שאלה לנשים

אילן 29

New member
טייק איט איזי ...איזי

יש עוד בעולם הרבה אנשים שכן ראויים לאהבה ולאהבתך

../images/Emo10.gif ../images/Emo140.gif

רק לא הבנתי דבר אחד, רק בגלל שהיא מסוגרת נפרדתם
יש אנשים כאלו... ואפשר לחיות איתם. אני לא חושבת שזו סיבה להפרד. א. כי אף אחד לא אוהב ש"זורקים" אותו ב. היא רוצה מישהו שיקבל אותה כמו שהיא, ולא ינסה לשנות אותה. מישהו שיבין שהקצב שלה שונה משל בחורות אחרות. ג. כי זה כיף
ד. זה לא מגיע לך, אבל זה קורה. תתאבל, ואז תתחיל מחדש

night mistress

New member
נפרדתם כי דיברתם על זה?!

אני בשוק..איזה ביצ'ית..שלח אותה אלי לשיעור נימוסין ואני אראה לה מאיפה ה
מש.. לא משנה.. למה אתה מרגיש חרא? כי אהבת אותה,כי השלת את עצמך שזה הקשר האולטימטיבי של חייך ואולי שהיא האחת..אחי,זה לא הולך ככה,כל פעם באה אחת אחרת..בדיוק כמו שאליי בא כל פעם אחד אחר,האחד שכרגע אני איתו. לא יודעת אם זה ניצול,אולי זה היה נוח,אני אישית לא מבינה איך אפשר להיות עםמישהו כי נוח במשך חצי שנה..זה ממש חצוף.. תראה,אולי משאוד חשוב לה דעת הציבור הסובב אותה,אתה לא יכול לדעת מה החינוך שספגה..אולי טוב לה להיות בקשר דיסקרטי בלי שאף אחד ידע כי היא מפחדת ממה שיאמרו? ואם זה ככה אז אולי עדיף באמת לחתוך את הקצוות,ובכלל,להיפרד בגלל שיחה זה מטומטם,כנראה שהיא חיפשה תירוץ.. עזוב אותך,תעשה מה שאני עושה בפרידות:לך לברגר קינג ותשתולל עד שתכאב לך הבטן.. ולמחרת תרגיש יותר טוב.. אחרי הכל,יש מליון דגים בחוץ..רק חצי מהם צימחוניים..

rob roy

New member
ואולי...

להגיד לך "ואולי..." זה דבר די מסריח, כי נורא קל לשבת מול צג המחשב ולשער השערות. ובכל זאת, מכיוון שאני תמיד מנסה לראות את כל הצדדים, אז אולי היתה לה איזו בעיה, והיא לא היתה בטוחה שהיא תוכל לספר, שאולי זה יהיה גדול עליך ותעזוב, והנה באמת נפרדתם? אולי.

תחשוב מה אתה רוצה.

ותפעל, היא מבולבלת.רוצה מבולבלת,מסוגל לתת לזה צאנס תשאר, לא מסוגל לתת לזה צאנס תלך, אבל לך יש את המושכות של התנהלות חייך.לא לה,עם כל הכבוד לנשים.

EaSy B

New member
נפרדנו בגלל ש......

היא לא רוצה להמשיך להיות איתי היא אומרת שרע לה בחיים וצריכה שינוי ולמרות שהיא אומרת שהיא אוהבת אותי היא רוצה לשנות את החיים שלה אני באמת שלא יודע חבל כלכך אוהב כלכך מפנק כלכך דואג וזה לא מספיק אני נפרדתי איתה בגלל שידעתי שהא הולכת להפרד ממני

sagi24

New member
תקשיב תלמד ותבצע

יש לי בשבילך תשובה אחת ברורה ולא משתמעת ל2 פנים בחורות לא אוהבות גבר טוב מתחשב ואוהב כמוך הן מזוכיסטיות ואוהבות גברים קשורים שמחזיקים אותם קצר יבואו בחורות ויגידו לא לעשות הכללות אבל ברוב המקרים זה ככה וגם במקרה שלך אל תתן לה כזה יחס אל תגיד לה 7 פעמים ביום שאתה אוהב אותה וכמה שהיא יפה תחזיק אותה קצר לפעמיים אל תתייחס אלייה היא לא רוצה להכיר לה את המשפחה שלה סבבה תגיד לה אחלה במילא המשפחה שלך לא מענינת אותי היא רוצה לטוס לשבוע שבועיים תגיד לה מתוקה אחרה תטוסי מצידי לחודש שבוע זה קצר לילה 1 סתם תגיד לה שאתה יוצא לשתות כמה דרינקים עם החברה אין יותר ממי מתוקה אני אוהב אותךף כמה שאת יפה שאת תנוחי אני כבר יעשה הכל בבית במשך שבוע אל תתקשר אלייה במהלך היום אפילו לא פעןם אחת אתה תראה איך היא תאהב אותך ותתחיל לכבד אותך יש לי חבר שככה הוא התנהג לחברה הקודמת שלו והכי הבחורה לא עזה אותו אשכרה היתה שפוטה שלו ואז הוא עזב אותה ואחרי חודשיים התחתן עם בחורה אחרת וגם כן עשה ממנה פורפרה והיא כל כך רוצה אותו עד שהיא לא הייתה מוכנה לחתום על הגט ברבנות וכל מה שהוא עושה זה מתנהג לאיזה כמו אישה רוצה שיתנהגו אלייה תהייה גבר ולא פראייר ולכל הבחורות חבל שככה צריך להתנכ אלייכן כדי שתעריכו ותכבדו את הגבר שלכן אבל למזוכיסטיות צריך להתנהג בקשיחות או פשוט למצוא גם אם תעיף אותה כי תחשוב שלא מתאים לה המשחקים שלה ותחפש בחורה בוגרת ברוב המקרים שתגיד שום לבחור שתעריך אותך רק עם תהייה קשוח אלייה הבחורות הן כאלה ברוב המקרים ואתה צריך להתאים את עצמך ולהפסיק להיות הבחור הטוב ולהיות המניאק הקשוח

sagi24

New member
תעיף אותה לקיבינימט

זה ניראה לך הגיוני שבליל הסדר היא תשאיר אותך לבד ותלך למשפחה שלה? אם זה מה שיקרה אז תעיף אותה באותו שניה כי זאת לא אהבה והיא פשוט בחורה מגעילה וקרת לב שלא יודעת מזה לאהוב יש גבול בין בחורה שמעריכה גבר רק שהוא קשוח ועל גבול הרוע לבין זה שהיא לא יודעת מזה אהבה תעיף אותה ויפה דקה אחת קודם אתה נמשע לי אחלה של בחורה ואם היא מתביישת בך ולא מעריכה אז זה רק הפסד שלה אבל רק תזכור להבא מתחילת הקשר לא להראות לבחורה שאתה כזה בחור טוב ולהתנהג אלייה בכפפות של משי יותק קשיחות ופחות יחס והכל יהיה בסדר

למעלה