שאלה למנוסים :)

אני אוכלת קינאוה וכוסמת כבר המון שנים

ועברתי לתבעונות רק לאחרונה.
כוסמת ממש לא טעימה ככה כמו שהיא, אבל אם קולים אותה במחבת יבש לני בישול, ומבשלים אותה עם המון בצל מטוגן, ירקות קצוצים דק, שום, פטריות וכל מיני תוספות בעלות טכם דומיננטי אז היא ממש טעימה. כנ״ל קינואה. קינואה גם מצויינת כבסיס לסלטים בתוספת עשבי תיבול, פירות יבשים קצוצים, ירקות, אזוגים ורוטב טוב, שוב רצוי בעל טעם דומיננטי.
אפשר להשחיל אותן לתןך פשטידות וקציצות. ככה אני מרמה את הילדים. אני רוצה לתת להם קינואה, קוואקר, עדשים וכו׳ בגלל הערך התזונתי, והם כמבון לא מוכנים לטעום, אז אני מחביאה אותם בתוך קציצות, רטבים, מרקים ופשטידות. למשל אני מסמיכה את הרוטבים עם קוואקר אינסטנט, וגם משתמשת בו להסמכה של תערובת קציצות במקום פירורי לחם. לתוך קציצות אני מוסיפה קינואה מבושלת ואז מבשלת אותן ברוטב. הטעם שלה נבלע לגמרי בתוך שאר המרכיבים.
 
למעלה