שאלה למצביעי קדימה

../images/Emo45.gif ומה עם

כל הוועדים החזקים והמפלצתיים שאותם פרץ ייצג בהסתדרות ועדיין רואים בו כנציג שלהם? חברת החשמל? עובדי הנמלים? כל העובדים הציבוריים שמקבלים משכורות עתק וטובות הנאה - על סתם.

לא אמרתי שהם לא חלק מהעם

מפלגת העבודה המחודשת בניגוד לשינוי וקדימה, דווקא רואה בכל אזרח במדינה, ללא הבדל בין דת, צבע או מין, והרשי לי להוסף מעמד סוציואקונומי, אזרח של המדינה שיש להעניק לו את כל הזכויות המגיעות לו, ללא אפה ועפה. אבל אפילו את יודעת אשרת, שלא העשירים הם אלה שיקבעו מי יהיה ראש הממשלה, אלא העם.

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אתה מתחיל להציק, מה כל כך מחודש במפלגת העבודה? המצע יהיה אותו מצע. האנשים - כמעט אותם אנשים. אחרי שפרץ יפסיד, ידאגו, כמסורת העבודה, להעיף אותו לקבימינט. מה כל כך מחודש? זה ראשית כל. חמוד שלי, ברור שהעם יקבע מי יהיה ראש הממשלה. ואני בניגוד, למנהל פורום העבודה, לא חושבת שהעם מפגר. והוא יצביע למועמד שאין לו שפם.

אשרת גזענית שכמותך ../images/Emo12.gif

מה כבר יש לך נגד אנשים עם שפם?

אשרת

New member
שפם זה איכסה

אני אוסרת על בעלי לגדל זקן. הוא מחוייב להתגלח כל יומיים שלוש, אחרת ....

ואני חשבתי שאתם רבים מי יתגלח ראשון

בבוקר. סתתתתתתתתתתם אשרת, אל תקחי את זה קשה, קחי את זה בהומור, צחוק בריא לבריאות את יודעת.

אשרת

New member
אני לא מתגלחת ../images/Emo46.gif

אני עושה שעווה מזוכיסטיות לשמע

אשרת

New member
../images/Emo6.gif

אתה רציני?
יכלת לחסוך זאת מעצמך, אם היית שואל את אחת מהידידות שלך, מהי תופעת הלוואי של זה. רמז: כאב נוראי.

לא נכון אשרת, במצע המחודש של המפלגה

המחודשת, בראשות היו"ר החדש עמיר פרץ, יהיה סעיף חדש: על העלאה מחודשת של שכר המינימום המחודש. וזה בעצם כבר כמעט הכל עבור ממתיק סוד. לפי דבריו שלו, הסעיף החשוב ביותר במצע.

מאיפה הוצאת את זה? ../images/Emo12.gif

ואגב אם זה היה תלוי בי, מה שזה לא, הייתי מגלח לו את השפם.

אתה מכחיש שכתבת כי העלאת שכר

המינימום זה הסעיף החשוב ביותר במצע? (בבקשה, אל תכחיש, כי אין לי כח לחפש את ההודעה הזו שכתבת בפורום העבודה).

מה זה קשור מה שאמרתי?

האם אני זה שקובע מה יהיה המצע של מפלגת העבודה המחודשת?

ממה שאתה כותב - נראה שכן ../images/Emo6.gif

אתה מדבר כל כך הרבה על: קלפים סודיים, הפתעות נסתרות, דרכים עתידיות.. ולמרות כל זה - אני עדיין מעדיף אותך כראש ממשלה ע"פ פרץ

מצטער אחי, אני לא מאמין במפלגות

וירטואליות, אבל שמעתי שיצפאן פנוי, ואיתו אין לי ספק, לא יהיה לכם בעיה להשיג כל אחד.

למעלה