שאלה למנהלת הפורום,ולשאר החברים!

Deerest

New member
שוב צבעים, אה?

אני רואה שגם אתה מכיר אותו? את אשר יגורתי. דע לך, בדרך כלל הוא בא לכל מי שמכיר אותו בזמן זה או אחר. לא מעניין אותי מי צודק, ולא תמיד גם אני כנה עם עצמי בנושא הזה. אין לי בעיה לומר אני טועה או את/ה צודק/ת. את שכר הלימוד לשעור הזה כבר שילמתי. כל מה שאני עושה אתך כאן הוא על רקע שמו של הפורום הזה. כמעט וודאי שאם היינו נפגשים בפורום אחר, היית קורא סגנון אחר לחלוטין של מילים מצדי.

Deerest

New member
ועוד דבר, עוזי

מה שלא יקרה כאן, דע לך שהחיים שלך נחלקו לשניים: לפני שהצטרפת לפורום. ואחרי שהצטרפת לפורום. אתה בטח מכיר את החלוקה לשניים בתחום האופנוענים, אלו לפני החלקה ואלו שאחרי.

spectacular

New member
תשובות שלי.../images/Emo41.gif

1.אולי כן ואולי לא, לא יודעת מה הגיוני. 2.לדעתי לא לכל שאלה יש מענה מידי, לפעמים שאלה נותנת חומר למחשבה לשואל ולנשאל. לפעמים אין תשובה אחת, לפעמים התשובה לא ודאית,וממשיכים בדיון. בקשר למסטר זן,היה חלק שכתבתי בהומור,יש לי לפעמים הומור משונה, תתרגל או שלא...העקר שתחייך.

עם מאסטא זן,ניחא ! אבל למה כאן ?

מה את מרגישה כשאת שואלת שאלה,ושואלים אותך "למה את שואלת" ? ביחוד כשזה ששאל,הוא "אלוף העולם" בשאלות ?....

תשובות

1.כן 2.כן לא אענה על עוד שאלות שקשורות בתשובות אלה. גם לא על השאלה "למה" שמיד תגיע כמו טיל במהירות עצומה. ואולי לא... בכל מקרה.אלה התשובות גם אם לא נעים איתן. ערב טוב על השאלה "למה".

אביבה ! את לא מנהלת דו-שיח !

ואם כן, הדו-שיח שאת מקיימת כאן,לדעתי הוא סוג של חד-שיח. לדעתי,את מנהלת חד-שיח,עובדה:ראי את תוכן התגובה שלך,אין תגובה ! לי את משדרת כעס ואנטגוניזם,שאיני יודע מה מקורם,שהרי אני מתכוון להתעצם ולהעצים,ולא לעצבן ולפגוע..... ודרך אגב,הייתי כמעט בטוח שלא תעני לי,והתבדיתי,תודה שענית לי הפעם. שולח לך מכאן,רמת גן,ממרפסת ביתי,הרבה אהבה,ופרחים,ואיחולים ל...... פעם את תדעי...... קטפתי לך פרחים:
טפחי אותם לפני שהם נובלים..... לילה טוב.

ועוד דבר קטנטן'ון אביבה !

כשטוב לך,אז טוב גם לי ! ולא להיפך ! וזו עובדה ! כי ככה אני חש.... ולכן אם כעסת,אז לא צריך,מכיון שלא התכוונתי להכעיס. רגע.......אם לא התכוונתי להכעיס,מותר לך ...... לילה טוב.

../images/Emo45.gif תשובה לשאלה

היי עוזי שחף מסכימה איתך כי בכל דיון יש אלות וזה חלק בלתי נפרד מדיון אז לילה קסום לך ליידיסנו

למעלה