שאלה למשתתפי הפורום

• פותח הנושא fst
  • פורסם בתאריך

fst

New member
שאלה למשתתפי הפורום

שלום למשתתפי הפורום, אנו קבוצת אזרחים מצפון הארץ שאכפת להם ומתארגנת לקראת הבחירות המקומיות שיהיו בנובמבר 2008...אשמח מאד לקבל הצעות לפרוייקטים עירוניים הקשורים למשפחות חד הוריות. כל הצעה תילקח לתשומת לב ויהיו חלק מתוכניות הפעולה העתידיות שלנו. חייבים פוליטיקה אחרת...זה הכרחי וחיוני לחברה הישראלית. תודה מראש

סיוולה

New member
אני אזרחית מחולון, מה שנקרא מרכז הארץ

ומרגישה סוף העולם...... צריך להיות איכפתי לכל החברה כולה. כיום, כולם זקוקים לעזרה ואיכפתיות - אם זה הזקנים, הנכים, ניצולי השואה, משפחות מרובות ילדים, משפחות שנפלו לחובות ולסחרחרת של בעיות כלכליות - על רקע זה או אחר. ברגע שהגעתם למסקנה שצריך פוליטיקה אחרת. זה אומר - שאתם יודעים מה אתם לא רוצים. אז הנה פרוייקט- קחו את מה שאתם לא רוצים ותהפכו לרוצים. דוגמא: אנחנו לא רוצים לראות משפחות רעבות ללחם. הופכים לרוצים - וזה יוצא ככה - אנחנו רוצים לראות משפחות שבעות ומאושרות. וככה אתם יכולים לבנות פרוייקטים, להפוך את האיכסה להכי טוב שאפשר. שיהיה בהצלחה ואינשללה שמישהו כבר יביא את השינוי ורד

m i c h a l i

New member
שלום לך ../images/Emo20.gif אשמח אם תסביר למה הכוונה

ב"פרוייקטים עירוניים"?

fst

New member
הסבר

היי, אני אסביר את כוונתי: כיצד הרשות המקומית יכולה לסייע למשפחות חד הוריות? אשמח לשמוע רעיונות בנושא... תודה מראש

fst ,איזה עוד עזרה מעבר למה שכבר מקבלות?

שישלבו אותן בעבודות ושלא יחכו לגמלאות של הבטחת הכנסה ודמי מזונות.

הצעה מצויינת

מעסיקים נרתעים מהעסקת חד-הוריות, וכדאי שזה ייפסק. פעם היו נותנים איזושהי הטבה למעסיק שמשלב חד-הוריות בעבודה אצלו. מצד שני, זה לא ברמה של הרשות המקומית אלא ברמת הכנסת / משרד האוצר, ככה שלדעתי אין להם מה לעשות עם ההצעה הזו... אולי שינסו לשריין אחוז מסויים מהמשרות ברשות העירונית לחד-הוריות, כהעדפה מתקנת אפילו נניח את המשרות החלקיות (כי במשפחות חד-הוריות ההורה צריך להיות יותר שעות בבית). למשל, משרות פקידות, עבודה בגנים, עבודה בספריה העירונית וכו. מצד שני, זה ירחיק מהם מצביעים שאינם חד-הוריים.

m i c h a l i

New member
על איזו עזרה אתה מדבר? אשמח לדעת

מה מקבלים מהרשות המקומית שלך, כי אצלנו לא מקבלים כלום

m i c h a l i

New member
מקבלים 20 אחוז הנחה בארנונה - זה ע"פ חוק

למרות שהאפשרות לקבל הנחה גדולה יותר למשפחות חד הוריות נמצאת בידיי העיריות וע"פ החלטה שלהם. כך בעיר אחת מקבלים 20 אחוז (המינימום) ובעיר אחרת 30 ואף יותר. תלושי מזון? אתה מתכוון לחלוקת מנות לפני החגים הגדולים? איזה תלושים?

matrixx1

New member
תשמע, מה הפלא שאתה נרדף כזה עם דעות נחרצות שכ

שכאלה....לא כולן כמו שאתה מתאר ..וכגבר אל גבר , ואף אחד שעוסק בתחום בגירושין ..אני מסכים איתך שיש נורמה פסולה מאד כיום שהפכה לתעשיה שלמה ...אבל...דחילאק ..יש עוד אמהות טובות ..לא כולן כאלה ...וברור שכל מקרה לגופו , כך שאני חושב שאתה מגזים באצבע המאשימה כאן ספציפית ..לא בטוח שאני ואתה יודעים מה עבר על כל אחת ואחת כאן ..יכול להיות שזה ההיפך הגמור ואף תצדיע לאותה אמא .. חוצה כבר היה לנו התכתבות ארוכה ארוכה בנושא , לרוב נגד הבנתי ודעותי עד כדי כאלה שבחרו לפרוש מהפורום ..אבל..תן דעתך ..לא "כפייתך" ..(-:

matrixx1,מה עובר עליך? אף פעם לא דיברתי

בהכללה גורפת... ואני לא נרדף יותר ממך תאמין לי.

סיוולה

New member
הגם אתה עמלק....מטריקס1 יקירי, הגם אתה

מהנרדפים? אוי ואבוי לי. אז מה אני צריכה להבין, שאני לא בסדר שאני לא רודפת אחרי, אלא פשוט מרימה ידים? ממה שהצלחתי להבין בין השורות, ותקנו אותי יקיריי החד הוריים, מה שגבר נרדף בעצם רוצה להגיד שחוק המזונות, שהוא חוק חובה - יהרג ובל יעבור - בעצם צריך להשמיד אותו, ולהשאיר את זה לשיקול דעת האם או האב. אם ירצה לשלם, ישלם. ואם לא - ככל שידבנו ליבו (ואם אין לו או לה לב???????????????). מה אתה חושב מטריקסנו?

matrixx1

New member
איפוא קראת שאני מהנרדפים כ.פ.ר.ה ???

מי רודפת אחרי ? ומי זו שרדפה אחרי ולא השיגה אותי ? אני לא יודע מה הקטע של גבר נרדף...לא יודע מה המוטו שלו , אולי אם יספר נוכל להרחיב קצת ... אבל את ? עד עמלק שלחת אותי ...??? נעלבתי עכשיו ...נ.ש.מ.ה.... מה איתך ? הכל טוב ? איך הבית החדש ? תספרי לחבר'ה

סיוולה

New member
חלילה וחסה. בצחוק. בצחוק. פתאום שראיתי שגבר

נרדף ניסה לספח אותך לעולמו. אצלי הכל בסדר. שחוטה גמורה מעבודה מקצה הנשמה עד קצה הנשימה. כרגע אמרתי אני קצת אנוח לפני שאני עוברת ל"תרגול סיפורים ושינה". ומקוה שהכל בסדר. אני גם דרך אגב מנסה לקבל הבנה "למה הוא גבר נרדף". "למה חוק המזונות צריך להיות מבוטל". "ולמה מדינת ישראל שודדת גברים גרושים". ובאמת, מטריקסנו, גם אני רוצה להשתתף קצת בעוגה. לא מגיע לי? ורד

matrixx1

New member
תשתתפי ..כ.פ.ר.י... מי אמר לך שלא

לא הבנתי ..מה הוא טוען ? שיש לבטל את חוק המזונות ? וחסה ..זה בריא

סיוולה

New member
זה מה כתוב בכרטיסו. ביקשתי - הסבר?נמק?

פרט? ויאלם הנער ויעלם.............. אז נו כפרי, למה אתה לא מתייחס לשאר הדברים שאני כותבת. אהבתי, כפרי..... ודרך אגב, אני אוטוטוטו הולכת לישון, אז אני מקוה שלפני שאני אתמוטט מול מסך המחשב המתרחק והולך ממני, תענה לכללללללללללללללללללללללל שאלותיי ותהיותי.... בשורות טובות ורד

למעלה