שאלה.למנהלי הפורום.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ממש לא. אם כבר בדיוק להיפך, אנו משתדלים להימנע במקרים כאלו.

כאמור, בדיוק להיפך. אמנם כאשר שני גולשים מקללים האחד את השני, פחות ניטה לקבל ממי מהם תלונות על השני. יש כאן חברה' שמתמקצעים בקטעים האלה :). אבל ככלל ההתראות תופענה בדיוק במקרים האלה שציינת (כלומר, בדיוק להיפך :)). עוד יותר זה יקרה כמובן כאשר אנשים יקללו כאלה שלא עשו זאת כלפיהם, מה שמכונה תקיפת גולש ו/או הערכת האווירה בפורום וכל סופרלטיב אחר שתבחרי.

לא יודע לדבר בשם חורזת, אבל גם אני לא ראיתי את הנ"ל עד שלא הצביעו על כך וטוב שעשו (היו יכולים לעשות גם בדרך המלך כמובן, אבל ניחא).

בטוחה? לא ראיתי בכלל שמישהו כתב כך על חורזת או עלי. ראיתי שמישהו כתב כך על גולש אחר (אולי בגלל שאותו גולש מחק את הודעות עצמו, היה נדמה לך שהדברים נאמרו כלפי אחד המנהלים?).
לא יודע לדבר בשם חורזת, אבל גם אני לא ראיתי את הנ"ל עד שלא הצביעו על כך וטוב שעשו (היו יכולים לעשות גם בדרך המלך כמובן, אבל ני

אדבר בשמי, חושבת כמוך שהגברת יכלה לפנות בצורה יעילה ובזמן הנכון. אם איני טועה לא היה מקרה שחסמתי מישהו או מחקתי, דברים שנאמרו עלי. ידוע שאיני בעד מחיקות.

דיברגנט חדש

Well-known member
אחרי שכותב מישהו שמנהל הפורום כתב כאילו הוא על סמים- הופיעה הודעה מנהלית על שמירת כבוד.
בדיון המצויין ההתבטאויות חריגות פי כמה. עד שהתיחסו לזה לא קראתי שם, כי הדיון התארך. אישית זה גורם לי להרגיש דחיה מהפורום.
זה שכתב את זה הוא לא מגולשי הקומונה ומזדמן לפה רק שיש לו דברי נעצה לכתוב.

דיברגנט חדש

Well-known member
זה עדיין בפורום? אם כן אשמח אם תוכל לעלות עבורי קישור בפרטי.
|תודה|
מצאתי את זה, מסתבר שטעיתי וזה לא מישהו מבחוץ והרינגטון, כהרגלו בקודש, שיקר כשכתב שזאת פעם ראשונה ששומע על כך (תגובה #21 שלו) כאשר הוא ולא אחר כתבו הערה ניהולית לאותו גולש שכתב זאת.
אגב, הכתיבה לא הייתה עליכם אלא על גולש אחר.
ברשותך, לא אתן לך קישור, לא כאן ולא בפרטי, לתגובה המדוברת כי אני לא מלשן ובטח לא על מישהו מוותיקי הקומונה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מצאתי את זה, מסתבר שטעיתי וזה לא מישהו מבחוץ והרינגטון, כהרגלו בקודש, שיקר כשכתב שזאת פעם ראשונה ששומע על כך (תגובה #21 שלו) כאשר הוא ולא אחר כתבו הערה ניהולית לאותו גולש שכתב זאת.
סתם להשכלה כללית, לכתוב 8,993 פעמים שהרינגטן שיקר, לא אומר שהוא שיקר אפילו פעם אחת :). גם במקרה הזה 'הוא' לא עשה זאת כמובן. אתה פשוט מעוות קצת את הכתוב ועושה כאילו משהו שנכתב על א', נכתב על ב' ואז אץ על הדברים שהמצאת כמוצא שלל רב.
אל נא תלמד מתגובתי זו בטעות שאני מרגיש צורך כלשהו להצטדק כלפיך. פשוט חשבתי שאולי יעניין את קוראיך שמדובר כרגיל בסילוף והטעיה מכוונת שלך ולא ב"שקר" כלשהו פרי עטי (שמה לעשות, לא תמצא, גם לא אם נורא תתאמץ).

אקדים את המאוחר ואגלה לך כבר כעת שמיצינו את הנושא. אין לי כוונה לגרור אותו עוד ועוד, גם לא אם תקפיץ כאן תת-שרשור זה בעוד שבועיים או חודשיים. די לי בכך שהאמת מופיעה לצד השקר שלך ואשאיר לקוראים להחליט מה מתאים להם יותר.
אגב, הכתיבה לא הייתה עליכם אלא על גולש אחר.
יווו, איזה קטע. זה בדיוק מה שכתבתי למעלה במענה למי שטענה שאנחנו מעירים רק כשזה קשור אלינו :).
מיצינו, שבוע טוב.

נערך לאחרונה ב:

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
ככל הנראה לדעת מי שהאשימה אותנו בחתולים שחורים...
אנחנו סבבה (סבתבה)
משתפרת, לא נעים לי וגם בעבר עברתי שאיני קוראת הכל, ואין סיבה שאענש בגלל התפקיד ולקרוא כל מה שנכתב בפורום. ובנוסף יש כותבים שאיני קוראת את התגובות שלהם. וכמוך שירשור ארוך, ובטח ישן איני טורחת לקרוא.

mיטלמן

Well-known member
משתפרת, לא נעים לי וגם בעבר עברתי שאיני קוראת הכל, ואין סיבה שאענש בגלל התפקיד ולקרוא כל מה שנכתב בפורום. ובנוסף יש כותבים שאיני קוראת את התגובות שלהם. וכמוך שירשור ארוך, ובטח ישן איני טורחת לקרוא.
"ואין סיבה שאענש בגלל התפקיד ולקרוא כל מה שנכתב בפורום. ובנוסף יש..."
ומה תפקידו של מנהל פורום אם לא לקרוא ולמחוק
אם מישהו חרג מהחוקים?
אשמח לשמוע על תפקידכם.

Harrington

Well-known member
מנהל
"ואין סיבה שאענש בגלל התפקיד ולקרוא כל מה שנכתב בפורום. ובנוסף יש..."
ומה תפקידו של מנהל פורום אם לא לקרוא ולמחוק
אם מישהו חרג מהחוקים?
אשמח לשמוע על תפקידכם.
ניתן כבוד לרוב כמקובל ביחס למיעוט...

תפקיד הגולשות והגולשים אם כן, הוא לשמור על אווירה טובה בפורום (לשעבר הקומונה ומתוך כך עדיין ייחודית ומיוחדת), לא לעבור על נהלי הפורום כפי שידועים ומתעדכנים מעת לעת, לא לעבור על תקנון האתר הידוע ומוכר לכולם ופשוט לא "לחרוג מהחוקים". הייתי מוסיף לנהל דיונים ענייניים, אבל אני לא רוצה להגזים :).

ככל שכל גולשות וגולשי המקום יפעל בהתאם לתפקידם, הרי שבכלל אין צורך במנהלים וממילא תפקידם מיותר.

לא נותר אלא לקוות שכל גולשות וגולשי המקום ימלאו תפקידם נאמנה וכך שאלתך לגבי תפקיד המנהלים, תתייתר מאליה.

בהצלחה לכולנו.

mיטלמן

Well-known member
ניתן כבוד לרוב כמקובל ביחס למיעוט...

תפקיד הגולשות והגולשים אם כן, הוא לשמור על אווירה טובה בפורום (לשעבר הקומונה ומתוך כך עדיין ייחודית ומיוחדת), לא לעבור על נהלי הפורום כפי שידועים ומתעדכנים מעת לעת, לא לעבור על תקנון האתר הידוע ומוכר לכולם ופשוט לא "לחרוג מהחוקים". הייתי מוסיף לנהל דיונים ענייניים, אבל אני לא רוצה להגזים :).

ככל שכל גולשות וגולשי המקום יפעל בהתאם לתפקידם, הרי שבכלל אין צורך במנהלים וממילא תפקידם מיותר.

לא נותר אלא לקוות שכל גולשות וגולשי המקום ימלאו תפקידם נאמנה וכך שאלתך לגבי תפקיד המנהלים, תתייתר מאליה.

בהצלחה לכולנו.
ואף מילה על תפקיד מנהלי הפורום?
להזכירך, זו היתה השאלה.
אני שמחה שאתה מבין את עצמך,
ועד שתתיתר? מהו תפקידם?

Harrington

Well-known member
מנהל
ואף מילה על תפקיד מנהלי הפורום?
תראי, בהתחלה כתבתי שתפקידם לשבת לאחור וליהנות מפרי עמלם (בהמשך לאותו משפט שמתחיל ב'אם כולם ימלאו את תפקידם', אבל בהמשך הבנתי שבכלל אין צורך לענות לשאלה זו שכן כאמור מעלה, אם כל המוזכרות והמוזכרים ימלאו את תפקידם, ממילא לא יהיה צורך במנהלים (כאמור שם) ושמם יופיע כתואר חביב בלבד שאין בו שימוש. מובטח לך שכל הנהלת הפורום שואפת להגיע למצב הזה (וייאמר למזלנו, כהנהגת הקומונה לשעבר הנוכחית, שלרוב זה באמת מתאפשר).
להזכירך, זו היתה השאלה.
בהחלט. אבל כאמור שם, יש רוב ויש מיעוט. נדמה היה לי שחלה חובה נימוסית להתייחס קודם לרוב ורק לאחר מכן למיעוט. אמנם השאלה התייחסה למיעוט דווקא, אבל בכל זאת. גם יעקב רצה את רחל ונאלץ בכל זאת להתמודד עם קבלת לאה קודם, שכן כך התרבות חייבה.
אני שמחה שאתה מבין את עצמך
אני גם שמח (לא שאני יודע למה זה אמור להתייחס), אבל תודה על השתתפותך בשמחתי.
ועד שתתיתר?
כאמור ברוך ה' רוב הזמן זה המצב כאן. זכינו [ואם נדייק, לא סתם זכינו אלא הדבר נובע מפועלה רב השנים של מקימת הקומונה (דאז) בנושא, הגב' החורזת] מבחינה זו והרי יש פורומים בהם ההנהלה נדרשת להתערב פי כמה (לא בהכרח עושה זאת אמנם, אבל זה כבר דיון אחר). אולי זאת פונקציה של חברות וחברי הקומונה כפי שהייתה יחסית לחברות וחברי הפורום כפי שהוא נהיה עם השינוי בתפוז. אם כי אני לא בטוח שזה עיקר השוני.
מהו תפקידם?
לגרום לכך שתפקידנו יתייתר כמפורט לעיל.

mיטלמן

Well-known member
מבחינתי שתהיה ג'ינג'ית החתולה,
יש כללי נימוס שלעניות דעתי אסור לעבור עליהם,
ואין לי כוח וסבלנות (בייחוד) לאסוף להעתיק ולשלוח לאדמין.
אבל אם לא ימחקו, אתגבר ואשלח.
האדמין ענה, כתב שטופל.
ואשמור לעצמי ואתאפק לא להגיב כי,
כי קצרה היריעה ושבוע חדש בפתח, שיוחזרו החטופים,
הכי חשוב.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
האדמין ענה, כתב שטופל.
ואשמור לעצמי ואתאפק לא להגיב כי,
כי קצרה היריעה ושבוע חדש בפתח, שיוחזרו החטופים,
הכי חשוב.
תודה רבה לך.
מקווה שאת דואגת רק לחורזים וכותבים והתבטאות בשאר הפורומים לא מעניינים אותך.

למעלה