שאלה לסוף השבוע

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

lazy

New member
שאלה לסוף השבוע

איזה להקות / דיסקים אתם שומעים לאחרונה?

lazy

New member
אני אתחיל

ובכן , אני שומע די הרבה דיסקים לאחרונה , ורובם ככולם ישנים יחסית בגלל שהפסקתי לקנות דיסקים לאחרונה עקב בעיות תקציב קלות. טוב , השבוע היה די שבוע פרינס... כן ,אני יודע שרובכם לא שומעים אותו , אבל הוא הזמר שתמיד משפר לי את המצב רוח , למרות (ואולי בגלל) השרים הדבליים והסקסיסטים שלו. חוץ מזה שמעתי קצת ברוס ספרינסטין "נולד בארה"ב". גם דיסק לא רע לשיפור המצב רוח ולהרגשת פטריוטיות כללית. Mercury Rev - All Is Dream - פשוט דיסק קלאסי שתמיד כיף לשמוע אוזי אוסבורן האחרון - לא ממש התלהבתי , אבל חבר שלי נתן לי אותו פאלפ - Countdown - חמוד למדי. גם הפאלפ האחרון לא רע בכלל פרל ג´אם בהופעה בלאס וגאס - אחד מאלפי (או קרוב למאה) "בוטלגים" רשמיים ששיחררו פרל ג´אם ואני מניח שעוד כמה (מן הסתם) ששכחתי...

man in heaven

New member
הממ......

לא ממש יוצא לי לשמוע דיסקים שלמים לאחרונה (תקופת בגרויות...) אבל: אתמול הורדתי (סוף סוף!) את הדיסק החדש של אמינם - תמיד נחמד לשמוע. בעקבות המלצת KARMA נזכרתי מחדש ב DOVES והורדתי גם את האלבום שלהם (LOST SOULS) כמובן ששני הדיסקים של מיוז.. (ושני השירים החדשים שלהם) אמניזיאק ו... זהו !

rachelmerav

New member
טוב זה די מסובך אבל

לשעות הפנאי אני מקשיבה לקליפורניה של מיסטר באנגל. חוץ מזה אני בחרישה מסיבית על 50 יצירות "קלאסיות" שונות (יש לי בחינה עליהם עוד בערך חודש וחצי) אז אני די מוצפת

Major Thom

New member
הממ..

היה לי איזה קטע עם לנסות לשמוע מוסיקה גותית.. לא משהו.. /: חוצמיזה, יש קצת השלמת פערים בקטע של המאניקס, simple things של zero 7, lost souls של doves, dummy של פורטיסהד ועוד כלמני כאלה..

Major Thom

New member
אוי, זה יצא נורא מעוות עם האנגלית..

הכוונה היא כמובן ל simple things / zero 7 lost souls / doves dummy / portishead

New member
מניקס,

מניקס ועוד טיפה של מניקס.
אהה וגם קצת:רדיוהד (אתמול רכשתי "מציאה" שלהם. בוטלג אנפלאגד.),סמית´ס,דפש מוד, דאבס, מרפק (elbow
), וקצת starsailor אממ,זהו נראה לי. יש עוד המון...אבל לבינתיים זה יספיק.

New member
אהה, ואם את צריכה עזרה

בהשלמת "הפערים" בנושא המניקס, אני כאן לעזרתך...

lazy

New member
המניקס החדשים...

די איבדו את זה לדעתי... דיסקים מידי ממוסחרים. חוץ מזה שאני לא מת על הקול של הסולן. כל עוד המוזיקה היתה טובה אז יכולתי לחיות עם זה, היום ממש בקושי...

Major Thom

New member
הם התמסחרו משהו..

generation הוא אלבום גדול. the holy bible גם ממש טוב (לפחות בחמש פעמים ששמעתי אותו עד עכשיו).. השאר לא משהו. שיר או שניים באלבום.
עדיין קולות של אייסיקיו. כדאי שאני אשים משהו..

lazy

New member
אכן כן

המבקרים טוענים שבדיסק האחרון שלהם הם חזרו לשורשים. אולי... אני לא הרגשתי (למרות שלא שמעתי את הדיסק רק 3-4 סינגלים מתוכו)

polyethylene

New member
אההה.... ../images/Emo108.gif

ballroom - אין שם לדיסק, אבל הם מצויינים... דברים שלומדים לבד - איתן חן (מושפע כבד של radiohead). nick cave and the bad seeds - murder ballads. billy elliot - original sountrack (התמכרתי לסרט ולדיסק
) the smith - louder than bombs רדיובד - מה שבא ליד.

power play

New member
המצאת שם לאתר שלך בלי לשים לב

כתבת בטעות רדיובד...radiobed ועוד משהו מפרסומת בקאזה:radiostorm

lazy

New member
מעניין

גם אני שמעתי די הרבה סמיתס לאחרונה. אבל אין לי את הדיסק הזה. יש לי שניים אחרים. הם לא רעים אבל אני (עדיין) לא מתלהב. צריך להתרגל אליהם קצת. שמעתי גם מספר פעמים את הניק קייב האחרון. לא רע בכלל. עדיין אין לי את בלדות רצח. ואולי תספרי לנו קצת על Ballroom? איך הם נשמעים? אולי תתני לנו שם של שיר או שניים כדי שנוכל לחפש אותם במקומות אסורים? רדיובד - שם מגניב. שני הדברים שאני הכי אוהב לעשות - לשמוע מוזיקה ולישון (לא בהכרח בסדר הזה).... NP NEW ORDER - HERE TO STAY

polyethylene

New member
ballroom למתעניינים... ../images/Emo108.gif

הדיסק נקרא day after day, הם דומים מבחינה מוסיקלית לכולם ולאף אחד, תגידו לי אתם. שירים מומלצים להקשבה (i.e. הורדה, אבל לא שמעתם את זה ממני...): bionic household names day after day take it throgh the day don´t stop heads or tails וכו´ , תביעו דעה...
strangelove - love and other demons
ד"א - מישהו מכיר / אוהב את strangelove

Esmena

New member
השאלה הכי מעניינת עלי אדמות.

אבל דומני שתימצאו את טעמי המוזיקלי די קלוקל...הרשימות שלכם יותר מעניינות. Tori Amos- Under The Pink Suede- Suede bjork- post לא כל כך חדש אצלי אבל תמיד בדיסקמן, This Is המושלם ( בסופו של דבר אני מסכימה עם אושיק ארנסט) של Stina Nordenstam וכמובן, אמנז´יאק. שומעת גם דיסקים שנמצאים אצלי יותר זמן. וזהו. אני די צעירה, כך שיש לטעם שלי זמן להתפתח, אם תקחו בחשבון שהשנה הוא די התחיל את התפתחותו. ושוב, אני שוטמת את המושג להקות. למה לא להגיד אמנים?.

Eclipsed 0

New member
The Sky Move Sideways

פורקיופיין טרי. וגם Red של קינג קרימסון. בקרוב אני אקנה את Heispheres של Rush.. אני לא מכירה אותם כ"כ, אבל ב"מתקדם" כתבו כמה מילים על האלבום, הוא נשמע מעניין (מדבר על ההגיון מול הרגש), והורדתי כמה שירים שאהבתי מתוכו.

למעלה