שאלה לסטודנטים לתזונה - היכן ללמוד?

שירי567

New member
שאלה לסטודנטים לתזונה - היכן ללמוד? ../images/Emo124.gif

התקבלתי ללימודי מדעי התזונה באוניברסיטה העברית ולקחתי קורס מוקדם בכימיה, ואני כבר נלחצת. מעולם לא הסתדרתי עם כימיה, סטטיסטיקה וכ"ו ולפי המערכת של העברית זה פחות או יותר כל מה שאני אעשה במשך השנה וחצי הראשונות. רציתי לשאול האם במכללות יש אולי התמקדות אחרת, פחות על הנושאים האלו (המתמטיים למיניהם) ויותר על אחרים? גם אשמח לשמוע על כמות השעות, האם יש הבדל משמעותי בכמות השעות הנלמדות? ובגדול אשמח לשמוע כל מה שיש לכם להוסיף על ההשוואה בין הלימודים במככללות לבין הלימודים באוניברסיטה. תודה!
 

דיאטנית

New member
כבוגרת האוניברסיטה העברית

אני מניחה שאת לוקחת את הקורס עם אורן, והוא תותח בתור מורה, זה יעזור לך בקורס בכימיה כללית להגיע בערך עד לאמצע הסמסטר כשאת שולטת במה שנלמד. למיטב זכרוני, יש אפשרות להעזר במתרגלים בשעות קבלה ובמרצים בשעות קבלה, ואם תחליטי שאת רוצה להבין, הם ישמחו לסייע. בכלל האווירה בפקולטה לחקלאות הרבה יותר נעימה וחברית מאשר בפקולטות אחרות של האוניברסיטה העברית, רוב המרצים נגישים מאוד, ושמחים לענות על שאלות. הקורס בביולוגיה של התא מרתק, והמרצה מקסים ושמח לענות לכל שאלה. בשנה הראשונה המערכת לא עמוסה, אבל יש צורך בתרגולים ובדו"חות מעבדה שדורשים זמן. הקורס בחדו"א מקביל לחומר בחדו"א שנלמד ב 5 יח"ל ואפשר לעבור אותו בקלות אם עשית בגרות 5 יחידות במתמטיקה. אני לא יודעת מה מתרחש במכללות, אבל אני מניחה שלפחות בתל חי חומר הלימודים דומה מאוד, מהיכרות עם בוגרים שלמדו במקביל לנו בשנתיים הראשונות ואז חזרו להשלים שנה שלישית בעברית (לפני אי אילו שנים). אשמח לענות על שאלות אחרות שיתעוררו אצלך.
 
למעלה