שאלה למבינים בדבר

Miss CB

New member
זה לא "קטוע"...

זה כי זה ויטראז', תסתכל על ויטראז'ים אמיתיים מקרוב ותראה שככה זה, מחולק לקטעים. אם היו עושים את הכל פס ישר זה לא היה נראה "אותנטי", דרך אגב זה *באמת* ויטראז' שעשו במיוחד ואז צילמו ככה שגם לא הייתה ברירה...

אם בזה את מתכוונת כהעטיפה הישנה

אז יש לי את האלבום בדיוק באותה עטיפה עדיין עטוף - אח שלי קיבל לברמיצווה ויש לנו כבר פעמיים (דיסק ותקליט) ואין איך להחליף. בכל אופן, אם את או כל מישהו אחר רוצים לקנות אז צרו איתי קשר...

egg

New member
ת'אמת,

זו לא העטיפה המקורית, אלא זו שיצאה לכבוד יום השנה ה-20 של האלבום. אבל היא די דומה למקור (המנסרה כאן מלאה, לעומת מנסרה "חלולה" במקור).

אני יודע שזו לא המקורית

אבל הדיסקים עם העטיפה המקורית ירדו מהמדפים עוד באמצע שנות ה-90. וגם העטיפה הזאת יותר יפה

egg

New member
ת'אמת,

זו לא העטיפה המקורית, אלא זו שיצאה לכבוד יום השנה ה-20 של האלבום. אבל היא די דומה למקור (המנסרה כאן מלאה, לעומת מנסרה "חלולה" במקור).

bujored

New member
היא אפילו מקועקעת לי על זרוע ימין..

בחרתי בה כדבר שמסמל בשבילי תקופה מסוימת בחיים, ומעבר להכל הסבר שיבוא איתו חבר להקה, אמן, ואחרים, בשבילי היא תמיד תהיה משהו מיוחד במינו, אני זוכר שראיתי אותה פעם ראשונה בגיל 11, כאשר דוד שלי השמיע לי תקליטים בבית שלו.. ובאיזשהו שלב הגיע לדארק סייד, מה שתפס אותי עוד לפני המוזיקה הייתה הפרזימה, לאחר שנה יצא לי לחטט באוסף התקליטים המשפחתי, ואז ראיתי אותה שנית, כלכך התלהבתי, דבר לא שגרתי לילד בן 12 להתלהב מציור.. בכל אופן, מאותה נקודה התחילה האהבה שלי לפינק פלויד שהולידה את האהבה שלי למוזיקה. הנה היא במלא הדרה על יד ימיני.. וגם אחת הגיטרות הישנות שלי :)

Miss CB

New member
מגניב......

זה צבעוני או רק שחור? אגב, חסתיין על האסג'י

bujored

New member
זה צבעוני ביותר..

אני ינסה לשלוח תמונה עם צבע, יש לי דיגיטלית אז אני יעשה אחת בקרוב.

bujored

New member
היה לה סדק בצוואר.. עצוב.

במקומה הגיעה לס פול וינטאג' משנת 87..

pink floydror

New member
אס ג'י או לאס פול

שום דבר לדעתי לא משתווה לסטארט..!
ובין היתר אמרתם שהעובדה שבעטיפת התקליט , הקשת נכנסת שוב במנסרה וחוזרת להיות אור וכל זה בשביל שיהיה פוסטרים, הרי לכם דגל שאח שלי הביא לי.:)

lior efi

New member
ורק לי אין חשמלית! ):

ועוד אחרי 5 וחצי שנים שאני מנגן!!! טוב זה בגלל שאני רוצה שהראשונה שלי תהיה ממש טובה! וגם כי אין לי מקום בחדר הקטון שלי! חחח...

Miss CB

New member
פעם אחת ולתמיד - מה הסיפור עם זה?

לפי מה שהבנתי, מדובר על "סתם" סטראט (בגרשיים כי זה סטראט, אין דבר כזה סתם!) שבמיוחד בשבילו כדי שירגיש מיוחד חרטו עליה מאחורה את המספר 0001. בלי קשר לכלום, כי היא אפילו לא קרובה להיות הראשונה...

bujored

New member
לא משתווה לסטראט? או קאסטר? :)

גם סטראט עברתי, בהחלט אחת הגיטרות הנוחות ביותר שיצא לי לרוץ על. מה שכן, תמיד רציתי את בת-דודתה הסקסית הדרומית הטלקאסטר, מאז ומתמיד הייתה לי פנטזיה עליה, אך מעולם לא הייתי בעל אחת.. האם זה עומד להשתנות..

pink floydror

New member
קאסטר?

כן אני אוהב אותה...:) מזכירה לי תמיד את ברוס ספרינגטון חחח.. אבל עדיין.. סטארט זו הגיטרה הראשונה שאהבתי ובמשך הזמן פשוט הבנתי כמה אני מטורף עליה..:)

למעלה