קטעים איתם........
ת תמיד מישהי New member 23/1/04 #23 חמודה, כותבים "עליך" ואני לא מבינה מה יש לך כ"כ להתלונן.. את זו שמזהירה אנשים ממנו כל הזמן
ת תמיד מישהי New member 23/1/04 #25 מוזרה../images/Emo35.gif עכשיו הכל ברור לי... שנייה תן לי לחשוב על משהו...... טוב אין לי... אבל העיקר שגם אתה הצטרכת לחפש עם העכבר את התשובה
מוזרה../images/Emo35.gif עכשיו הכל ברור לי... שנייה תן לי לחשוב על משהו...... טוב אין לי... אבל העיקר שגם אתה הצטרכת לחפש עם העכבר את התשובה
T t o o l New member 23/1/04 #26 אמממ מי שמוזר פה זה באוו וואו ואין ספק בקשר לזה... הוא אומר את זה כי כל הזמן השתקתי אותו שהוא הזהיר אנשים. ובקשר ללהתלונן במשוב, זה היה בצחוק! אני רושמת "עלייך" ולא "עליך" יש בעיות? ואל תתחילו לי עם נאומי זכר נקבה.
אמממ מי שמוזר פה זה באוו וואו ואין ספק בקשר לזה... הוא אומר את זה כי כל הזמן השתקתי אותו שהוא הזהיר אנשים. ובקשר ללהתלונן במשוב, זה היה בצחוק! אני רושמת "עלייך" ולא "עליך" יש בעיות? ואל תתחילו לי עם נאומי זכר נקבה.
ת תמיד מישהי New member 23/1/04 #27 הוא אף פעם לא הזהיר../images/Emo70.gif את זו שכתבת לכל מי שחדש שיזהר מבאוו וואו.. ורושמים עליך או שעברית קשה שפה אני כולה מתקנת אותך, מה את מתעצבנת
הוא אף פעם לא הזהיר../images/Emo70.gif את זו שכתבת לכל מי שחדש שיזהר מבאוו וואו.. ורושמים עליך או שעברית קשה שפה אני כולה מתקנת אותך, מה את מתעצבנת
T t o o l New member 23/1/04 #28 את חושבת שהוא אף פעם לא תיקן????????????? הוא תיקן יפה מאאאאאאאאאאאאווווווווודדדדדדדדדד!!!!!!!!!
T t o o l New member 23/1/04 #30 לא את לא מבינה כל פעם שמישהו פותח הודעה חדשה הוא מעיר... אפילו רותם הזהירה אותו לפני יום-יומיים. לא אכפת לי להסתדר איתו.... אבל שיפסיק להעיר.
לא את לא מבינה כל פעם שמישהו פותח הודעה חדשה הוא מעיר... אפילו רותם הזהירה אותו לפני יום-יומיים. לא אכפת לי להסתדר איתו.... אבל שיפסיק להעיר.