שאלה למומחים בעוגות שמרים.. אני על סף יאוש!
לא מצליחה להכין שבלולי קינמון רכים כמו שצריך!!!
עושה כבר את הניסוי הרביעי שלי... ולא יוצאים לי שבלולי קינמון רכים!
הסופ"ש הכנתי ממתכון שמשלב כוס חלב וכוס מים (בניגוד למתכון הקודם שכולל רק מים). יצאו שבלולים רכים וחביבים רק לכמה דקות שאחרי הוצאת התבנית מהתנור. אחרי שהתקררו - נהיו קשים!!
אני צריכה עכשיו לזרוק את כולם כי אי אפשר לאכול אותם...
למה הם לא מצליחים לי??? יש ל ניסיון לא רע עם עוגות שמרים רגילות בתבניות מאורכות... רק השבלולי קינמון האלה מסרבים לצאת לי כמו שצריך!!!
אולי אם אשלב תבנית עם מים בתנור בזמן האפייה שתיתן לחות - זה יעזור?
וגם, יש את הקטע הזה של יציקת מי סוכר על העוגות כשהן יוצאות מהתנור... אבל זה עושה אותן דביקות נורא אח"כ. זה חיוני?
מי יכול לעזור לי? אני באמת במצוקה!!...

לא מצליחה להכין שבלולי קינמון רכים כמו שצריך!!!
עושה כבר את הניסוי הרביעי שלי... ולא יוצאים לי שבלולי קינמון רכים!
הסופ"ש הכנתי ממתכון שמשלב כוס חלב וכוס מים (בניגוד למתכון הקודם שכולל רק מים). יצאו שבלולים רכים וחביבים רק לכמה דקות שאחרי הוצאת התבנית מהתנור. אחרי שהתקררו - נהיו קשים!!

למה הם לא מצליחים לי??? יש ל ניסיון לא רע עם עוגות שמרים רגילות בתבניות מאורכות... רק השבלולי קינמון האלה מסרבים לצאת לי כמו שצריך!!!
אולי אם אשלב תבנית עם מים בתנור בזמן האפייה שתיתן לחות - זה יעזור?
וגם, יש את הקטע הזה של יציקת מי סוכר על העוגות כשהן יוצאות מהתנור... אבל זה עושה אותן דביקות נורא אח"כ. זה חיוני?

מי יכול לעזור לי? אני באמת במצוקה!!...

