שאלה למשתתפי הפורום

• פותח הנושא fst
  • פורסם בתאריך

matrixx1

New member
איזה שאלות ? עניתי לך למייל ..

וכ.פ.ר.י...זה קיצור של ....כ.פ.ר.ה. ש.ל.י. ...((-: לא יודע מיהו גבר נרדף ועל מה שמו ..אבל הוא לא כאן כרגע ..לא יפה לדבר מאחרי גבו

סיוולה

New member
התכוונתי בשאלות לגבר נרדף. וברור לי שכפרי

זה קיצור של כפרה שלי. כפרוש. אבל אני ממשיכה ומדגישה - לעיני העולם וגבר נרדף - כי אני רוצה תשובות ממנו = לעניין מה שכתוב בכרטיסו. מה ששלחת לי למייל, שלחתי לך תקציר תשובה במייל בשורות טובות, ורד

סיוולה

New member
פעם היחידה שאני מוכנה לאכול חסה, זה בפסח

למה? כי אנחנו כורכים חסה במצה, וזה טעים........ שחבל על הזמן. בלעדי זה, אני לא מבינה איך אפשר לאכול את הקרטון הזה, כל פעם שיוצא לי לטעום חסה, אני נזכרת ב"לעבור דירה", זה מזכיר לי את הקרטונים שבתוכם נארזת תכולת הדירה. בשורות טובות, ורד נ.ב. מה ההבדל - מה הוספת תגובה? ל- "הוספת תגובה מהירה". בשתי המ'קרים זה לוקח אותו זמן בדיוק, מרגע הכתיבה עד רגע השליחה.

yamkachol

New member
סדנאות לניהול כלכלי של משק הבית

דבר שטוב למעשה גם למשפחות רגילות. ללמוד איך לא להכנס למינוס בבנק. לחיות ממה שיש. לחסוך. לא להשתמש בכסף שאין לי. מאוד חשוב, לדעתי, משום שהמצב הכלכלי של המדינה מדרדר, ויותר ויותר משפחות מגיעות למצבים רעים...

m i c h a l i

New member
רעיון מצויין ../images/Emo45.gif

ובנוסף - להגביר את כוח האדם בשירותי הרווחה בעיר. העו"סיות קורסות תחת הנטל והטיפול במשפחות, כמובן שאם אפשר אז לתגמל אותם בהתאם. ובצורה אישית יותר, אם היו מועדוניות או חוגים מסובסדים של העירייה
הנחה קבועה בארנונה ולא ע"פ החלטה של העירייה (כיום זה ע"פ מקבלי קיצבאות - ומי מאיתנו שלא מקבל קיצבה בגלל הכנסה מספקת ,כביכול לא מקבל הנחה או מקבל הנחה מינימלית למרות שההכנסות לא כוללות מזונות) בהצלחה

כיוון שאין אף פרויקטים עירוניים

עבור משפחות חד הוריות(בכל אופן בחיפה) כל פרויקט שתיזמו יהיה מבורך וגם אני מצטרפת לנושא התעסוקה שהועלה פה בתגובה אחרת

למעלה