שאלה לנשים שרוצות

יוסף ק

New member
למה לא אמרת........................

זה מה שאתה לומד ? סוציולוגיה? טוב זה מסביר הכל....

יוסף ק

New member
חס וחלילה!

לא צריך להעלב אני צוחק ולא עליך אם לא שמת לב... פשוט האדון המטופש שמנסה להצחיק דרש את זה (זה ניחוש אבל את לומדת סוציולוגיה!)

Vdrums

New member
תמשיך ללקק יא אדיוט...

פתאום לא ניסית להעליב כי ראית שיצאת אדיוט? חחחחחחחחחחח

Vdrums

New member
אני לא לומד סוצויולוגיה...

רואה שוב אתה קופץ למסקנות ויוצא אדיוט... למדתי על קצה המזלג בתיכון. וזה רק מעשיר ידע ופותח את הראש. אם ללמוד את סוציולוגיה זה בושה מבחינתך ומראה על רמה נמוכה. יופי, לפי השם שלך אתה עובד בשוק, נו אז? אמרתי לך משהו על זה? איך אתה מקשר דברים בצורה טיפשית ועוד מוציא את עצמך אדיוט. זה כישרון מעניין. תמשיך להתנשא פה מעל כולם. מה אתה עושה בחיים שלך שאתה תופס תחת? (יוסף המספר אולי? הרי אתה מזיין ת'שכל הרבה....) תפסיק לחשוב שאתה יותר טוב מכולם, כי אתה ממש לא...

יוסף ק

New member
ספרים רבותי ספרים!

אם אתה חושב שזה השם האמיתי שלי ולא מזהה אותו אני מציע שתרחיב קצת אופקים ותקרא ספרים (או לפחות תכנס לפורום ספרים...) ואני לא מתכוון לרם אורן או שרה אנג'ל. נ.ב. אני ממש לא חושב שאני יותר טוב מכולם, רק ממך....

Vdrums

New member
תשמע אינטלגנט

אני מאמין שאין רק יוסף ק אחד בארץ הזו. אז אל תפליץ. ותמשיך לחשוב שאתה יותר טוב ממני, כי אתה רק חושב וזה יפה שאתה מצליח להפעיל את התאים שיש לך במוח. כל הכבוד. וכמו שאני לא מזהה יוסף ק אז אתה לא יודע מה זה VDRUMS אז אתה באותה עמדה כמוני, אז תיכנס לפורום מתופפים, כל אחד ותחומי העניין שלו, אבל אנשים שטוחים כמוך מקטלגים אנשים לפי תחומי העניין שלהם ולא מנסים לפתוח את הראש. שלום לך טמבל.

יוסף ק

New member
מסכן שכמותך....

א. הבנתי שהשם שלך קשור לתיפוף (DRUM=תוף). אבל אם כל הכבוד להשוות ספרות (מה הקשר כמה יוסף ק' יש בארץ הזו) לתיפוף ( ואני מאד אוהב מוזיקה) זה קצת טיפשות. אבל אני בניגוד אליך לא כועס, כל מה שנשאר זה לגחך על עילגותך ורדידותך. דייב גרהול היה מתבייש בך......

Vdrums

New member
וואוו אתה יודע שם של מתופף

זה לא עניין של השוואה אתה לא יכול לבוא ולומר שנגינה זה פחות טוב מקריאת ספרים ולהפך. אני שמח שאתה יודע אנגלית ושזה קשור איכשהו לתופים אבל אני לעומתך לא צחקתי עליך שאתה לא יודע את משמעות השם שלי. (ואתה עדיין לא ממש יודע וזה גם לא רלוונטי) הקשר לכמה יוסף ק יש הוא שאני לא חייב לקשר את זה לסופר מסויים או יוסף ק מפורסם אחר. אתה בן אדם ממש עלוב, אגוצנטרי שחושב שהוא תמיד צודק ומעל כולם.

night mistress

New member
מה הדבר שאני הכי רוצה?

וואוו..אני תוהה אם להיות שיטחית ולומר משהו ממש שובב.. אם זה חלק בגוף,הייתי אומרת Z גדול.. אם זה משהו באופי אני מניחה שנאמנות.. כן,אני יודעת שזה נשמע דפוק אבל נכוותי פעם אחת ולא בא לי לעבור את זה שוב.. ואם אפשר לצרף עוד דברים אז תודיעו לי.

למעלה