שאלה למנהיגי הפורום

JOSEF272

New member
אתם כותבים כל הזמן על מצע

ממתי זה משנה מה המצע של מפלגה להזכיר לכולם בחירות 2003 היה לליכוד מצע שרון לא שם על המצע ועשה ככל העולה על רוחו אז אל תנפנפו במצע כי בסופו של יום מי שקובע את הכיוון זה העומד בראש הפרמידה נתניהו בכנס הרצליה דאג לא להסתיר מהציבור את דעותיו במדיניות ללא מורא מחברי הכנסת שלו. שרון ב2003 עבד על כולנו ונלחם במצנע על התנתקות מעזה ותראו מה קרה מאז שלא לדבר על משאל המתפקדים והתנהלות שרון לגבי אותו משאל. אז מי שרוצה לדעת לאן פני המפלגה שיסתכל למנהיג ויראה את דעותיו. אולמרט לא מסתיר שהוא שמאל וכך גם אשתו וכל מה שהוא מעונין זה לעשות נסיגות גדולות כדי לקבוע את גבולות ישראל היום העומד בראש קדימה הוא לא מרכז אלא שמאלה חזק והוא לא מכחיש חשוב שתדעו למי אתם מצביעים שאחר כך לא תופתעו אז שלא יעבדו עליכם.

bhnadav

New member
חחח...

כשאנשים אומרים שלקדימה אין מצע - אנחנו אומרים שמצע זה הדבר שפחות משנה, אלא יותר האנשים, הדרך, העקרונות והעשייה בעיקר, אבל אנו מזכירים שקדימה היא היחידה שיש לה בנתיים מצע מעודכן מבין 3 המפלגות הגדולות. אח"כ אומרים - "ממתי זה משנה מה המצע של מפלגה". אז נו באמת. אתה רוצה מצע - תסתכל בו. אתה לא רוצה מצע - אל תסתכל בו, תסתכל על האנשים ועל העשייה שלהם.

אשרת

New member
מאז שהם מציפים לי את הפורום ../images/Emo13.gif

ואלו דווקא דמגוגים ששייכים למפלגה שלך
אבל לא לזה הוא התכוון, ממה שהצלחת להבין. הוא טען שאת המדיניות שלכם אתם תבססו בפועל על ידי סקרי דעת קהל ולא את המצע.

אשרת, כיום לא הייתי ממליץ לך להשתמש

במושג הזה "מפלגת האבודה". נדמה לי שאת שייכת למפלגת האבוד (טומי האבוד).

אשרת

New member
אני יודעת

אבל בתור אחת שצוחקת לא אחת על המפלגה שלה עצמה, ואפילו בפורום הרשמי שלה, יש לי את הזכות לצחוק גם על מפלגות אחרות.
כולי תקווה שבחמישי הקרוב מישהו יתאפס במפלגה שלי.

NIKESTYLE

New member
אתה קורא לי שקרן ???

זה נאמר במפורש ע"י אחד מנציגי המפלגה שאחראי על מגזר הצעירים. זה שאתה לא מאמין לי זה בסדר אני לא בא לשכנע את המשוכנע. אם אתה מספיק מקורב במה שורה בקדימה אז זה בטח לא יפתיע אותך ואם אתה לא מקורב מספיק אז כנראה אתה לא יודע למי אתה הולך להצביע. לעצמם העניין בוודאי שזה פסול לשאול דעת קהל ולו מהסיבה הפשוטה שדעת הקהל נוטה לקיצוניות במצבים מסויימים וגם אינה משקפת הלך רוח אמיתי או פתרון אמיתי לבעיה .

שאלתי עם מי נפגשת, זה הכל -

ואם אתה לא מוכן לחשוף את "המקור" - כנראה שזה עוד בלוף
איך היית מגיב עם מישהו היה אומר לך שנפגש עם מקורבי פרץ והוא אמר להם שהוא מתכוון לעלות את שכר המינימום ב 30000 דולר ולמכור את כל הוילות של העשירים ולהעביר את הכסף להסתדרות? לא היית מבקש לדעת מי זה "המקור"? עזבו שטויות - יש דברי ענינים להתעסק בהם..

bhnadav

New member
אממ...

כל מה שנאמר כאן לפניי ע"י - אני כותב, יאללה קדימה, קדימה ישראל וכו' - מקובל עליי בהחלט. בנוגע לסקרי דעת הקהל שמישהו העלה - זה דבר מאוד חשוב. כעת יש בחירות, קדימה הציגה את הדרך שלה ואת העקרונות שלה לתכנית מדינית ובע"ה היא זו שתזכה לאמון הבוחר, אבל אנשים שפויים מבינים שבגלל מהלכים שונים שיכולים לקרות בשטח - הכל יכול להשתנות. ומה אז? המצע יכול להיזרק לפח, אבל הדרך - העקרונות - העשייה - כולם עדיין תקפים. ואז, חשוב לדעת את דעת הקהל. זו טעות לבוא לקמפ דייוויד ולנהל משא ומתן על הא ועל דא, כשמאחור בישראל אין הסכמה לאומית למהלכים. חשובה גם ההסכמה הלאומית והקונצנזוס הלאומי, וזה דבר שחייב להיבדק. ולעניין - ראשית, אני לא מתיימר להיות מנהיג הפורום או מנהיג המפלגה או הדובר הרשמי שלה, ומה שאני כותב פה הוא דעותיי האישיות נטו. אני מדבר בשם עצמי, ולא בשם הפורום או המפלגה. זה קודם כל. מעבר לזה, הדעות הכלליות שלי בנושא נסיגה חד צדדית מדברות על כך שאני אישית, כבן אדם חושב, מעדיף לוותר על יותר שטח תמורת הסכם שלום אמיתי שיבטיח פה שלום וביטחון, מאשר נסיגה חד צדדית בה אנחנו קובעים את הגבולות - שיהיו "עדיפים" יותר לנו - ובלי הבטחה מפורשת לביטחון ושלום. זו הדיעה האישית שלי. לא אמרתי שאני פוסל נסיגות חד צדדיות, אלא הצגתי סדר עדיפויות מסויים - שיכול אולי להיות לא פרקטי עקב התפתחויות כאלה ואחרות בשטח. מעבר לזה, אני בהחלט בעד נסיגות חד צדדיות לצורך שמירה על הביטחון או פתיחת אופק לתהליך מדיני - כמו זו שהייתה ברצועת עזה ובצפון השומרון. בהחלט יכול להיות שתיתכנה עוד נסיגות כאלה, בכל ממשלה שתקום, וזה מקובל עליי ומוסכם עליי. אני מאמין שקדימה בראשות אהוד אולמרט, שבה חברים אנשים כמו ציפי לבני, שמעון פרס, מאיר שטרית, שאול מופז, אבי דיכטר ואחרים - תדע לקבל את ההחלטות הנבונות עבור ישראל, במסגרת העקרונות שהציגה המפלגה, ובהתאם להתפתחויות בשטח. מבין 3 המפלגות ומי שעומד בראשן, אני מוצא את אהוד אולמרט וקדימה כיחידים שאני יכול לסמוך עליהם שיובילו את ישראל לדרך נכונה, לא קיצונית משמאל ולא קיצונית מימין, אלא שפוייה, הגיונית, רציונלית, בטוחה ואמיתית. דרך של עשייה, של פעילות, של הסכמות, שלום וביטחון. לא רוצה את ביבי הלחוץ, לא רוצה את פרץ חסר הניסיון. אני רוצה בדיוק את האנשים שנמצאים בקדימה, כמובילים העיקריים של המדינה בתקופות לא קלות אלה, ואני מקווה שהם יקבלו הסכמה לאומית מהעם בישראל, מה שיוביל את המדינה ביחד לדרך נכונה.

bhnadav

New member
+

אני כבר רואה במוחי תגובה שלך בסגנון: "אבל לא ענית אם כן 67 או לא 67". אז אני חוזר ומדגיש ליתר ביטחון, אני אישית לא מדבר בשם המפלגה, ולא מייצג אותה כאן. אני אדם פשוט, שתומך בה, ומספר על ההסכמות שלי בקשר אליה, ועל התחושות שלי בקשר למפלגה. מה אני אישית חושב על 67? אני מאמין שזה לא יהיה הקו שממנו ישראל תיסוג - בכל הסכם שלום כלשהו או נסיגה - אבל קטונתי מלעסוק בגיאוגרפיה או גיאו-אסטרטגיה. אני משאיר זאת למצב בשטח, לעקרונות קדימה כפי שהוצגו, לקונצנוס הלאומי ולהסכמות בינינו לבין הפרטנרים מן הצד השני. אני סומך על אנשים שפויים שיידעו לקבל את ההחלטות הנכונות, ולכן אני תומך בקדימה ולא בביבי או בפרץ.

JOSEF272

New member
יאללה קדימה אני מתכוון למה שכתבתי

למה כל פעם שאתם נדחקים לפינה אתם משתמשים בביטוי דמגוג או כל מיני הכפשות אחרות אני באמת חושב שאתה כותב לענין חשוב לי שכולם ידעו על מה הבחירות הקרובות ולקראת מה אנו הולכים ושכולם ידעו שאם אולמרט ראש ממשלה יהיו פה נסיגות בגדה ללא שום הסכם קבע אלא כדי לעשות גבולות לעם הזה חובה עלי להתריע בפורום זה את הצעדים המסוכנים של נסיגות ענק כי גם אם האנשים ראויים הדרך היא שגויה לסגת ל67 יהיה קשה לתקן את זה לאחר מכן לכן חובה לדבר ולכתוב את זה שכולם יבינו מה זה קדימה

bhnadav

New member
מאיפה הבאת את כל זה?

ראית שכתבתי שאם אולמרט יהיה ראש ממשלה יהיו נסיגות בגדע ללא הסכם? ראית שכתבתי על נסיגה לקווי 67? על איזה צעדים מסוכנים אתה מדבר? איזה נסיגות ענק? הפסק לסלף את הדברים שלי! לך תשמע את ביבי מאתמול! ואח"כ אתה כותב שאתה מתפלא שאומרים דמגוגיה "או הכפשות אחרות". אתה המכפיש פה!

bhnadav

New member
נמאס לי כבר מלהגיב.

שאלת שאלה, קיבלת תשובה מפורטת, כנה ואמיתית, אבל לא - חובה להשתמש בדמגוגיה, חובה להכפיש וחובה לסלף. נמאס
אחרי זה אתה מתפלא...

JOSEF272

New member
מה קרה נדב הרגזתי אותך?

אתה לא עומד בלחץ אל תדאג יאללה קדימה ויניב יפרגנו לך מה לעשות שאתה לא יודע להתמודד עם האמת והעובדות גם יניב לא מתמודד איתן היחיד שאיכשהוא לא מפחד מהאמת זה יאללה עוד מעד יקראו לי דמגוג אז יאללה בי

למעלה