ועכשיו.בשנת 67 כבשנו שטחים שלמים וזה עלה ועדיין עולה לנו בחיי אזרחים וחיילים. אם אתה רואה את הערבים כעם גדולאני לא אתווכח.רגע, ולמה ל"אירופאים" ול"אפריקאים"יש כל כך הרבה שטח?ה"ערבים" מורכבים מעמים רבים, ואם תשאל ירדני או סורי או סעודי הם יראו את עצמם כל אחד בפני עצמו. תפסיק לעשות הכללות.אנחנו כבשנו שטח של עם, ואנחנו צריכים להחזיר אותו לפני שיהיה מאוחר מדי(אם כבר לא מאוחר מדי).

דבר ראשון...

אני מקווה שאכפת לך מההיסטוריה הארוכה של העם שלנו(בארץ ישראל) כי אם לא אז משהו לא בסדר.... אין עתיד בלי עבר. רק שתדע שלפני שהתחילה עליה יהודית לארץ ישראל הערבים בכלל לא חשבו שא"י שלהם ועובדה שלא הפכו אותה למדינה ערבית ולא עשו ממנה כלום. והנה היהודים באו, פיתחו את הארץ, הקימו ערים, פיתחו את השממה והפלא ופלא פתאום הערבים רוצים אותה. אתה מדבר על כיבוש?, אז בוא נלך עד הסוף, למה רק 67 מה עם 48 הכיבוש הגדול, מה עם כיבוש תל אביב ופתח תקווה וראשון לציון האא? הרי בשבילם הכל כיבוש לא רק יש"ע אז מה אז? שנלך? נחזור לגולה? מה אתה חושב שיקרה אם ניתן את יש"ע? יבוא השלום על פני האדמה?! נגיע להסדר? הם לא יחנכו לשנאת היהודים? הם לא יעשו פיגועים? הרי מהשטחים האלו הם יקימו מדינת טרור שתיהיה סכנה מוחשית לישראל! השטחים האלה שחשובים ביטחונית כי הם גבוהים ממישור החוף ומי ששולט בהם (מדינת טרור לפי בקשתך) יכול לירות על מישור החוף כרצונו, להסתנן ועוד הרבה זוועות. אתה באמת רוצה להגיע לזה? הגל המקורי, פטריוט אמיתי!

למעלה