שאלה לעו"ד המתמחים בתאונות דרכים

מתקמבקת

New member
שאלה לעו"ד המתמחים בתאונות דרכים

לפני שנה וחצי עברתי תאונת דרכים. אחרי חודשיים פניתי לעורכת דין שביקשה שאעביר לה את כל החומר הרפואי (היו לי טיפולי פיזיותרפיה שהסתיימו לפני חצי שנה). מיטב זכרוני נתתי לה את ביטוח החובה שהיה לרכב אז (חתום). בכל מקרה, היא טוענת שלא נתתי לה וביקשה שאשיג לה את הספח החתום, שלא נמצא בידיי. מאז פניתי לסוכן הביטוח ששלח משהו שלא מתאים לטענתה של עורכת הדין. מבירור שלי עם עו"ד אחר הבנתי שאלו מסמכים שעורכת הדין שלי צריכה להתאמץ להשיג. שבשביל זה בין היתר חתמתי לה על ייפוי כוח והיא לא אמורה לטרטר אותי בהמצאת מסמכים מסוג זה אלא לפנות בעצמה לחברת הביטוח ולבקש הוכחה שאכן היה ביטוח חובה לרכב באותו תאריך. כששאלתי אותה לגבי זה היא התעצבנה וטענה שזה אני צריכה להמציא לה. איך נהוג?

תשובה -

שלום מתקמבקת. קראתי את השאלה המאוד מפורטת ומוסברת שלך. עלייך לסייע גם לעו"ד, למרות שנתת לה יפויי כוח. ואם היא מבקשת ממך לפנות לסוכן שלך, זה לא נראה לי טרחה גדולה. בסופו של דבר,אולי במקום לבזבז זמן, תעזרי לעו"ד שלך כדי שהיא תעזור לך? זה לא נראה לך יותר הגיוני?

מתקמבקת

New member
אתה צודק חלקית

לדעתי. זה הגיוני שאני אעזור לה ובודאי שאני עושה זאת. רק שנוצר אצלי הרושם שהיא פשוט עצלנית. נתחיל מזה שכל החומר שהיא היתה צריכה ממני היא טפטפה לי אחד אחד. אני צריכה אישור משטרה. הבאתי לה ואז אני צריכה איקס הבאתי. במקום להגיד לי במכה מה היא צריכה. עכשיו נוצרה בעיה עם ביטוח החובה, אני לא מצליחה את האישור שהיא רוצה. סוכן הביטוח שלח אלי משהו שהוא לא טוב. שאלתי את השאלה כי ממה שאני יודעת - המשרד שבן זוגי התמחה בו , לא היה דבר כזה לטרטר את הלקוח על דברים כאלה, זו היתה העבודה של עורכי הדין, להשיג את המסמכים האלה מחברת הביטוח.. בכל מקרה, אני מודה לך על תשובתך

למעלה