שאלה לסטודנטים מבינכם, אם הייתם מיליארדרים,

running man

New member
נראה לך?

מה פתאום.
ולא צריך להיות מליארדר..מספיק 100 מליון :)
מקסימום הולך להרצאות או קורסים בנושאים שמעניינים אותי בשביל הכיף והעשרה עצמית.
אבל יכול מאוד להיות שעם כ"כ הרבה כסף אז כן הייתי לומד לתואר במנהל עסקים איפשהו (סביר להניח שלא בארץ).

אמנם כבר לא סטודנטית

אבל אם היה לי מלא מלא מלא כסף שיספיק לי לכל החיים לא בטוח שהייתי לומדת את מה שלמדתי, אולי רק בגלל שזה היה החלום שלי מגיל 3.
בהחלט הייתי לומדת להיות סקיפרית ועוד כל מיני קורסים מעניינים באו"פ.
לא תארים...

stam45

New member
גם אני לומד הנדסת חשמל

וגם אני הייתי עוזב את זה אם הייתי זוכה בלוטו. משעמם להחריד.
הייתי מעדיף את תחום הביולוגיה או הרפואה.

turangaleela

New member
תהרגו אותי אני בחיים

לא אבין כאלה אנשים.
החיים שלנו מוגבלים בזמן, קצרים אפילו אפשר לומר. אז למה לבזבז זמן על דברים משעממים???

ai22

New member
כי התואר נגמר, והחיים ממשיכים

ומי שלמד משהו כיפי מוצא את עצמו בעבודה לא מעניינת - ומרוויח שליש מהחבר שלמד מקצוע קשה ופרקטי.

אבל אם משהו משעמם אותך כשאתה לומד אותו

זה יכול להיות אפילו יותר גרוע כשתצא לעבוד. נכון שלימודים נגמרים, אבל לעבוד יש לנו יותר מ 40 שנה, ולעבוד במשהו ש"משעמם" או שלא מתחברים זה חתיכת סיוט.

גילושיט

New member
אני הייתי ממשיכה ללמוד

אבל במה שאני לומדת גם ככה אף אחד לא בא בשביל הכסף אז אני לא דוגמא..
אבל הייתי נהנת יותר מהלימודים אני מניחה, בלי הלחץ של "מה יהיה אחרי" ובלי לעבוד במקביל כמובן.

בוודאי!! ועם נחת

אני מתכוונת ללמוד מדעי ההתנהגות דרך אומנות (מתכננת) ורוצה לעסוק בחינוך ובכל תחום ההתנדבויות.

לא רק שהייתי לומדת את זה, הייתי גם יכולה להתנדב בשקט ובלי פחד שאם אני מפשלת הלך הכסף.

אם הייתי מיליארדר, הייתי משתעבד לכסף ולומד

מקצוע, שיאפשר לי לנהל סכומים כאלה גדולים. בלי מקצוע מתאים, אני אפחד לפתח חובות גדולים בהרבה מהמיליארד, שלפי השאלה, יהיה לי. הון אגדי לא נותן חופש. בשביל להיות חופשי צריך להיות מסודרים כלכלית, קצת יותר טוב מהממוצע. זה הכול.

אני אולי לא סטודנטית, אבל יש לי המון רעיונות

למה הייתי רוצה ללמוד: פרסום ושיווק, איפור קולנוע (אני מאוד אוהבת סרטים ותמיד רציתי לדעת איך עושים את האיפור), ציור, כל מה שקשור בבניית גאדג'טים.

Tsachi6

New member
לא לומד ולא עובד עד מותי

אפילו לא קונה דירה. קונה כרטיס פתוח לכדו"א הארץ ומטייל בכל מדינה אפשרית. מדי פעם חותך ביקור קצר בארץ כדי לראות את המשפוחה.
אה ו, כמובן שהמשפחה הקרובה והחברים היו מקבלים מעטפות שמנות ונדיבות ממני. אין מצב שאשמור הכל לעצמי. אנשים שאני אוהב ומעריך, ירגישו בכיס שלהם את זה.

למעלה