שאלה לסוף השבוע

• פותח הנושא lazy
  • פורסם בתאריך

Eclipsed 0

New member
או !

וגם מנסה למצוא את Hybris של Änglagård, ללא הצלחה מרובה... זו להקת פרוג שבדית חביבה, ומאוד חבל לי להוריד שירים שלהם, כי הם מאוד טובים...

הפסקול של "בילי אליוט"

אני מניחה שיש שם הרבה שירים של טי-רקס(ראיתי את הסרט אך לא שמעתי את הפסקול) וטי-רקס בכלל מצויינים ובייחוד מרק בולן האגדי. הם פשוט יודעים איך לעשות לך מצברוח טוב !

truelovewaits

New member
אממ

הלהקות שאני שומעת הן לא ממש מוכרות. לפחות רובן. נאבד לי הקייס של הדיסקים שלי בביקורי האחרון בחיפה, והיו בו 14 דיסקים. בשל אבידה נוראה זו פתחתי תקייה חדשה במחשב של דיסקים מלאים והורדתי איזה 16 עד עכשיו. אז מה שעכשיו נמצא ליד המערכת שלי זה: yo la tengo- and then nothing turned itself inside out the halifax pier-the halifax pier nick drake- five leaves left slowdive- pygmalion labradford- a stable reference bjork- post laika- sounds of Satelites simian- chemistry is what we are gomez- bring it on belle & sebastian- tiger milk B.R.M.C- black rebel motorcycle club blonde redhead- melody for certain damaged lemons blablablablabalbala

naps

New member
השבוע האחרון

היה פשוט שייך לשני אלבומים. radiohead- the bends מוניקה סקס- יחסים פתוחים. שני אלבומים שאני מוצא בהם משהו בכל מצב רוח. שמעתי אותם השבוע אינספור פעמים. ובנוסף שמעתי בימים האחרונים גם: ok computer מוניקה סקס- פצעים ונשיקות Ella Fitzgerald & Luies Armstrong- Ella & Louis don mclean- the greatest hits muse- origin of simmetry איפה הילד- האוסף iron maiden- iron maiden Gorillaz- G-Side metallica- black זה פחות או יותר בימים האחרונים.... אני גם שומע, בעיקר בלילה, סתם כל מיני שירים באמפי3. כמו עכשיו לדוגמא... ("הנסיך הקטן מפלוגב ב´.... לא יראה עוד כבשה שאוכלת פרח....") אורי עכשיו מתנגן: גידי גוב- הנסיך הקטן.

ziggy stardust

New member
אמ...די הרבה

אני גר בכרמיאל ונסעתי לדרום (משהו של התנועה שלי) אז שמעתי בדרך רדיוהד-אמיזיאק, אוקי קומפיוטר פורקיפין טרי- לייט בול ,רקורדינג קרנבריז- השחור, והצהוב פרפקט סירקל- לא יודע איזה...היחיד שלהם אלניס מוריסט- החדש ג´ימי הנדריס אוסף

למעלה