שאלה למועמדים העתודאים לטכניון

NesiZ 19

New member
ורק אני כל כך מוקדם...ב8 וחצי

טוב זה כנראה בגלל שאני גר קרוב לשם.

Light Spark

New member
זומנת לראיון?

מזל טוב...אגב גם אותי הזמינו ל21.9 בתשע וחצי... אגב..נראה לכם ש92.87 יספיק?

NesiZ 19

New member
לפי מה שהבנתי

הריאיון הוא רק ריאיון פסילה, ומבחינת הנתונים כל מי שזומן הוא בעל הנתונים המתאימים לקבלה. יכול להיות ששינו את זה עכשיו וזה יהיה כמו באר שבע, אבל אי אפשר לדעת. שווה לשאול את גלית.

Light Spark

New member
לא עשיתי...

ואמרו שהם שואלים שם שאלות מכשילות ואף אחד לא עובר... גם בטכניון זה ככה? ובכ"ז? מה בערך שואלים?

JackoJack

New member
לא אמרת שלא נרשמת לשם בכלל?

מה נשמע ורוניקה?

שלום שלום

בטח שנרשמתי, פיזית, מנטלית כבר מזמן ויתרתי, ואז מתקשרת מזכירה עם קול מאיים ומזמנת אותי, פדיחוווות. תמסור ד"ש לאייפוד, התאהבתי

JackoJack

New member
חחח גם את מצאת חן בעיניו :)

וגם אלי התקשרה מזכירה מאיימת...היא דיברה כל כך מהר שביקשתי ממנה לחזור שוב על חצי מהדברים :)

itsish

New member
../images/Emo207.gif כמה זמן ימשך הריאיון?

אני מניח שזה יהיה כמו הראיונות שהיו נהוגים עד לפני שנה בטכניון....

ראיון אישי בטכניון

הראיון האישי שלי נערך ביום שלישי השבוע. משך הריאיון הוא כחצי שעה, וההתרשמות הכללית שלי הייתה שלא מדובר בריאיון שנועד לפסול מועמדים רבים, אלא רק את אלה שיגלו התנהגות חריגה במיוחד. למעשה, המראיינים התגלו כשאנשים נחמדים מאוד, אפילו באופן חשוד למדי. בכלאופן אחלוק עם הלחוצים מבינכם מידע שימושי. קודם כל, הבניין של הפקולטה לרפואה הוא הבניין הגבוה, ככה תמצאו אותו. שמאלה - למטה - ימינה - שם נערכים הראיונות ונגזר הדין. תכנסו לחדר המזכירה והיא תתן לכם טופס למלא בו את קורות החיים שלכם ו"חוויות מיוחדות" שנאלצתי להיזכר באירועים מלפני 5 שנים (שזה הרבה עבור מישהי בת 18) כדי שיהיה רשום משהו. לאחר מכן יקראו לכם לחדר הראיונות (לי קראו באיחור של חצי שעה מהזמן שהתבקשתי לבוא). אוקיי... ממני ביקשו בהתחלה להציג את עצמי, לספר פרטים שלא מופיעים בדף שמילאתי. ראיינו אותי שני רופאים: גבר ואישה, נחמדיםבצורה בלתי רגילה. מלבד שהם הזכירו לי כמה פעמים כמה צעירה אני ואפילו הדגישו את זה, הייתה ממש אווירה של שיחה. לא שאלו אותי בכלל שאלות של דילמות או שאלות שדורשות מחשבה יתרה. דיברנו והם שאלו אותי בהתאם לכיוון שהשיחה זרמה. נראה לי שהם התכוונו לשאול אותי דברים על מו"ר, אך מכיוון שלא עברתי מבחן מו"ר נפטרתי מהחלק הזה. עוד שאלות שאני זוכרת זה שהם שאלו אותי על אירוע משמעותי במיוחד בחיי, תכונה שהייתי רוצה לשנות בעצמי, וכיצד אני אתמודד עם מוות. בסך הכל יצאתי עם הרגשה טובה, והם אפילו אמרו לי שאני נשמעת בוגרת לגילי (אני מקווה שזאת מחמאה). סך הכל מדובר בריאיון חביב ואין לכם שום סיבה להיות לחוצים! בהצלחה לכולם!

למעלה