שאלה (למי שיודע)

Bow Wow2004

New member
שאלה (למי שיודע)

אגב, נא לא לשרשר את התשובה לפה, אלא לפתוח הודעה חדשה עם התשובה. והשאלה: זה נכון ששרידן ובת' הן תאומות

הצילצול

New member
לא הם לא תאומות.

בת' יותר יפה משרידן וחוץ מזה שירשרתי פה כי אתה בעצמך אומר שלא לפתוח סתם שירשורים. אז הנה כתבתי תגובה.

Bow Wow2004

New member
כן אבל, כמו בתשוקות

פלאשבק אז מעכשיו אסור לשרשר. בכל אופן השאלה שלי היא למשהו שיקרה עוד 3 שנים, אז הבקיאים - מישו יודע?

soapsfan

New member
[ספויילר בפנים]

זה רק שמועות.יש הבדל בין שמועות לגבי דברים שממש קרו בתוכנית.כמו למשל ה-שמועה שויטני היא הבת של איב וג'וליאן

python 4

New member
מה????

וויטני היא הבת של איב וג'וליאן?!?! פשוט לא יאמן. לא יאמן.

ספוילר../images/Emo70.gif

היא לא, אני לא מבינה מה הקטע פה.. צ'אד הוא הבן של איב וג'וליאן וזה ברור לכולם. אבל איב לא יודעת את זה... אחרת היא לא הייתה מתייחסת אליו ככה. ומה הקטע שמישהו אמר פה שויטני היא לא הבת של איב
אז הבת של מי היא
ואם מישהו פה אפילו מנסה להגיד לי שהיא בעצם הבת האבודה של פילאנק , אני מרביצה לו

python 4

New member
מה????

וויטני היא הבת האבודה של פילאנק?!? איך זה יכול להיות? הרי האנק הוא כזה צעיר! נו טוב, כבר קרו דברים משונים יותר בתשוקות. היי, זה אומר שעכשיו וויטני ותרזה הן אחיות והן לא יודעות מזה! חה!

Bow Wow2004

New member
זה לא אני - מישהו התחזה אליי!!!!

רגע אחד... עכשיו שאני נזכר... פלאשבק - באוו וואו ידעתי! זאת היית את שהתחזית אליי! עובדה שיש לך עבר עשיר בנושא... נתפסת על ח! זה הסוף שלך! חה חה חה

נצל"ש

ראית באוו וואו אני הולכת לפי העצות שלך ומנצלת שרשורים.... 1.לא נראה לי שבת' ושרידן תאומות... 2. למה אתם כל הזמן אומרים שפילאר והאנק ביחד זה רציני או שאתם סתם צוחקים? 3. איך אתם יודעים על פלומה?ומה יהיה איתה? 4.מה יקרה עם נוח הבן של הבנטס?...

נצל"ש

ראית באוו וואו אני הולכת לפי העצות שלך ומנצלת שרשורים.... 1.לא נראה לי שבת' ושרידן תאומות... 2. למה אתם כל הזמן אומרים שפילאר והאנק ביחד זה רציני או שאתם סתם צוחקים? 3. איך אתם יודעים על פלומה?ומה יהיה איתה? 4.מה יקרה עם נוח הבן של הבנטס?...

הצילצול

New member
הוא הכתיר את עצמו...

אף אחד לא בחר בו.... וגם בקסטריט גירל כאילו מה זה הדבר הזה? יש לכם מעריצים בכלל? אהה נכון שכחתי... כן יש להם..
כן כן זה מספיק..

backstreet girl

New member
אז ככה

את באוו פייט הכתיר ואותי באוו הכתיר חבל שאני לא יודעת איך לשים פה פלשבקים ובאוו.......וב'ת..............שרידן........תאומות???????????? איך הגעת.......

למעלה