למה שימחק??השרשור על חינוך ביתי, איך לא נמחק?
קראת?למה שימחק??
מנהלי הפורום אחראים על "הלשון המלוכלכת",והן אלו שצריכים להציב גבולות.קראת?
בגלל הלשון המלוכלכת.
מנהלי הפורום אחראים על "הלשון המלוכלכת",והן אלו שצריכים להציב גבולות.
עבר בן משתפרת למנהלי הפורום.למה שימחק??
? חתול שחור חי אצלנו בחצר (וגם אחד אפור), הוא עובר ליד דלתי, אך לא ביני לבין איש או אישה מהפורום.עבר בן משתפרת למנהלי הפורום.
? חתול שחור חי אצלנו בחצר (וגם אחד אפור), הוא עובר ליד דלתי, אך לא ביני לבין איש או אישה מהפורום.
מה, גם את לא נלחצת??תשובה!
1.איום לא ישפיע על הנהלת חרוזים!
מה, גם את לא נלחצת??
רוצה טישו או ממחטה
ככה זה שנותנים לילד להזדנב לפורום של מבוגרים ובנוסף יש OCD שבכלל לא שייך לפורום ומעביר מלחמה מפורום אחר לכאן, מפעיל אותו (מוגבי) וכשהוא רואה שמוגבי הפסיק לשתף פעולה, הוא בא בעצמו.מבחינתי שתהיה ג'ינג'ית החתולה,
יש כללי נימוס שלעניות דעתי אסור לעבור עליהם,
ואין לי כוח וסבלנות (בייחוד) לאסוף להעתיק ולשלוח לאדמין.
אבל אם לא ימחקו, אתגבר ואשלח.
הודעה מנהלתית תגיע כשהעלבונות והכינויים יופנו אל המנהל, כשזה בין שני גולשים שנוטים לא פעם לעבור להתיחסות לגופו של כותב זה פחות קורה.מבחינתי שתהיה ג'ינג'ית החתולה,
יש כללי נימוס שלעניות דעתי אסור לעבור עליהם,
ואין לי כוח וסבלנות (בייחוד) לאסוף להעתיק ולשלוח לאדמין.
אבל אם לא ימחקו, אתגבר ואשלח.
ככה זה שנותנים לילד להזדנב לפורום של מבוגרים ובנוסף יש OCD שבכלל לא שייך לפורום ומעביר מלחמה מפורום אחר לכאן, מפעיל אותו (מוגבי) וכשהוא רואה שמוגבי הפסיק לשתף פעולה, הוא בא בעצמו.
האדמין נהנה שהם מרפדים לו את הפורום ומראים "זרימה" וכלל לא אכפת לו שזה ריפוד באפסים.
חולקת על דעתך, הודעה מנהלית מגיעה בזמן שאנו רואים צורך!הודעה מנהלתית תגיע כשהעלבונות והכינויים יופנו אל המנהל, כשזה בין שני גולשים שנוטים לא פעם לעבור להתיחסות לגופו של כותב זה פחות קורה.
השיח בדיון ההוא באמת מתחת לכל ביקורת. לא הייתי מודעת עד כמה הוא נמוך מכיוון שברגע שדיון עובר 30 תגובות אני מפסיקה לעקוב אחריו.
אחרי שכותב מישהו שמנהל הפורום כתב כאילו הוא על סמים- הופיעה הודעה מנהלית על שמירת כבוד.חולקת על דעתך, הודעה מנהלית מגיעה בזמן שאנו רואים צורך!
אם חשוב לך מדוע לא התערבנו בנושא אשלח לך בפרטי את הסיבה.
בדיוק היה המטרה של הגברת כשהעלתה את הנושא.אחרי שכותב מישהו שמנהל הפורום כתב כאילו הוא על סמים- הופיעה הודעה מנהלית על שמירת כבוד.
בדיון המצויין ההתבטאויות חריגות פי כמה. עד שהתיחסו לזה לא קראתי שם, כי הדיון התארך. אישית זה גורם לי להרגיש דחיה מהפורום.
ממש לא. אם כבר בדיוק להיפך, אנו משתדלים להימנע במקרים כאלו.הודעה מנהלתית תגיע כשהעלבונות והכינויים יופנו אל המנהל
כאמור, בדיוק להיפך. אמנם כאשר שני גולשים מקללים האחד את השני, פחות ניטה לקבל ממי מהם תלונות על השני. יש כאן חברה' שמתמקצעים בקטעים האלה . אבל ככלל ההתראות תופענה בדיוק במקרים האלה שציינת (כלומר, בדיוק להיפך ). עוד יותר זה יקרה כמובן כאשר אנשים יקללו כאלה שלא עשו זאת כלפיהם, מה שמכונה תקיפת גולש ו/או העכרת האווירה בפורום וכל סופרלטיב אחר שתבחרי.כשזה בין שני גולשים שנוטים לא פעם לעבור להתיחסות לגופו של כותב זה פחות קורה.
לא יודע לדבר בשם חורזת, אבל גם אני לא ראיתי את הנ"ל עד שלא הצביעו על כך וטוב שעשו (היו יכולים לעשות גם בדרך המלך כמובן, אבל ניחא).השיח בדיון ההוא באמת מתחת לכל ביקורת. לא הייתי מודעת עד כמה הוא נמוך מכיוון שברגע שדיון עובר 30 תגובות אני מפסיקה לעקוב אחריו.
בטוחה? לא ראיתי בכלל שמישהו כתב כך על חורזת או עלי. ראיתי שמישהו כתב כך על גולש אחר (אולי בגלל שאותו גולש מחק את הודעות עצמו, היה נדמה לך שהדברים נאמרו כלפי אחד המנהלים?).אחרי שכותב מישהו שמנהל הפורום כתב כאילו הוא על סמים- הופיעה הודעה מנהלית על שמירת כבוד.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.