שאלה לעתודאים של שנה ב'

Regina Phalange

New member
שאלה לעתודאים של שנה ב'../images/Emo39.gif

אז אחרי שוידאתי שאין (אין!) בעמוד הזה שאלה בנושא ואין לי לאן לשרשר (אני לא אוהבת נצל"שים, זה נראה לי ניצול מיותר של זכויות השרשורים.. או משהו), החלטתי לפתוח הודעה חדשה בנושא:
קייטנת תלר"פים
כן, אז אחרי עוד כמה מבחנים שאני אכשל בהם, יגיע הדבר הזה שמונע ממני לעשות מועדי ב' כמו אנשים נורמליים (כלומר, הקורס הסופר-חשוב הזה, בלה בלה), ואני לא יודעת כלום על מהלכו, מתכונתו וכו' וכו'. אז יש לי כמה שאלות: א. חוזרים הביתה כל יום או שאונסים אותנו להישאר שם? ב. אם חוזרים הביתה, באיזה שעה בערך אפשר לזוז משם? ג. יש הסעות הביתה למי שלא גר באזור ת"א? ד. אפשר להחליף מדים במידה ומידת המכנס (
) לא כל כך מתאימה לי כבר? איפה ואיך עושים את זה? ה. צריך נעלי ספורט שחורות? ו. בנות- מותר עיפרון שחור ו/או מסקרה? (לגבי מייקאפ אני לא שואלת, נראה את האידיוט שיוכל להבדיל) ז. חייב שיער אסוף או שמחליקים (תרתי משמע) את העניין? ח. אני יודעת ש-2 השאלות האחרונות גורמות לי להישמע נורא מפונקת, ובכן, כן, זה די נכון ט. סופ"ש מ-א-מם שיהיה י. מלא בכימיה אורגנית לרוב
יא. תודה לכל העונים

moranille

New member
ג'ני

אמנם לא שנה ב' אבל אני יכולה לענות על חלק מהשאלות עקרונית בטירונות לא חוזרים הביתה, אבל בקורס עצמו חוזרים כל יום אלא אם כן את רוצה להשאר בבסיס. למיטב הבנתי יום לימודים מסתיים באזור 5 אבל אנשים מוזמנים לתקן אותי. אני לא מאמינה שיש הסעות הביתה- הלו?! זה צבא! החלפת מדים- מאמינה שכן, באפסנאות של הבה"ד נעלי ספורט שחורות- כמובן- זה צבא! עיפרון שחור-מותר מסקרה- מי כבר יבדיל אם כבר עסקינן באיפור- לא פרנץ' בציפורניים, לקים עד גוון וורוד, טבעת אחת לכל אצבע-זהב או כסף, שרשרת זהב או כסף, עגילים צמודים לאוזן. (אלה מסוג הדברים שנראה לי שכן מחליקים אותם) שיער אסוף, לא מאמינה שמישהו באמת מחליק את זה. סופ"ש כייפי של קיראליות ושאר ירקות

Regina Phalange

New member
שאני אבין,

לקים עד גוון ורוד- מה זה אומר? כלומר, אני מניחה שאני אאלץ לוותר על בורדו ותכלת, אבל מה זה משאיר לי? ורוד, ורוד בהיר, ורוד עוד יותר בהיר, לבן, שקוף? מה לגבי צהוב? מישהו אשכרה בודק את זה?! כנ"ל לגבי טבעת- כסף או זהב- ואם בא לי נחושת? זה עקרוני? (אל תעני על זה, אני סתם מביעה תמיהה
) אבל הנה שאלה ששכחתי ואני כן אשמח לתשובה- סנדלים- אנחנו נקבל שם? אני מניחה שאני אאלץ להיפרד מהלק ברגליים, מה?
תודה על התשובה מותק, i'll see you there

Regina Phalange

New member
טוב שאמרת את זה :)

שופינג ספרינג מתישהו אחרי אורגנית (שונאת שופינג
)

moranille

New member
שופינג- הערות

תראי, בקשר לסנדלים לא הייתי ממליצה לקנות משום שבטירונות אי אפשר, ובקורס לא נראה לי אידיאלי בגלל האימונים מחטים ושאר ירקות. חכי עם זה עד לפחות לאחרי הטירונות. אני גם שמעתי לא ממקור מוסמך ששינו את הנוהל לסנדלים לחיילות ויש איזה משהו בבקום אז כדאי שלא תוציאי סתם כסף

Regina Phalange

New member
you do have one hell of a point

מצוין, אני לא אקנה סנדלים. יש משהו שכן צריך להצטייד בו לטירונות או לקורס וכדאי לקנות קודם?

kontsy

New member
תגובה ממדריכה לשעבר ../images/Emo13.gif

הייתי מדריכה בבה"ד - לגבי ציפורניים, אם זה לא פרוע מידי אף אחד לא יעיר לך. לגבי שיער כן! חייב להיות אסוף, גם לרופאות בקורסי קר"פ הרס"ר מעיר בלי בעיה. ואם עדיין יש אותו רס"ר בבה"ד כמו בתקופתי (לפני שנה וחצי) באמת שלא כדאי להתעסק איתו. כל ענייני החלפת מדים - אין בעיה, דרך הסגל של הקורס (לא הטירונות, לסגל של הטירונות לא באמת אכפת) טבעות ותכשיטים - שוב כל עוד זה לא משהו ענק וצעקני אף אחד לא יעשה מזה סיפור. נעליים וסנדלים בנות צריכות לקנות, נראה לי שמקבלים על זה החזר חלקי (120 ש"ח?) במשכורת.

אח, הנוסטלגיה *סטארי אייז*

אם היו נותנים לי לבחור, הייתי עושה שוב את הקייטנה הזו השנה. א. אם זה יהיה כמו אצלנו, 5 ימים ראשונים (עלק-טירונות) נישארים שם, חוזרים הביתה לסופש, ואחכ חוזרים יומיות, ואפילו יציאות בשעות סבירות. (אני בחרתי להישאר רוב הזמן, היה כיף וחסכתי זמן של נסיעות) ב. לא זוכרת בדיוק, משהו בין 4 ל6. ג. בטח מותק, קוראים לזה דוד אגד. ד. את מגיעה עם מדי א', מתאימים או לא מתאימים, ומקבלת במקום מדי ב' עוד פחות מתאימים (אני עד היום תוהה אם דוגמן הבית של צה"ל היה טנק מרכבה). אל תפתחי ציפיות גדולות מדי שיחליפו לך, אני רדפתי חודש שלם אחרי הסמל בשביל חגורה, בלי הצלחה. כשתלבשי מדים במידת מ' (ממוטה), תביני למה החגורה ככ קריטית. ה. כן. ו. מותר עיפרון שחור לחיילות עם מדי א, אבל אנחנו על תקן מילואימניקים, ככה שכולן אצלנו עשו מה שבא להן. ז. חייב אסוף, אבל אני הסתובבתי חלק מהזמן פזור, ולא אמרו כלום. כל עוד לא פגשת את הרס"ר, יהיה בסדר. ח. מותר לך :) ט. תהני, כימיה אורגנית זה פאן פאן (ברררר...) י. רואים שמשעמם לי בעבודה, נכון?

Regina Phalange

New member
אז את מרוויחה כסף-

על גלישה באינטרנט, מה?
סתם, זו מצווה. 1. אחח אתן הרזות, אין לכן בעיות בחיים.. בכל מקרה, מידה *גדולה* מדי זה לא הדאגה שלי כרגע, איף יו קנואו למה אני מנסה לרמוז אבל בעצם אומרת במפורש
החגורה אצלי *היא היא* הבעיה... 2. אגב מילואימניקים- כסף- כמה? השמועה אומרת 3000, זה נכון?
3. ואם פגשתי את הרס"ר? אפשר להציע לו הצעות מגונות או משהו? 4. אז מישהו צריך להודיע ליוצרי השיר שלנו לאסוף למלי לוי את השיער! (כלומר, כלומר.. טוב, אין לי איך לצאת מזה) 5. "ברררר..." זו לא מילה, אבל זה אחלה תיאור של המצב

גם כן, משכורת רעב.

אבל כל עוד יש לי אינטרנט, אני מחייכת
1. אל תדברי לפני שמדדת את מדי הממ (מאהל מחלקתי?). את נכנסת בהם לפחות 3 פעמים, ועדיין יכולה להביא חברים. 2. קצת פחות, אבל כן. אני רק מקווה שיאריכו לכם את זה קצת, שתצאו מוסמכים לקצת יותר מלנשום עמוק. 3. אפשר, אני לא חושבת שזה בריא. כלומר, מקטע עם השיער הפזור עוד תצאי, מהטראומות הנפשיות כנראה לא. 4. אני אשתוק עכשיו. 5. אין לי איך לנחם אותך חוץ מזה שאחרי שזה נגמר, לא תשתמשי בזה בחיים.
(יותר שימושי מחיבוקים :)

Regina Phalange

New member
וגם אנחנו מחייכים ../images/Emo204.gif

1. את רומזת שאני יכולה 'להביא חברים למכנס שלי'?! אינטרסטינג, קיפ טולקינג 2. לנשום עמוק מאוד אנדר-רייטד 3. אין לי מה להגיד על זה בלי שזה יכלול את המילים "רן בכור", "מדים","גברים במדים", "
", ומכיוון שעברתי את גיל 12 פיזית, אני אעמיד פנים שגם מנטלית 4. ילדה טובה 5. זה אייקון של סושי שם ימין?? או שהתחילו ההזיות?

../images/Emo82.gif סוף כל סוף

1. ילדה, בילמי את פיך! זה צבא פה, השילוב הראוי וכו'. באמת! 2. רק חבל שאין לנו הרשאה לנשוף. 3. איו איו ואיו. חכי, תפגשי את הס"ר תביני. 4. :) 5. אכן, סושי. ההזיות עוד לא התחילו, אבל אם תבלי מספיק במעבדה, גם זה יבוא

Regina Phalange

New member
אני רוצה לראות אור ../images/Emo42.gif ../images/Emo7.gif

1. זה חזק ממני.... את לא יכולה להאשים ילדה לפני מבחן באורגנית 2.
3. הייתה לי שנה קשה מהבחינה הזו, מעטים הדברים שיפתיעו אותי
4.
5. אייקון של סושי?! האתר הזה פשוט הולך ומשתפר! ואני קיוויתי לנטוש... איך אפשר לנטוש אתר עם אייקונים של

natalysh

New member
תשובות.

א. בטירונות אונסים אותך להשאר, בשאר הקורס את חופשייה לצאת יומיות. ב. אפשר לזוז כשהלימודים מסתיימים, שזה משתנה מפעם לפעם. בימים טובים - 4 אחה"צ, בימים פחות טובים - 6 והלאה. ג. אין הסעות. יש החזרי נסיעות. ד. נראה לי שכן. שמעתי על בנות שעשו את זה. לא בקיאה ביאך עושים את זה, אבל כמו בכל דבר שאת רוצה להשיג מהצבא, יש שלוש מילות מפתח: קצינים, נדנודים וצרחות/בכי במידת הצורך. ה. צריך נעלי ספורט שחורת. ו. למה לא? ז. חובה שיער אסוף כמו כל חיילת אחרת. ואגב, כבר קיבלתם צווים וכו'? אתם בטוח יוצאים עם כל המצב?

Regina Phalange

New member
תודה על התשובה!

קיבלנו, ואז צילה (אני לא סגורה על התפקיד שלה אצלנו..) אמרה שהיא דיברה עם מישהו מהצבא שאמר לה שאולי דוחים את זה, אז התקשרתי לשאול. מי שענה לי היה פחות מנחמד, וייעץ לי "להסתמך על מקורות יותר צבאיים פעם הבאה" (אז בשביל מה התקשרתי אליך, כי הרגשתי בודדה?!
), וניתק לי בפרצוף. אז אני מניחה שלצה"ל לא ממש מזיז מלחמה או לא, לנו יש קורס תלר"פים בכל זאת.

Regina Phalange

New member
האלוהים של הפקולטה.

סתם, זו אישה שמטפלת בכל מה שקשור ל... לימודים. ולימודים. ומה שביניהם.

למעלה