שאלה לכל צעירי הפורום.

ביטלמן

New member
חבריה... להירגע...

למה אתם כל כך מתעצבנים סך הכל שאל שאלה... אני לא מבין למה אתם לא מאמינים לו? אחרי הכל למה לו לשקר? לא בסדר איך שהתנהגתם אליו.

ביטלמן

New member
וbig gun אני לא חושב שהשפה בה

אתה מדבר לא מתאימה לפורום. זהו אמרתי את דעתי בנושא.

כן כן כן!!

תגיד, (ולא לצחוק עליי) יש תכנית ברדיו, רשת ב' או ג' נדמה לי בימי שישי משלוש בלילה עד שש בוקר עם דן כנר (ביקשתי לא לצחוק) שירים משנות החמישים והשישים אתה במקרה מקשיב לזה?? תכנית ענקית!! אההההההה שירים מדהימים אחד אחד

Big Gun

New member
כן,אני מקשיב לתוכנית של דן כנר.

זה עושה לי את היום שלמחרת
היא משודרת בעת ובעונה אחת ברשת ב' ובערוץ 88fm.ד.א. למחרת יום שבת כל היום משעה 08.00 ועד 23.00 בערוץ 88fm יש תוכנית הנקראת 60,70,88 בה משודרים אותם סגנון של שירים.אחלה תוכנית.

איליקו

New member
תשמע, כולם גדולים אבל הגדולים מכולם

הם ללא ספק הביטלס. כל הזמרים והלהקות שמנית גדולים, כולל האיטלקים מסן-רמו אליהם אתה בטח מתכוון. מסכים איתך כמעט גדול, אולי אלביס היה הזמר היחיד הגדול מכולם אבל הגדולים מכולם באמת בקטגוריה הכללית הכוללת גם זמרים וגם להקות הם הביטלס. נידמה לי שההיסטוריה של נתוני המכירות תומכת בדעתי זו.

SmallVille Girl

New member
אני ללא tinkerbell

בכלל לא הייתי מכירה את הביטלס! אבל בזכותה הכרתי.... למרות שאף פעם לא התענינתי במוזיקה ישנה חוץ אולי מאבבא אחרי ששמעתי כמה שירים שלהם התאהבתי בהם ! ועכשו אני לא יכולה לעזוב אותם ! אוווו ואני ממש אוהבת את השיר magical mystery tower!!!!!!!!!

Big Gun

New member
ילדונת ,אני בפורום אקטואליה....

שחיתות ואיכות השלטון הרבה לפני שהגעתי לביטלס.בתנועה לאיכות השלטון בישראל אני חבר רשום מזה שנים. אבקשך לא לכתוב דברים שאין להם סימוכין.תודה.

amhay

New member
תראה.....

אני התחלתי באופן רגיל לחלוטין את דרכי בעולם המוזיקה במה שהיה להיט כשהייתי בסביבות הגיל 9-10 אבל לאט לאט זה הפך לעיסוק העיקרי שלי והייתי חייב להתקדם(או יותר נכון ללכת אחורה) או אז גיליתי את הקסם האמיתי של עולם זה וכל השאר היסטוריה....

Big Gun

New member
אין כמו הלהיטים הישנים של....

שנות ה-50-70 .אותם אתה עדיין יכוך לשמוע ברדיו והם עדיין נמכרים לעומת הלהיטים של שנות ה-80-90 שאף אחד כבר לא זוכר אותם והזמרים שלהם נעלמו באותה מהירות שהם צצו.

ביטלמן

New member
שנות השמונים??? אף אחד לא זוכר???

זו היתה אחת השנים הכי פוריות בתעשיית הרוק

Big Gun

New member
אתה יכול למנות לי שמות של ...

זמרים דאז????אני לא לעןמת זאת אני זוכר את שמות הזמרים והלהקות של שנות ה-50-70 טוב.

Another Girl

New member
חבר'ה תפסיקו להתעסק בזוטות

כמו גיל,מבוגר,צעיר וכו' וכו'...באמת זה כל כך משנה? שווה להבריח אנשים בשביל זה? בואו נירגע כולם ונדבר על מה שחשוב באמת,שלמענו התכנסנו כאן...

למעלה