שאלה לעניין:

TheColector

New member
שאלה לעניין:

האם מישהו מכם גם מאמין בכל הדברים שהוא רואה בסדרה הזאת, או שאתם סתם יושבים וחושבים, אחלה רעיון לפרק, יצירתי ביותר...?

רעותוש02

New member
יש דברים שכן...כנסו

למשל יישויות וטלקינזיס אני מאמינה בזה כי ראיתי את זה במציאות ויצירת[כדור] אנרגיה[כמו שמשתקים מישהו] בגלל שראיית את זה קורה ואני בעצמי הצלחתי בזה

ה"מגן דוד"?! XDDDDD

קוראים לזה "מלכודת השטן" ("Devil's Trap").. אבל ניסיון יפה..XDDD

liora257

New member
..

אממ אני מאמינה שיש רוחות.. אף פעם לא ראיתי וגם לא ארצה לראות..אם בכלל אפשר חח אבל אני מאמינה שיש... וזהו חוץ מזה אני לא מאמינה בשום דבר אחר "על טבעי"...

TheColector

New member
ובהנחה שאפשר לראות רוחות,

למה את כל כך לא רוצה לראות אותן

redsnowhite

New member
אני לא חושבת שזה דבר נעים לראות../images/Emo23.gif

קצת מפחיד הייתי אומרת.. מה ה-
בדיוק?!

TheColector

New member
מה מפחיד בלראות מישהו שהיה פעם בנאדם ופשוט

נפטר, נרצח וכדומה?

The Ocean Girl

New member
אנשים מפחדים מדברים שלא ראות

רוב הפחדים מסיפורים. למשל, הרבה אנשים מפחדים מנחש בגלל הסיפור של אדם וחווה. וזה אל מפחיד לראות משהו שעד עכשיו חשבת שזה אגדה? או שהאמנת אבל בכאילו? ויכול להיות שאותה רוח לא כל כך נחמדה.

redsnowhite

New member
אני בספק אם לענות לך או לא..../images/Emo23.gif

השאלות שלך מצחיקות ממש.. מה מפחיד? זה מפחיד כי זה לא נורמלי. בהנחה שזה באמת קיים ובאמת מסתובבים ביננו אנשים שמתו, זה ערעור של כל הבטחון של האדם! כי מין הסתם אדם שמת לא יכול למות שוב! לא יכול להיפגע! זה יותר מפחיד מלהיתקל מאדם בסמטה חשוכה כי פה יש לך סיכוי נגדו במידה וקורה משהו, פה אתה יכול לפגוע בו, לנטרל אותו, אדם מת אי אפשר, כי הוא כבר מת, מה כבר יכול לקרות לו?! מה גם זה כמו שאתה נמצא לבד בחדר ופתאום אתה שומע מישהו מדבר מאחוריך, אתה נבהל, למרות שאין לו כוונות ולמרות שזו רק אמא או רק אבא, זה מבהיל כי לא ציפית לזה, ככה לרוח, אתה לא תצפה ותפחד, כי אתה לא תדע מה היא מתכוונת לעשות.. ערעור הבטחון של האדם בכוחות שלו!

adii123

New member
בהנחה שאפשר לראות רוחות..

הזכרת לי פעם משהו שקרה לי. זה היה לפני שנתיים בערך אבל הסיפור הזה שאני עומדת לספר זה לא באמת על רוח אני רק חשבתי שראיתי רוח בטח דימיינתי את זה. ה"רוח" הייתה של סבתא שלי ז"ל, יום לפני שראיתי אותה נזכרתי בה ות'אמת קצת בכיתי והתגעגעתי אליה. אותו יום שראיתי אותה (אבל שוב לא באמת ראיתי, שלא תחשבו שאני משוגעת) אז זה היה בבוקר. אחרי השינה לא זוכרת מה חלמתי אני זוכרת שקמתי ואוטומטית הסתובבתי פתחתי עיניים וראיתי את סבתא שלי ז"ל. אבל זה לא היה רוח זה היה קווי מתאר שלה והיא הייתה שקופה. היא הסתכלה עליי והייתי בהלם. אחר כך ראיתי אותה מרחפת לכיוון החדר של אמא שלי. והיא לא הלכה היא ריחפה. קמתי מהמיטה ולא ראיתי אותה. אבל זה היה סתם הזיה שלי בטח אחרי השינה חשבתי שראיתי אותה אז באמת אבל אחרי שדיברתי עם חברות שלי הן שכנעו אותי שזה היה הזיה ות'אמת אני מעדיפה לחשוב ככה ומקווה שזה לא יקרה לי שוב. אז בקיצור אני לא יודעת אם רוחות קיימות באמת או לא, אבל אני מעדיפה לא לדעת.

darklighter

New member
לא מאמינה בדברים האלה../images/Emo190.gif

אגב הכינוי שלך זה על שם הסדרה The Collector? זו סדרה מעולה!!!

TheColector

New member
שוב, את חושבת שזאת רק סדרה, אבל את לא עוצרת

לרגע לחשוב, האם זאת גם אמת... למה זה לא יכול להיות אמיתי לדעתכם? ואם אני אגיד שאני ערפד לדוגמא? לא הטיפוסי שקוראים עליו בספרים... אלא ערפד אבל מסוג אחר, ערפד מהחיים, אתם תקחו אותי ברצינות?

The Ocean Girl

New member
כמובן שלא, אתה צריך הוכחות..

אולי אנשים יאמינו לך.. אבל הרוב לדעתי לא. גם אני יכולה להגיד שאני ערפדית, יש לי ניבים למלא
ואנשים שאמרים שדם זה טעים, זה לא אומר שהם ערפדים?

redsnowhite

New member
ואם אני אגיד שאני המאהבת של ביל גייטס?../images/Emo23.gif

איזה שאלות.. לא מאמינים וזהו, לפעמים לא צריך הוכחות כדי להאמין או לא להאמין במשהו. כמו שאין הוכחות ממשיות לזה שהקב"ה קיים אבל בכל זאת אני מאמינה בו, כי אני מרגישה את זה, כי בלב שלי אני יודעת שהוא קיים גם אם לא ראיתי אותו ולא שמעתי אותו! ככה אני לא מאמינה שיש רוחות ושאר דברים, אני מרגישה את זה, זה נראה לי טיפשי וזה נראה לי לא אמיתי, לא הגיוני! זה הכל! לא לכל דבר יש סיבה ממשית.. זה גם לא כ-ז-ה מטריד את רוב האנשים אתה יודע.. סה"כ סדרה, צופים כי זה מעניין וכדי להעביר את הזמן, זהו! יש דברים קצת יותר חשובים..

למעלה