שאלה לעניין:

A m e l y

New member
אני מעדיפה לא להאמין

אבל אני לא מכחישה שזה יכול להיות אמיתי.הרי אגדות נולדו איכשהו,אז כן-יכול להיות ש95% מהן הן המצאה של מוח אנושי בעל דימיון מפותח.אבל יש הרבה דברים בעולם הזה שאי אפשר להסביר.תחשבו על זה,למה יש לפעמים אנשים שפשוט עושים לכם הרגשה לא טובה בבטן?ולמה אנשים פעם אחר פעם מצליחים להקליט רוחות [EVP]?ולמה יש לנו דה-ז'ה-וו? אנשים פשוט לא רוצים להאמין שיש משהו אחר שהוא מעבר למציאות-כי זה מפחיד.ואולי באמת עדיף שלא יאמינו.

אני מאמינה שיש 'רוחות רפאים'

אני מעדיפה לקרוא להן נשמות... אבל אני לא חושבת שאפשר לראות אותן/להרגיש אותן. בכל השאר אני לא כל כך מאמינה, אבל זה מאוד יצירתי ויפה.

adii123

New member
אני לא מאמינה בזה בכלל

דבר ראשון זה עבודה זרה להאמין בזה אבל מצד שני יש דברים שאני לא יעשה כמו נגיד לומר 3 פעמים בלאדי מרי ליד מראה

חחחח ....

אני למשל, לא מאמינה בהכל ! אני מאמינה שיש כמה דברים מהסדרה העל טבעית הזאתי :) כמו למשל רוחות וכאלה ... אני לא חושבת שיותר מזה,

karinbazak

New member
../images/Emo121.gif לדעתי יש

אני מאמינה שיש רוחות
, כאילו הרבה אנשים יודעים שיש . אבל עדין :"בני אדם מפחדים ממה שהם לא מבינים " אבל בכל זאת הרוחות לא נראות אותו דבר כמו בסידרה זה סתם דימיון מפותח ומי שדתי אז מאמין בזה אבל בצורה אחרת למשל: הדיבוק ,וכל הדברים האלה (המבין יבין)
אני מאוהבת
באחד והיחיד ג'נסן אקלס חתיךך עולמי הוא הכל בשבילי!​
|

Orange Sky

New member
אני יושבת בבית ואומרת אחלה רעיון../images/Emo13.gif

לא מאמינה ברוחות חח ולא נראה לי שבכל דבר אחר שיש בסידרה... פעם קיוותי שהארי פוטר זה אמיתי, ז"א שבאמת יש עולם של קסמים חח אבל בגיל 11 לא שלחו לי מכתב מהוגוורטס (חחח) אז וויתרתי על רעיון של עולם קסום או עולם נסתר מבני האדם
חחחח

God Given Ray

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo220.gif../images/Emo175.gif פעם אחת ראיתי רוח

(ואני רצינית,כן?) בכל מקרה אני די מאמינה בדברים על טבעיים
אבל אני חושבת שבהחלט הכותבים מוכשרים:)

למעלה