אוקי, המשך הסאגה. הכנתי לפי המלצותיכם!
אז קודם כל קבלתי את ההמלצה לא בטורבו אלא בחימום רגיל!
אח"כ, את ההמלצה של לא 200 מעלות כי זה חום גבוה מדי, לנסות 180... אבל כנגדה היתה המלצה - כן 200 מעלות כי שמרים אוהבים חום חזק! אז התפשרתי על 190 מעלות ל 10 דקות אולי 2 דקות יותר...
הוצאתי כשהיו לבנבנים-צהבהבים!
החלפתי את הסוכר הלבן בסוכר חום - כהמלצתכם!
מרחתי במים סוכר קרים! את המאפים החמים - כהמלצתכם!
הכנתי את הבצק ממתכון שלכם לפי יחסי כמויות אחרים - שלכם!
להלן התוצאות הפתיעות:
1. למרבה הפתעתי האמצע של השבלולים התחיל להזדקר בתנור , תוך כדי אפיה -כלפי מעלה!!! יצאו לי שבלולים עם בולבול!
בנוסף,
2.עוד בזמן ההתפחה של השבלולים, התחיל הסוכר חום קצת להנמס...
3. השבלולים יצאו עם בסיס שטוח משכבה דקה של סוכר נמס שהתקשה...
מיד התמונות:
אז קודם כל קבלתי את ההמלצה לא בטורבו אלא בחימום רגיל!
אח"כ, את ההמלצה של לא 200 מעלות כי זה חום גבוה מדי, לנסות 180... אבל כנגדה היתה המלצה - כן 200 מעלות כי שמרים אוהבים חום חזק! אז התפשרתי על 190 מעלות ל 10 דקות אולי 2 דקות יותר...
הוצאתי כשהיו לבנבנים-צהבהבים!
החלפתי את הסוכר הלבן בסוכר חום - כהמלצתכם!
מרחתי במים סוכר קרים! את המאפים החמים - כהמלצתכם!
הכנתי את הבצק ממתכון שלכם לפי יחסי כמויות אחרים - שלכם!
להלן התוצאות הפתיעות:
1. למרבה הפתעתי האמצע של השבלולים התחיל להזדקר בתנור , תוך כדי אפיה -כלפי מעלה!!! יצאו לי שבלולים עם בולבול!

בנוסף,
2.עוד בזמן ההתפחה של השבלולים, התחיל הסוכר חום קצת להנמס...

3. השבלולים יצאו עם בסיס שטוח משכבה דקה של סוכר נמס שהתקשה...
