שאלה למנהל הפורום אשמח לקבל מענה

מצב
הנושא נעול.

jimbo3

New member

עבדתי כמאבטח ובמסגרת עבודתי קיבלתי מכות בראש ובפנים .במשך חודשיים מאז המקרה הלכתי לנויירולוג שקבע שאני סובל מטראומה נפשית עקב המקרה והפנה אותי לפסיכיאטר בינתיים חזרתי לעבוד באותו מקום עבודה אולם בזמן האחרון אני לוקח כדורים מהפסיכיאטר ואני הרגשתי לא בטוח עם הנשק בהשפעת הכדורים אז עזבתי את העבודה והחזרתי את הנשק .האם אני זכאי לפיצויי פיטורין ?

בוודאי שאתה זכאי.

עבדתי כמאבטח ובמסגרת עבודתי קיבלתי מכות בראש ובפנים .במשך חודשיים מאז המקרה הלכתי לנויירולוג שקבע שאני סובל מטראומה נפשית עקב המקרה והפנה אותי לפסיכיאטר בינתיים חזרתי לעבוד באותו מקום עבודה אולם בזמן האחרון אני לוקח כדורים מהפסיכיאטר ואני הרגשתי לא בטוח עם הנשק בהשפעת הכדורים אז עזבתי את העבודה והחזרתי את הנשק .האם אני זכאי לפיצויי פיטורין ?
בוודאי שאתה זכאי.
נוצרו נסיבות בעקבותיהן אינך מסוגל להמשיך לעבוד.

שיר ורד

New member
אם עבדת מעל שנה

אם עבדת מעל שנה
ובמכתב ההתפטרות שכתבת ציינת שזאת הסיבה, ותצליח לשכנע את המעסיק או את הית הדין שזו סיבת ההתפטרות , אז תהיה זכאי לפיצויי פיטורים, מאחר ונוצרו נסיבות שאינן מאפשרות לך להמשיך בעבודתך. מעבר לכך, יתכן וניתן להכיר בארוע כתאונת עבודה , מה שעשוי לתת לך זכויות מסוימות בביטוח הלאומי, במיוחד אם תוכר כנכה בעקבות הארוע. אני מציע לך לפנות לעו"ד המתמחה בהגשת תביעות בגין תאונות עבודה .

מצב
הנושא נעול.
למעלה