גם לא על סוגים של דלק? איזה באסה איתך... ואני כבר קיוויתי
סתם לא יכולתי להתאפק. הרמה להנחתה קוראים לזה אצלנו בבית. וחוץ מזה אני נפעמת מהאסרטיביות שאת מפתחת, ואני מתכוונת לזה בשיא הרצינות. וזו לא ההודעה הראשונה שלך שמעוררת אצלי מחשבות שכאלה. היו עוד כמה (למשל בחינוך לגיל הרך ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע (ההריון, ההריון אוכל לי תאים אפורים חיוניים)). בקיצור יקירתי - רק להגיד לך שאפו. בלי שמץ של התנשאות או ציניות. באמת.
היום ההדברה לא כל של פעם שצריך לצאת מהבית לכמה ימים, היום אחרי שלוש שעות אפשר לחזור הביתה, כמובן חשוב לשטוף לפני שנכנסים לגור, ובמיוחד מי שגר בבית חשוב לשטוף כל צלחת שמוציאים מהארון,
ולא, אני לא ממש חובבת חרקים ורמשים למיניהם.... פשוט מאוד- החומרים שבהם משתמשים הם רעלים מאוד מאוד חזקים, שפוגעים במערכת העצבים המרכזית. יש כאלה שלא מריחים אותם, אבל הם בהחלט קיימים ומתנדפים לאט לאט לאט. לדעתי- נקיון יסודי וריסוס של אנטי חרקים בשחרור מושהה, כמו סנו קי-1000 במקומות מועדים מספיק בהחלט. אם כבר בחרת לרסס- אנא, אווררי היטה ושטפי כל דבר. אם במקרה יש למישהו בבית אח"כ כאבי ראש או סחרחורת, מיד לעוף משם. הרבה פעימים המדבירים שמים הרבה חומר "שיחזיק מעמד" ואז יש שטוזה של חומר בהתחלה. לא התכוונתי להבהיל (ושלא יבואו אנשי הריסוס לשים לי