שאלה למצביעי קדימה

שאלה למצביעי קדימה

האם אתם חושבים שלאחר מתן השטחים והסדר הקבע, נחיה בשלום, לא יהיו יותר פיגועים ,קאסמים, עוד מלחמות(הרי שטחים הם בטוח לא יפסידו מזה) ונסיונות להשתלטות סופית(כפי שמצהירים תמיד)? האם אתם סומכים ומאמינים לאנשים האלה(מהניסיון הרב שהיה לכם איתם)? האם אתם עם קדימה בשביל הניסיון לבדוק את התיאוריה מתוך אמונה לאנשים הללו, או שסתם אתם "מזוכיסטים"? נ.ב. אני לא טוען שאין שם מיעוט טוב , אבל זהו המיעוט שבמיעוט וגם הוא לא יעמוד מנגד לעדר.

אני מאמין

" ממשלה בראשות "קדימה" תפעל בנחישות ליישום של מפת הדרכים, כפי שאושרה בהחלטת ממשלת ישראל ותפעל בנחישות למילוי כל התחייבויותיה במסגרת השלב הראשון של מפת הדרכים, לרבות פירוק של המאחזים הבלתי-חוקיים בהקדם." "ממשלת ישראל תוודא ותעודד בכל דרך אפשרית את הצד הפלסטיני לכבד את כל מחויבויותיו לישראל ולקהילה הבינלאומית, ובראשן ההתחייבות לפירוק ארגוני הטרור, איסוף הנשק הבלתי חוקי, רפורמה ביטחונית, מימשלית ופיננסית ממשית, מניעת הסתה וחינוך לשלום עם ישראל. • לאחר שגם הפלסטינים ימלאו אחר כל התחייבויותיהם בשלב הראשון , הם יוכלו במסגרת השלב השני לכונן מדינה פלסטינית עצמאית בגבולות זמניים." אתה מוזמן לקרוא עוד
http://www.kadimasharon.co.il/15-he/peula.aspx

מסלינה

New member
אההה....

אז הכל יקרה אחרי שהפלסטינאים יפרקו את תשתיות הטרור... נו טוב, זה בטח לא יקרה בקדנציה שלי.

כן. כי הלחימה בטרור

היא צעד הכרחי ומהותי כדי להמשיך להסדר קבע. זה חלק חשוב ובלתי נפרד מ - "מפת הדרכים".

מסלינה

New member
אבל זה לעולם לא יתגשם

אז אולי כדאי להכין תוכנית חלופית. אחרת, המצע האמיתי שלכם הוא לחכות עד שהפלסטינאים יפרקו את תשתיות הטרור, ז"א לחכות למשהו שלא יקרה, ולא לעשות דבר בזמן הזה.

תכנית הפעולה להתקדמות מיידית

תכנית הפעולה להתקדמות מיידית: • ההתנתקות יצרה חלון הזדמנויות שמאפשר התקדמות ממשית ואפילו פריצת דרך במאמץ לכונן הסדר שלום ולהתחיל בעיצוב גבולות הקבע של מדינת ישראל. ההתנתקות העבירה מסר כי לישראל מלוא הכוונה להגיע לשלום גם במחיר של ויתור כואב, והעבירה את האחריות לצעד הבא אל הפלסטינים. • יש הסכמה לאומית, אזורית ובינלאומית שמפת הדרכים היא התכנית המדינית היחידה שמאפשרת התקדמות אמיתית בדרך להסדר שלום מלא ומוחלט. • ממשלה בראשות "קדימה" תפעל בנחישות ליישום של מפת הדרכים, כפי שאושרה בהחלטת ממשלת ישראל ותפעל בנחישות למילוי כל התחייבויותיה במסגרת השלב הראשון של מפת הדרכים, לרבות פירוק של המאחזים הבלתי-חוקיים בהקדם. • ממשלת ישראל תוודא ותעודד בכל דרך אפשרית את הצד הפלסטיני לכבד את כל מחויבויותיו לישראל ולקהילה הבינלאומית, ובראשן ההתחייבות לפירוק ארגוני הטרור, איסוף הנשק הבלתי חוקי, רפורמה ביטחונית, מימשלית ופיננסית ממשית, מניעת הסתה וחינוך לשלום עם ישראל. • לאחר שגם הפלסטינים ימלאו אחר כל התחייבויותיהם בשלב הראשון , הם יוכלו במסגרת השלב השני לכונן מדינה פלסטינית עצמאית בגבולות זמניים. • ישראל והמדינה הפלסטינית יוכלו להתחיל במשא ומתן על כינון הסדר קבע כדי לפתור את כל הסוגיות התלויות ועומדות בין ישראל והפלסטינים במטרה להגיע לשלום אמת בין מדינת הלאום היהודית למדינת הלאום הפלסטינית.

מסלינה

New member
אין בעיה. כשהם יפרקו את ת' הטרור

אני אטרח לקראו מה עושים אז. חבל לבזבז את זמני על כך כרגע.

הבנתי, אז תשובתך היא כן

אז אתה מאמין לאנשים האלה ולמה שציינתי. ולידע כללי, הטרור שמר על שקט בטרנספר האחרון, על מנת לקבל שטחים. השאלה היא מה יקרה אחר כך, לתשומת לבך.... אבל הבנתי שתשובתך היא "כן, אני מאמין להם" איזה מזל שזה פורום, ופוליטיקאי ומצביעיו חייבים לשמוע את הנאמר, ויכולים לראות האם הוא "מסבן" תשובות ואומר "לא, זאת לא השאלה".

אני חושב שאין ברירה

כי חייבים לפעול למצב מדיני מסויים, שיפתור את המצב הנוכחי. אני מאמין שאפשר להגיע להסדר קבע של שקט בין הצדדים ואני מאמין גם שייקח הרבה זמן עד שמדינת ישראל תוכל לרדת מהמשמר מבחינת הפלשתינאים, מה שאומר שאין יחסי אמון של 100%, אבל אני מאמין שהמצב הזה יגיע בסופו של דבר, אם ניצמד למפת הדרכים. אני סומך על נבחרת הביטחון של קדימה שאם יהיה טרור - תהיה תגובה חריפה, כנגד הטרור.

אני חושב שצריך לחשוב קדימה ולעומק

לחשוב צעד אחד קדימה , לא מספיק. הטיעון "אין ברירה , חייבים לנסות משהו" זה נחמד.., אבל על טעויות משלמים. במיוחד כשמנסים משהו ,וזהו ניסוי יקר מאוד, ויודעים שהתוצאה (אם תצליח) תחזיק רק זמן קצר. ויודעים שהתוצאה עלולה להשמיד את המדען(המשועמם שאוהב לנסות בדברים שמתפוצצים).

../images/Emo12.gif אה רגע

מה המצע בטחוני-מדיני של מפלגת העבודה "המחודשת" (
המילה הזו, מחודשת, מצחיקה אותי כל פעם מחדש...)? אה, נכון, אין.

מסלינה

New member
המצע היא להכנס למו"מ מייד

בלי קשר לטרור. המו"מ יוביל לתוכנית בהסכם, שמימושה יביא לשלום ולהתראות.

מו"מ עם מי?

אבו מאזן, מנהיג אימפוטנט שסובל מדכאונות? החמאס? כדי שיהיה מו"מ, הצד השני צריך להיות גם כן מוכן לכך. עם מי...?

מי אמר לך שאין?

נראה לי שאתה סובל מסיוטים בלילה שבהם אתה רואה איך ב28 במרץ מכריזים על היו''ר החדש של מלפגת העבודה המחודשת עמיר פרץ כראש הממשלה הבא של מדינת ישראל.

אתה יודע לעשות Copy - Paste?

תביא את המצע, נראה. אם אתה לא מסוגל להביא - אז אין לך על מה לדבר.

אשרת

New member
אם היית קורא מעריב היום

אז היית רואה חלק מהרשימה שלהם.. גאוני. אני חושבת שכדאי שתפנים, שפרץ --> לא יהיה ראש הממשלה הבא. כולי צער, שאין שום מועמד ראוי להיות ראש ממשלה . :(

פרץ יהיה ראש הממשלה כי העם איתו

והעם, ולא העשירים והמיוחסים, הוא זה שקובע בסופו של דבר מי יהיה ראש הממשלה.

אשרת

New member
העשירים הם לא חלק מהעם?

היבואנים שפרץ דפק אותם עם כל השביתות הם לא חלק מהעם? אתה יכול לנסות להיות הכי חברתי שאתה רוצה, אבל בשורה התחתונה מי שמחזיק את המדינה הזאת מבחינת המיסים, הם לא השכבות החלשות, שלא משלמים מיסים, אלא הם אותם אנשים שאתה כל הזמן מנסה לדפוק ומוכן ולוותר על עסקיהם במדינה. תחשוב קצת על התוצאות של מה שאתה מייחל לו. כי עושה רושם שאתה לא ממש משקיע בזה מחשבה.

למעלה