שאלה לכל צעירי הפורום.

Big Gun

New member
שאלה לכל צעירי הפורום.

מעלעול בכרטיסכם האישיים נוכחתי לראות שרובכם צעירים מאד.מעניין אותי לדעת כיצד ואיך זה שאתם מעריצים להקה אשר פרחה והיתה בשיאה ואתם בכלל עוד לא נולדתם??

הבנו את הקטע ../images/Emo4.gif../images/Emo72.gif

הרי אתה בערך בגילנו, וגם אם אתה מסרב להודות בזה, לא אכפת לנו כל עוד אתה לא מנסה לעורר בנו כמה שאתה "זקן" ו"מבוגר". ומה זה משנה מה הגיל? המוזיקה שלהם נשארה. כמובן שהיה הרבה יותר טוב אם היינו יכולים לחיות כשהביטלס היו בשיאם, אבל מה לעשות - המוזיקה שלהם יפה באותה מידה, גם כשהם כבר מפורקים ועם רגל אחת בקבר. (או שתיים)

Big Gun

New member
אני מאד שמח לקרוא ש....

נערות ונערים בגיל העשרה המוקדמים מתעניינים בביטלס.הם באמת נהדרים ועדיין לא קמו שניים להם. בקשר לגילי הייתי רוצה להיות בגיל שאת חושבת שאני אבל לצערי אני בכר קשישא בן 52.הציצי בכרטיסי האישי וראי נא את תחומי התעניינותי אולי זה ישכנע אותך.נער בן 14 לערך לא יתעניין בשחיתות במדינה ובאיכות השלטון במדינה וגם לא ישתתף בפורום סקס המיועד למבוגרים.

המממממ...

ראה אקדח גדול, אני מבין שמעניין אותך מדוע קטינים כמו רוב חברי הפורום עוסקים בביטלס. התשובה די פשוטה, והיא שיש להם מוזיקה נהדרת. אבל אנא, אל תזלזל בכישוריהם המוחיים של קטינים כמו רוב חברי הפורום. נערים בני 14 יכולים להתעניין בשחיתות במדינה ובאיכות השלטון במדינה, בדיוק כמו אנשים בני 32 ואנשים בני 84.

i love lucy

New member
אני פשוט מתחברת יותר לאולדיז כמו

הביטלס כמובן ,הדורס ועוד להקות כאלה...

Big Gun

New member
אני לא אומר שהם אחנם יכולים....

להתעניין בנושאים כמו שחיתות ואיכות השלטון בישראל אבל אני חושב שיש להם זמן עם הנושאים הכבדים הללו.עכשו זמנם להתעסק בלמצוא חבר\חברה, זיונים, מסיבות וכדומה. עכשו זמנם לעשות חיים וכמה שיותר.את הנושאים הכבדים הנ"ל שישאירו למבוגרים מהם.

או שאתה בן 12

או שאתה בן 52 וממש ממש ממש מטומטם. תסלחלי אבל אנשים בני 14 צריכים ליהיות עסוקים בלמצוא חבר\ה וזיונים!?? אוי אוי אוי, אני לא מאמינה שיש באמת שאנשים שחושבים את השטויות האלה. תשיג חיים.

דיתוּש

New member
תגובתי לעניין

Big Gun, אני סבורה כי ישנם הרבה ילדים בגילאים 14-17 שיכולים להיות מאוד בוגרים ולעסוק בנושאים יותר משמעותיים מ"למצוא זיונים" ומסיבות. ילדים בעידן שלנו מאוד מפותחים מבחינה שכלית ומבחינה נפשית, והרבה יותר קשורים לעולם המבוגרים. ואם כבר נכנסת לפורום והנך רואה את ה"ילדים" שכאן, שנפשם בוגרת מאוד והם בוגרים בעצמם ומתעניינים במוזיקה "ישנה וטובה", אינך סבור גם כן שה"נושאים הכבדים" יכולים לעניין גם אותם? חשוב על כך.

Big Gun

New member
אם את טוענת שאת מתעניינת גם בנושאים

כבדים ספרי לי בבקשה על פעלם של התנועה לאיכות השךטון בישראל ועל השיחתויות האחרונות!!!! אשמח מאד נאם יתברר לי שאת מגלה בקיאות בעינייני דיומא המתחוללים במדינתנו המושחתת. אשמח עוד יותר להיווכח שהנוער של היום הוא בוגר ולא מתעסק רק בו ובבילויים.

דיתוּש

New member
לא פוליטיקה.

נושאים של "בוגרים" כפי שאת מכנה זאת יכולים להיות יותר מפוליטיקה. למשל פילוסופיה, למשל פסיכולוגיה, למשל שירה. אלו לא נושאים שמתאימים לאנשים שרק מבלים, הלא כן?

i love lucy

New member
זה כל כך ברור שאתה בין בערך 13

רואים לפי איך שאתה מנסה לכתוב כמו בן אדם מבוגר ובלי לפגוע אני יתפלא מאד אם אתה באמת בן 52 או סתם ילד שרוצה להטיף מוסר על שטויות...

../images/Emo4.gif../images/Emo72.gif

נראה לי שנכנסת לפורומים רק בשביל להוכיח לנו את זה, כי אתמול היית רשום רק לפורומים כדורגל, סקס וביטלס.

tin ker bell

New member
אני לא חושבת שגיל האקדח הגדול

משפיע על השאלה שלו... אז אם אתה אכן בן 52, התשובה היא כזאת: אני בת 14, ואני מוצאת הרבה יותר במוסיקה של הביטלס מאשר במוסיקה של אלילי הפופ וההיפ-הופ של היום המייצרים מוסיקה שבעיני היא באיכות די גרועה וסליחה אם העלבתי פה מישהו! המון נערים ונערות כיום מתחברים למוסיקה מתקופת שנות ה-60-70, כגון הביטלס, פינק פלויד, לד זפלין, הדלתות, ג'ימי הנדריקס, ג'ניס ג'ופלין והרשימה עוד ארוכה, כמוני וכמו כמה מהחברים שלי. ושוב המשפט הזה מוכיח את עצמו...: great music lasts forever

Big Gun

New member
האם את אוהבת גם את:

הפלטרס,ניל סדקה,פול אנקה,אלביס הגדול מכולם,קליף ריצ'רד,ושירים באיטלקית מאותה תקופה

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif מה הקשר לאיטלקית פתאום../images/Emo35.gif

חחחחח.. אני דווקא מאוד אוהב מוזיקה פורטוגזית מאותה תקופה..
לא, אבל עכשיו ברצינות.. אתה לא עובד פה על אף אחד. אפשר להבין מהסגנון דיבור שלך שמדובר בילד בן 14 בערך. העובדה שבעצמך העלית את הנושא הזה של בני נוער שאוהבים מוזיקה של שנות השישים רק מחזקת את הטענה שלי (שלנו?). ונניח שהיית דובר אמת, אז תשובתי היא כשל שאר החברים פה. אהבת מוזיקה זו או אחרת ממש לא קשורה לגיל, אלא לבגרות. נכון שמי שמוצא בשירים של בריטני מסר עמוק אז הוא בד"כ ילד בן 12, אבל זה לא אומר שכולם כאלה..

Big Gun

New member
לאור קבלת הפנים הצוננת בפורום...

אני פורש ממנו!!!! אני לא חושב שאני צריך בלעסוק בלהוכיח שאני בן 52 אביבים ולא נער בן 14.

למעלה