שאלה.. לנשים שכאן..

bratz girl

New member
עונה../images/Emo13.gif

למה אתן כל הזמן חושבות על אוכל?-כי אנחנו רוצות להרזות.. מה הקטע עם אופרות סבון?-זה חמוד מה היה לכן כל כך רע בזה שמפרנסים אותכן שהחלטתן להתחיל להיות "נשות קריירה"...?-היה לנו משעמם..וכנראה שלא פירנסתם מספיק טוב
מה הסיפור עם סקס והעיר הגדולה? מה מצחיק בזה?-לא יודעתף,לא רואה למה יש לכן את הקטע הזה שכשמתחילים איתכן ליד חברות שלכן.. אתן תמיד תסרבו?-לא אני..אבל בדר"כ זה ....פוזה{אולי} או שאתם באמת לא משו. מה הרעיון ב20 זוגות נעליים בארון?-לכל חולצה נעל ולמה בכלל אני שואל את השאלות האלה?-מעניין אותך... את מי אני שואל את השאלות האלה?-אותי באמת יש אנשים שרואים את האירוויזיון הזה?-עובדה ג'ודי באמת היתה זאת שהחליטה להדיח את איילון?-אמ.... מה? יהיה שלום?-הלוואי {אבל קשה לי להאמין} אתן באמת קוראות את זה עכשיו?-יאפ הכל נכתב בהומור

Zoharrr

New member
נמנמנמנמנמ

למה אתן כל הזמן חושבות על אוכל?כי אני רעבה תמיד! מה הקטע עם אופרות סבון?זה פשוט כיף לראות זוגות אוהבים אפילו שזה פייק...והבעיות שלהם וזה...מזדהים... מה היה לכן כל כך רע בזה שמפרנסים אותכן שהחלטתן להתחיל להיות "נשות קריירה"...? לא הבאתם מספיק כסף הביתה...והיה משעמם... מה הסיפור עם סקס והעיר הגדולה? מה מצחיק בזה?זה פשוט מצחיק! למה יש לכן את הקטע הזה שכשמתחילים איתכן ליד חברות שלכן.. אתן תמיד תסרבו? אהמ אני לא.אלא אם כן אתה נראה ממש רע או מתנהג זוועה או אומר לי:"אבא שלך גנן?"...ואז אני אומרת :"לא הוא חקלאי" והם משתתקים.
מה הרעיון ב20 זוגות נעליים בארון?לכל הופעה צריך נעל אחת מזתומרת...שאלה מפגרת. ולמה בכלל אני שואל את השאלות האלה?כי אתה רוצה להבין את הראש שלנו? את מי אני שואל את השאלות האלה?את הנשים פה? באמת יש אנשים שרואים את האירוויזיון הזה?אני לא ג'ודי באמת היתה זאת שהחליטה להדיח את איילון?שו?! יהיה שלום?לעעע אתן באמת קוראות את זה עכשיו?יאפ

hanni007

New member
להלן התשובות.

בהמשך לשאלותייך. מה נראה לך ? אוכל זה מה שמציל אותנו- ומספק אותנו- להבדיל ממכם!!! אופרת סבון זה החיבור שלנו לפנטזיות- שם הגברים לא יושבים כל היום ולא עושים כלום- יש להן מרכיב חשוב, קוראים לו אומץ!!!! שמעת על זה???? המשכורת שלכם, זה מה שגרם לנו להחליט לפתח קריירה- הרי מישהו חייב לפרנס לא?! בסקס והעיר הגדולה- מקיימים את כל מה שאנחנו לא העזנו לחשוב עליו, ומצחיק לחשוב מה היה קורא אילו.... ליד חברות שלי אני תמיד אסרב- הסיבה לכך פשוטה- אם לא תתחיל עם שתינו במקביל- אולי מישהי תענה בחיוב. ברגע שאני אבין את הסוגיה על נעלים- מבטיחה לעדכן, לדעתי פשוט משעמם לך, זו הסיבה שאתה שואל את השאלות האלה. היה גדול! מה לא ראית את הארוויזיון??? היינו צריכים לקחת מקום 1!!! בענין ג'ודי אני בספק אם נדע אי פעם את התשובה... שלום יהיה, שלום גם לך אני.

תשובות.....

1- אוכל זה פשוט חלק מהנה מהחיים 2-אופרות סבון-זה כשאנחנו מרגישות חסרות חיים 3.... 4.סקס והעיר הגדולה-אחלה סידרה והיינו רוצות לחיות כמוהן גם כן 5.לא נסרב אני לא 6.כי זה כיף שיש מלא נעליים בלחור 7.אני לא רואה את שירי מיימון שרה וזהו

למעלה