שאלה.. לנשים שכאן..

elephuntos

New member
שאלה.. לנשים שכאן..

למה אתן כל הזמן חושבות על אוכל? מה הקטע עם אופרות סבון? מה היה לכן כל כך רע בזה שמפרנסים אותכן שהחלטתן להתחיל להיות "נשות קריירה"...? מה הסיפור עם סקס והעיר הגדולה? מה מצחיק בזה? למה יש לכן את הקטע הזה שכשמתחילים איתכן ליד חברות שלכן.. אתן תמיד תסרבו? מה הרעיון ב20 זוגות נעליים בארון? ולמה בכלל אני שואל את השאלות האלה? את מי אני שואל את השאלות האלה? באמת יש אנשים שרואים את האירוויזיון הזה? ג'ודי באמת היתה זאת שהחליטה להדיח את איילון? יהיה שלום? אתן באמת קוראות את זה עכשיו?

מיטללל

New member
בלהלבה

א. למה אתן כל הזמן חושבות על אוכל? אני לא חושבת רק על אוכל, אני חושבת גם על בגדים ובנים ו"איזו עייפות". ב. מה הקטע עם אופרות סבון? צריך גם פעילות מוחית ומחשבתית בשביל הגיוון, לא? ג. מה היה לכן כל כך רע בזה שמפרנסים אותכן שהחלטתן להתחיל להיות "נשות קריירה"...? ה. למה יש לכן את הקטע הזה שכשמתחילים איתכן ליד חברות שלכן.. אתן תמיד תסרבו? למה לסרב? לגרום רגשי נחיתות לחברות זה הכי שווה ו.מה הרעיון ב20 זוגות נעליים בארון? כדי שיהיה מה לעשות עם הכסף שדיברנו עליו בשאלה ג'.. ז.ולמה בכלל אני שואל את השאלות האלה? כי אתה אינטלגנט

Anna Karenina

New member
איש יקר, איש חביב.

אני לא יודעת לגבי כל הנשים בעולם. קטונתי מלדעת. אבל אני יכולה לענות לך לגביי, בכל מקרה. זה יעזור?
אני שונאת אופרות סבון. השתפכויות מיותרות אף פעם לא עשו לי את זה. חוצמזה, "נשות קריירה" זה אחלה, לא רק בגלל הקטע של הפרנסה, אלא כי משעמם לשבת כל היום בבית ולגדל ילדים. צריך קצת אקשן בחיים. (וכן, בד"כ עושים גם כסף. ועצמאות אף פעם לא הוגדרה כמשהו רע). "סקס והעיר הגדולה"? קצת אסקפיזם, נו. אל תהיה כבד!
הומור זה בריא. הומור נשי זה הכי בריא! מתחילים איתנו ליד חברות ואנחנו מסרבות? תלוי מי מתחיל איתנו. אם מדובר ביצור שנראה כאילו הרגע נחת על כדור הארץ, שמריח כמו אחד כזה, מדבר כמו אחד כזה, משתמש במשפטי פתיחה גרועים, קלושים, ושעברו מן העולם בערך לפני 30 שנה, ומתנהג כמו גלגול עתיק של שימפנזה מצויה...המממ..בלי שום קשר לחברות, זה די לא פוטנציאלי. לעומת זאת, אם מדובר בגברבר נאה, (לא מלך היופי, ממש לא! טיפוס ממוצע, לבוש סולידי..רגיל לחלוטין), בעל טאקט ורצון - למה לא, בעצם? 20 זוגות נעליים? קטונתי מלהגיב. יש לי ארבע, אולי. למה אתה שואל את השאלות? בדיוק מאותה סיבה שאני עונה עליהן. אירוויזיון? אבא שלי. צופה אדוק. ג'ודי פוסטמה. שלום? מתישהו. וכן, קראתי. תהנה. המשך ערב נעים!

liontamer

New member
הומור נשי?

מה זה פרץ של אופטימיות של הומור נשי? הרפורמות של לימור בחינוך. לזה את קוראת הומור נשי? משפט פתיחה טוב? תני אחד כזה. אין. פשוט אין. השתמשו בכולם. ואם יש. תצייני לאון שולף חרבות כמו בדוויל מיי קריי

כמעט25

New member
משפט פתיחה טוב

"היי,אני "אבי" נעים מאוד" (תוך שליחת היד ללחיצה) לחצה? סבבה, לא לחצה? לפחות היא לא תצחק על משפט פתיחה מטומטם כלשהו.

המממ

נעים מאוד אני בלה בלה... ולהגיש את היד ללחוץ......??...??... דבר ראשון אל פעם אל תגיש את היד לבחורה כשאתה מתחיל איתה... אני לא יתחיל לפרט אבל מללחוץ יד לא תגיע רחוק...

כמעט25

New member
בתור בחורה!!

אין כמו ישירות מלווה בנימוסין (שיש מצב שנעלמו מן העולם) בלי פוליטיקה ומשפטים מגוחכים. ישירות.

הממ תראי...

דבר ראשון אני לא יבוא בצורה שמכריחה אף אחת ללחוץ לי את היד... ואם לא בא לה... וחוץ מזה יש ישירות ויש ישירות ומהסוג כמו שאמרת לבוא לומר נעים מאוד.. וללחוץ יד... זה פשוט נשמע ילד טוב מדי... אולי גם אני יוציא שאלון ויגיד לה למלא וככה אני ידע מה היא חושבת עלי... ראיתי אחד שהוציא כזה למישהיא.... חחחחח יש שרוטים בעולם....

twigy

New member
ברור שהיא תלחץ

השאלה אם אחר כך היא תתקשר הזונה

כמעט25

New member
אמ.....

למה אתן כל הזמן חושבות על אוכל? **לא כללל הזמן אבל אתה חייב להודות שאוכל הוא אחד מאהבות החיים הגדולות, לעולם לא מאכזב, בוגד, שופט, מעליב וכ"ו. חוצמזה אנחנו חושבות גם על סקס
מה הקטע עם אופרות סבון? **אני אישית שונאת אופרות סבון. מה היה לכן כל כך רע בזה שמפרנסים אותכן שהחלטתן להתחיל להיות "נשות קריירה"...?---- אחי איפה אתה חי?!!? **אשת קריירה כדי שיהייה איזשהו ערך עצמי, אינטיליגנציה, כבוד מהחברה, כדי שלא יקרה חלילה שאם הבעל המסבסד עוזב נישאר בלי כלום! (כבוד עצמי, ביטחון עצמי וכסף), וכדי לעזור פיננסית לבית. היום כמעט בלתי אפשרי להחזיק משפחה ובית ללא שתי משכורות. מה הסיפור עם סקס והעיר הגדולה? מה מצחיק בזה? **סקס והעיר? קליל, סבבה, לא בהתמכרות. למה יש לכן את הקטע הזה שכשמתחילים איתכן ליד חברות שלכן.. אתן תמיד תסרבו? **לא יודעת איפה שמעת את זה! איזה מין בנות אתה מכיר?!?! מה הרעיון ב20 זוגות נעליים בארון? **10 בלחץ.. וכי כולם מחו"ל ועלו לי 20 שקל אז למה לא? ולמה בכלל אני שואל את השאלות האלה? **כי משעמם לך.......????? את מי אני שואל את השאלות האלה? **וואי אח שלי...חשבת על ייעוץ מקצועי? באמת יש אנשים שרואים את האירוויזיון הזה? רק את ההופעה של ישראל והניקוד. ג'ודי באמת היתה זאת שהחליטה להדיח את איילון? יאללה סתומ! את מי זה מעניין יהיה שלום? לא אתן באמת קוראות את זה עכשיו? אין ברירה, משעמם לי טילים

ומה הקטע שלכם של ....

לחשוב 99% מהזמן על סקס.
לראות כדורגל כי זה ה |דגש| ספורט .
לרצות שהבחורה תהיה כמו רובוט, תבשל, תנקה, תרד לך ותסתום ת'פה.
שאם היא תעלה גרם 1 אתה תגיד לה "השמנת"... להמשיך

עוד אחת...

מתי תבינו שמעמד האישה הוא על 2 הבלטות ליד הכיור.... אה שכחתי היא יכולה גם לשכב לפעמים במיטה עם רגליים פסוקות....

twigy

New member
תיקון קל

היא לא יכולה גם לרדת וגם לסתום את הפה

Lancelot99

New member
מה הקטע שלכן לחשוב שזה הקטע שלנו

באמת? לדעתי, אחוזים בודדים מהגברים תואמים את דפוס ההתנהגות שתיארת הרגע

למעלה