שאלה לנשים

EaSy B

New member
../images/Emo13.gif

אז דברנו וחזרנו אחד לשני כל אחד שם את הקלפים על השולחן והסכמנו לדרישות של כל אחד אז תודה רבה לכולם על הכל איזי

EaSy B

New member
שאלה לנשים

יש לי חברה 6 חודשים אני יודע שזה לא הרבה זמן אבל כמה שאלות אני תמיד מנקה מסדר שוטף מכבס ואני עושה את זה בגלל שכיף לי לעשות את זה אני לא מרגיש חייב אני עובד יותר שעות ממנה ולמרות הכל אני מנסה כמה שיותר לפנק אותה ובכל זאת אני לא יודע מה היא רוצה מה מהקשר שלנו היא לא רוצה להכיר לי את ההורים שלה היא אומרת שהיא מתביישת מהם(יכול להיות שהיא מתביישת ממני?) יש מצבים שהיא לא רוצה לדבר איתי בטלפון לדוגמה היא נסעה לשבוע לביקור ויומים היא לא מתקשרת ושאני מדבר איתה יש הרגשה של קרירות בסופו של דבר כשחזרה היא אמרה לי שאמא שלה אמרה לה משהו השביז אותה יש עוד דברים שקורים אבל רוב הזמן אנחנו מפנקים אחד את השני והכל טוב מידי פעם היא אומרת שהיא רוצה לטוס לטייל לבד ואללה נשים יקרות לא יודע מה לעשות אני רק מחמיא ואומר לה כמה שהיא יפה ואני אוהב אותה עכשיו יהיה ליל הסדר ואני אין לי משפחה והיא תחגוג אצל המשפחה שלה ואני ישאר לבד אז כל דבר שאתן יכולות לעזור לי אני ישמח

נחום 4

New member
../images/Emo18.gifתדביק לה בול

מיד ולא לחכות בכלל תעיף אותה לכל הרוחות או שהיא מסובכת עם עצמה וצריכה טיפול אן שבא לה סתם לנצל אותך,לצרכיה יותר מקובל שהיא מתוסבכת עם עצמה, ואם אתה לא מדביק לה בול ושולח אותה לכל הרוחות אז גם לך יש בעיה.

EaSy B

New member
תשמע נחום

אני גם חושב ככה אבל רוצה לדעת גם מנשים מה הן חושבות

רגע, לא למהר כ"כ...

אני למשל, חוץ מאת החבר הראשון שלי, למדתי לא להציג בפני אימי אף אחד מהחברים שלי. מעבר להיסטוריה המכוערת שיש לשתינו יחד, היא אישה שיכולה לשגע פילים ולגרום להרס של כל מערכת יחסים שלא מוצאת חן בעיניה. לגבי הקרירות בטלפון - אתה לא יודע מה המצב אצלה בבית, אתה לא יודע אם יש לה פרטיות מספקת בשביל לדבר איתך כרגיל. ההצעה שלי היא להושיב אותה לשיחה, ולנסות לברר איתה מה המצב בבית ולמה כל ההסתייגויות האלו. לא לתקוף, אלא לנסות להבין, לתת לה הרגה שאתה תומך, ושהיא יכולה לספר לך בלי להתבייש. רק אח"כ תקפוץ למסקנה שהיא מנצלת אותך

sagi24

New member
מסכים ולא מסכים איתך

נחום אתה צודק ולא צודק את צודקר בזה שהיא באמת מתוסכת עם יש לה בחור טוב בין הידיים והיא במקום להעריך עושה ממנו צחוק ומתביישת ממנו במקום להגיד תודה כל בוקר לאלוהים ששלח לך בחור כזה טוב אבל הבעייה שהיא שהרבה בחורות הם כאלה מתוסבכות וזה שהוא יעיף אותה לא יפתור את הבעייה כי אז הואט יכיר מישהי אחרת ויתנהג אלייה בכפפות של משי והיא תעשה ממנו פורפרה ואז מה הוא יחזור אליינו ושוב פעם נייעץ לו לעזור אותה כי היא מתוסבכת? הפתרון בשבילו הוא שהוא פשוט ישנה גישה ויחזיק אותה קצר לפעמיים יתעלם ממנה לפעמיים לא יתקשר אלייה לפעמיים לא יחמיא לה לפעמיים לא יגיד לה שהוא אוהב אותה לפעמיים יעלם לכמה שעות מבלי להגיד לאן תאמין לי היא תתקשר אליו 5 פעמים ביום היא תמות עליו תעשה הכל בשבילו ותעריך אותו וזה הפתרון לבעייה שלו

Fim

New member
יש לי חבר עם סיפור דומה!

סתם מנצלת אותך עזוב אותה לנפשה וחפש אחת חדשה

PurpleGoat

New member
אל תמהר כל כך עם הבול..

אני לא מכירה לא אותך ולא אותה, אבל רק רציתי לציין שכן, יש אנשים כאלה (לא בהכרח נשים), ויכול להיות שכשהיא אומרת לך שהיא מתביישת מההורים, היא באמת מתביישת מהם, אולי הם אנטי? אולי יש לה הסטוריה רעה בקטע הזה? אתה לא יכול לדעת עד שלא פגשת אותם.. ואולי אתה בכלל לא רוצה לפגוש אותם? בקשר לטלפון, רק רציתי לשאול- איך אתם מדברים כשאתם ביחד? זאת הרגשת קרירות רק כשאתם מדברים בטלפון או שזה ככה כל הזמן? לא מתקשרת? זה לא בהכרח נורא.. ואני מעידה על זה מנסיון אישי.. זה טיפוס.. אני מסוגלת לא להתקשר למישהו שבוע, כמה שאני אוהבת, אולי גם היא ככה? ואולי זה חונק אותה להרגיש "חייבת" להתקשר כל יום..? העיקר כאן, לדעתי לפחות, הוא איך אתם מסתדרים כשאתם ביחד, לא בטלפון, אלה.. צרות קטנות. ליל הסדר.. אין לי פתרון חוץ מלנסות לדבר איתה,זה באמת מצב לא נעים.. ואולי,בהזדמנות, תפתחו את השיחה גם לנושאים האחרים שמפריעים לך? מקווה שעזרתי, גם אם קצת.. מיכל

EaSy B

New member
תודה מיכל

כשאנחנו לא בטלפון הרוב טוב רק בטלפון אני מרגיש את הקרירות

מיכל999

New member
אל תיפרד ממנה כל כך מהר

פשוט חבל. תנסה לדבר איתה ותסביר לה מה מפריע לך (יש נשים שאוהבות שגברים מביעים רגשות). אם לאחר הרבה שיחות שום דבר לא ישתנה- אז....

חמוד.... היא לא רוצה אותך....

אתה נוח לה ככה... וזה לא ילך וישתפר... נוח לה שאתה שם כשהיא צריכה מישהו בשאר הזמן היא פשוט לא זקוקה לך.... יש לך אפשרות אחת לסיים את הקשר הזה ואז.... יש שתי אפשרויות או שהיא פתאום תבין שהיא אוהבת אותך ושהיא הרסה משהו טוב ואז אולי תחזרו בתנאים שלך או.... שהיא תלך לה לדרכה.... לכל אחד מגיע יותר מזה..... ו- 6 חודשים זה מספיק זמן להבין שהיא לא מעוניינת....

עדיף לחיות באולי??

אוליי המצב ישתפר? מגיע לו הרבה יותר מזה... מנסיון חיי לא נשארים במקום כזה... הזמן לא עובד לטובתנו... עדיף שיכאב עכשיו אחרי חצי שנה של חברות מאשר להתעורר אחרי כמה שנים ולהבין שלא היה שם כלום....

אגב לא רוצה שם משתמש

זו רק דעתי.... כמובן שהוא יודע הרבה יותר מאיתנו מה טוב בשבילו....

מאו יין

New member
כולם ענו לך יפה,

אבל באמת לא כל כך פירטת איך הענינים בינכם כשאתם בבית ביחד,(האם הבנתי נכון? אתם גרים יחד?) אלא רק כשהיא לא לידך (בביקור וכולי) ואולי אתה לא מפרט כי אין מה? אולי גם כשאתם ביחד אתה מרגיש שאתה "שם" והיא לא כל כך איתך??? בלי קשר, תמיד אבל תמיד עדיף לשוחח קודם עם בן אדם לפני ש"מדביקים עליו בול" ושולחים אותו לדרכו, תמיד אם אתה מרגיש שמישהי לא "משדרת איתך על אותו הגל" רצוי לשבת ,להסביר מה אתה מרגיש ולראות מה "היא" אומרת על זה. סביר להניח ששיחה או שתפתור את הבעיה או שתגרום לכך שלפחות תדע בוודאות שזה המצב ותוכל לבחור אם אתה רוצה להשאר בו או ללכת. ב ה צ ל ח ה !!!!

חץוקשת

New member
אולי כדאי לך לדבר איתה דוגרי..

ולשאול מה היא רוצה מהקשר? אבל לא נראה לי שזה אפילו חברי שהיא לא מזמינה אותך לליל הסדר אצלה אם לך אין אצל מי לעשות שווה דיבור ואפילו חובה!!!

night mistress

New member
קראת מה שכתבת?

היא ממש מוזרה.. תראה,יש אנשים שלוקח להם קצת יותר זמן להיפתח ולהכיר את החבר לבני המשפחה שלהם..אבל מה שאתה מתאר ממש מוזר,אתם כבר חצי שנה יחד,חיים יחד אם הבנתי נכון..ואתה מציין שאין לך משפחה..נראה לי הדבר הכי טבעי בעולם שהיא תזמין אותך לעשות את החג אצלהם (אלא אם כן היא דתייהואז זה באמת נחשב תקין מבחינתי..).. אם זה היה הגבר שלי אני הייתי שואלת אותו ישירות מה לעזאזל קורה פה..והייתי מתמודדת עם התוצאות..אבל שוב,זו רק המחשבה שלי,לך עם הלב,אולי באמת קשה לה להיפתח בנוכחות המשפחה,יש גם אנשים כאלה..ואז עצתי לך היא לתת לה זמן..אבל לא יותר מדיי,ולשאול אותה מתי היא תספר..

rob roy

New member
../images/Emo45.gif לגבי הצורך לדבר

למה שאנשים ואנשות זרים יידעו יותר טוב מחברתך מה קורה אותה? מאד ממליץ לדבר, אם זה מתאים לכם (יש שרואים ב "לדבר על הכל, תמיד" - מן סוג של זיון מוח מהסוג היותר גרוע...) ולגבי המוזרות - כבר למדתי שסיפור החיים של מישהי\הו\הם יכול להיות שונה לחלוטין ממה שאתה מצפה, ואולי יש הסבר טוב למה שקורה אצלה.

EaSy B

New member
סוף עצוב לסיפור שלי../images/Emo7.gif

אז טוב רק רציתי להודות לכל מי שנתן/ה את דעתו/ה ניסיתי לדבר איתה והיא אמרה לי (ולא פעם ראשונה) שהיא פשוט ככה היא לא נפתחת ו אי אפשר לשנות אותה למרות כל המאמצים הרבים שעשיתי ונסיון נוסף לדיבור היא לא רוצה להשתנות לצערי אני והיא לא ביחד יותר למרות שאני אוהב אותה כלכך ובשיחה האחרונה הבנתי שהיא הולכת שלחרר אותי אז אמרתי לה שלמרות שאני אוהב אותה כמו שלא אהבתי מעולם(דרך הגב זאת האמת) אז אני מאחל לה את כל העולם שטטוס שתבלה שתימצא מישהו שאוהב אותה לפחות כמוני ושכל דבר שהיא צריכה שלא תחשוש להתקשר וניפרדנו לשלום א:למה אני מרגיש כלכך מנוצל ב:למה אני לא מצליח להבין מה היא רוצה ג:למה לי לאהוב שוב מישהי ד:למה זה מגיע לי נראה לי שאני ילך למנזר אז טוב תודה לכם אנשים ונשים ופים וכמובן יפות אני ינסה לא להשבר כלכך בתודה איזי

למעלה