שאלה למנהיגי הפורום

JOSEF272

New member
שאלה למנהיגי הפורום

אז אני מפנה את השאלה ליניב ונדב ויאללה קדימה ממה אתם מפחדים למה אתם לא אומרים את האמת שקדימה זו מפלגה שהיא בעד נסיגות חד צדדיות מפלגה שבעד חזרה לגבולות 67 שימו את הקלפים על השולחן נתניהו דיבר ברור אתמול עמיר פרץ גם מדבר ברור רק קדימה מסתירה את מה שכולם מבינים שקדימה היא לא בדיוק מרכז אלא שמאלה מהמרכז תפסיקו לבלבל את המוח על כך שבגלל קדימה יש פחות תאונות דרכים ובגלל קדימה הכלכלה פורחת(כולם יודעים מי הציל את הכלכלה בישראל) הגיע הזמן לענות על שאלה אחת בצורה ברורה נסיגות חד צדדיות כן או לא? חזרה לקווי 67 כן או לא והאם ינתנו חלקים ערביים בירושלים לפלסטינים? אלא השאלות האמיתיות ועל כך הבחירות.

"מנהיגי הפורום", אחי? :)

כולנו שווים בין שווים.. גם אתה! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=65736&c=6856&sc=0&ssc=0 עכשיו תאמר לי מה קורה עם המצע של הליכוד - אם אני לא טועה, הוא לא עודכן מאז 99'.. אשמח לתשובה ענינית :)

JOSEF272

New member
מנהיגי הפורום זה ביטוי

השמות שנקבתי הם הדומיננטים בפורום ומאוד פעילים בכתיבה ובתגובות ובהערצה העיוורת לאולמרט. זה הכוונה .

מדוע לא ענית על השאלה? ../images/Emo6.gif

אולי במקום לדבר על הערצה עיוורת - תסביר לנו מה המצע של הליכוד שאתה תומך בו כל כך (ולא בצורה עיוורת)?

JOSEF272

New member
יניב אתה שוב מתעלם ממה ששאלתי

אני שאלתי שאלה ואתה מחזיר בשאלה אם שמעת את נתניהו אתמול הוא דיבר ברור אם לא שמעת חפש באינטרנט יש קטעי וידאו של מה שאמר בכנס בהרצליה אני רק לא מבין למה אתה לא עונה לי לשאלות שלי??

שוםד בר אינו ברור בנתניהו ובליכוד

האם מה שנתניהו אומר קובע? האם עוזי לנדאו קובע? האם משה כחלון קובע? האם הליכוד בעד ויתורים או נגד ויתורים? אני שמעתי את נתניהו, אבל הוא רק הוסיף ערפל למה שגם ככה הוא ליכוד מעורפל.

שים לב, ידידי -

אני לא דובר המפלגה - קיבלת את הנקודות העקרוניות של קדימה. כולנו מחכים שתגיש כאן את אלה של הליכוד...

אני לא מבין...

האם קראת את עקרונות תוכנית הפעולה של מפלגת קדימה כפי שהם מוצגים באתר? "עקרונות לניהול תהליך השלום: האינטרס בקיום ישראל כמדינת לאום יהודית מחייב לקבל את העיקרון שסיום הסכסוך יהיה בקיומן של שתי מדינות לאום על בסיס המציאות הדמוגרפית, שיחיו בשלום ובביטחון זו לצד זו." העיקרון המרכזי של מפלגת קדימה, היא פראקטיות והסתגלות למציאות. כפי שהיה בתקופת ממשלת שרון. אם תהיה עלייה בטרור, תהיה לחימה בטרור (זוכר את "חומת מגן"?) אם ייפתח פתח הזדמנויות והפלשתינאים יוקיעו את הטרור מתוכם, תהיה שאיפה להסדר קבע. לגבי נסיגות חד צדדיות - חוץ מפינוי מאחזים לא חוקיים שלגבי זה העמדה ברורה גם בתוכנית פעולה וגם הובהרה ע"י בכירי המפלגה, לא ניתן לשלול את זה על הסף. כמו שההתנתקות היתה דבר נדרש למען בטחון ישראל ולמען בטחון חיילי צה"ל, יכול להיות שנסיגה חד צדדית נוספת תידרש מכורח המציאות, אבל כמובן רק אם זה יהיה חיוני לבטחון המדינה כמו שההתנתקות מרצועת עזה הייתה. תהיה היצמדות עקרונית ל"מפת הדרכים" כיוון שלדעת בכירי מפלגת קדימה זו הדרך הנכונה לכיוון שלום וביטחון במדינת ישראל. חוץ מזה, אל תשלול את הישגי מפלגת קדימה ככה בהינף יד. אתה מוזמן לעיין בריכוז במאמר הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0 תודה והמשך יום נעים

JOSEF272

New member
יאללה קדימה שיחקת אותה

אתה בחור רציני אני שמח שיש כאן אנשים רצינים אתה אכן אומר שצורה די מרומזת וברור לי למה שאכן תהיה עוד התנתקות מכורח המציאות הפלסטינים לא צריכים לקדם את מפת הדרכים כי אתם אומרים להם שאם יהיה מבוי סתום אתם תפנו עוד שטחים אני שמח על הכנות שלך מה ההבדל בין העבודה לקדימה??? מבחינה מדינית?? לגבי שאלות שיניב מציג גש לפורום ליכוד אני בטוח שישמחו לענות לך אם לא תחזור אלי

JOSEF272

New member
יאללה קדימה?

מה שמך האמיתי? האם אתה בעד משאל עם על נסיגות חד צדדיות??

אתה מדבר על הערצה עיוורת.. אבל,

קדימה נותנים לך את עיקרי הדרך.. והליכוד עוד לא פרסם אותם.
אז תסביר לי עכשיו - מדוע אנחנו הם אלה שמעריצים בצורה עיוורת? ומהו מצע הליכוד (לא זה מ99'.. שמדבר עדיין על אחוזת Y)?

mean girl 16

New member
העלתי אתמול כתבה לפורום.

על דבריו של ביבי. תקרא, אני לא מבינה מה הבעיה.. זה עיקר התפיסה המדינית.

נסיגות חד צדדיות

אשר יהיו לטובת ביטחון ישראל ולא נסיגות חד צדדיות אשר יהיו ללא סיבה וללא צורך. אנא ממך, אל תנסה לעשות דמגוגיה מדבריי. כמו כן, אם היה לך ספק, אני לא מבכירי המפלגה, אני רק תומך בה. כך שכל מה שאני כותב זה מהבנתי האישית ודעותיי. למשל, פינוי מאחזים לא חוקיים או התנחלויות מרוחקות הם נסיגות אשר חשובות למען ביטחון המתיישבים, חיילי צה"ל ואזרחי ישראל. נסיגה בהיקף של ההתנתקות מרצועת עזה - אני מאמין בהחלט שלא תהיה אלא במסגרת הסדר קבע. ההבדל בין קדימה לעבודה, זה שהעבודה מציגה אשליות של תהליך שלום, יוזמת ג'נבה וויתורים ללא צורך. אין צורך להסביר לך את ההבדל העצום בין מפת הדרכים לתוכנית ג'נבה, אני בטוח. הפלשתינים חייבים לקדם את מפת הדרכים, כי אחרת לא יהיה התקדמות גם מהצד שלנו, וזהו הבסיס של "מפת הדרכים". לגבי משאל עם - וזוהי דעתי האישית, אני לא יודע מה עמדת המפלגה בנושא אבל אני אברר - תלוי בהיקף הנסיגה, אבל אני מאמין כי יש נסיגות שדורשות משאל עם. ואני מאמין, כהערת צד, שמרבית העם תומך בנסיגות כאלו למען הביטחון והשלום.

gershon17

New member
איפה הלחימה בקסאמים?

איפה הקיום של ההבטחות של מופז ושרון מלפני ההתנתקות?

NIKESTYLE

New member
בוא אני יגיד לך משהו.

הייתי לא מזמן בפגישה משותפת עם אחד מאנשי מפלגת קדימה המופקדים על תחום הצעירים של המפלגה. הבנאדם אמר לי בבירור שמפלגת קדימה שונה משאר המפלגות בכך שהיא עושה סקרי דעת קהל ושואלת את הציבור מה צריך להיות במדינה. את אותו משוב שנתקבל מהציבור מעבירים הלאה ליועצים האסטרטגיים של המפלגה כדוגמת ליאור חורב ואז ביחד "מסדרים" מצע למפלגה לפי הדיעה הרווחת כיום בציבור. זאת למעשה מפלגת קדימה. עכשיו אם זה טוב ???ברור שלא,מפלגה שמאמינה בעצמה צריכה להתוות דרך ,היא אכן צריכה להיות קשובה למה שמתרחש בעם אבל בשום פנים ואופן לא לתת לעם לקבוע את המדיניות הרווחת בציבור במצב מסויים. הדבר דומה למנהיג שנכנס למשל לאתר YNET ומתווה את המדיניות של המפלגה שלו לפי כמות הטוקבקיסטים והדיעות הרווחות שם. חברים,אולמרט אננו מנהיג אמיתי,קדימה אינה מפלגה אמיתית,היא לא מוצאת את עצמה בין הליכוד הימני למפלגת העבודה הסוציאל דמוקרטית. זוהי מן ייצור כלאיים שסופו ידוע מראש,קדימה היא תוצאה של המערכת הפוליטית הרקובה שיש במדינת ישראל אולם במקום ליצור מפלגה לא מזוהה היה צריך לטפל בשורש הבעיה ולא לטאטא את הליכלוך מתחת לשטיח.

עם מי נפגשת, אם יורשה לי...? ../images/Emo4.gif

בוודאי שקדימה שונה משאר המפלגות - ודעת הקהל חשובה לה מאוד.. יש משהו לא בסדר בלשרת את הציבור כפי שמבקש? :) הצורך בשיתוף העתידי עם פעילי קדימה, אשר חלק ממנו יחשף בזמן הקרוב מאוד, הוא חלק ממה שמהווה את המשקל הדמוקרטי של המפלגה. זו מפלגת העם ומפלגת התוצאות. זו מפלגה של שותפים לדרך :)

אשרת

New member
מממממממממ

ממתי מנהלים מדינה על פי סקרי דעת קהל? כאשר ידוע לכולנו שתוצאות סקר שאתה עושה בזמן נתון יכולות להיות שונות אם תעשה זאת בזמן אחר. יש בזה בעייתיות מסויימת, לא חושב?

:) ממתי את מקשיבה לדמגוגים? ../images/Emo24.gif

לא מדובר בבנית מצע בהתבסס על סקרים - זה שהמפלגה מקשיבה לקולות החברים והפעילים - לא מרמז על אופי חלש.. אלא על דמוקרטייה ושיתופיות :) אין שום אמת במה שהוא אומר. אני יכול להבטיח לך. הוא לקח את זה רחוק מידי...

מציאות משתנה.

אנחנו בפתח מערכת בחירות לתקופת כהונה של 4 שנים לכן יש לקחת בחשבון את מרכיב המציאות המשתנה.ישנם תהליכים גלובלים המשנים את פני האזור שלנו לדוגמאת מלחמה בעירק, פיגוע בתאומים, שינויי המטבע האירופי ליורו וכי"ב. לכן מעבר לעובדה כי לקדימה יש תזכיר ותווי מדיניות הכי שפויים יש להתחשב בכך שאלו בסיס להשתנות הסטואציות והמציאות. לכן מבין כל הרשימות והנבחרות שמובאות בפני הציבור יש לבחון איזה מהם היא בעלת היכולת הגדולה ביותר לעקל את השינויים. אם ניקח את הליכוד כדוגמא הרי שהסיסמא שלו קדימה לגבולות 67 ממש אבל ממש לא מתאימה למציאות של שנת 2006. אני בחנתי את חברי קדימה באחד מרגעי המשבר הגדולים ביותר שניתן להעלות על הדעת וזה אישפוז שרון, כל חברי המפלגה התנהגו למופת אולמרט וליבני לא התקוטטו על ראשות הרשימה, מופז נתן שקט תעשייתי והתמקד בביטחו, אולמרט נהג ברגישות המתבקשת ולא התיישב על כיסא ראש הממשלה (מעניין מה ביבי הייה עושה?) אני מבקש מכולם לקחת בחשבון את רגעי המשבר שיבואו עלינו ב4 השנים הקרובות ולשאול את עצמו על מי הוא סומך? כחלון, סעדון, וביבי או בוז'י,פינס, פרץ? או בליבני, מופז, אולמרט, פרס,דיכטר? עזבו הכל מאחור ויאללה קדימה!!

למעלה