שאלה לעתודאים של שנה ב'

moran f

New member
צילה

היא המזכירה של השנים הפרה-קליניות. חוץ מזה היא גם בנאדם טוב באופן כללי

kontsy

New member
עוד כמה דברים...

איפה אתם עושים את - ענף חובשים או מפקדים? אם את גרה רחוק זה לא נורא להישאר בבה"ד, תמיד אפשר לצאת בערב לבלות בראשון, רק תבדקו עד איזה שעה אפשר לחזור.

natalysh

New member
תל אביביות!!! אני יודעת איפה אתן

לומדות!!!!!! לא יכולתן לוודא שאני לא עונה לפני שעניתן?!?!

in god we trust

New member
טוב אז תראי,

אני לא עתודאי וגם לא ממש שנה ב'. אני גם לא מכיר את הנהלים לגבי היציאות והאפטרים במהלך הקורס שלכם אבל מתוך כל מה ששאלת יש דבר אחד שברור לי כשמש: ג'ני, את אכלת יותר מידי שוקולד וג'נק-פוד במהלך הלימודים....

Regina Phalange

New member
הממ...

מה, בגלל ההערה על המדים? לא, עליתי איזה קילו או שנים אולי, פשוט לקחתי מלכתחילה מידה של מדי א' שלא מתאימה לי. חברות שלי שהרבה יותר רזות ממני לקחו מידה מעל, אני עשיתי טעות. אגב, אני לא יכולה להגיד שזה מפתיע אותי בהיותך גבר, אבל בן אדם- תאמץ לך קצת טאקט. דחוף. טוב? טוב.

in god we trust

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

לא היתה לי שום בעיה עם הטאקט.ובדקתי שוב. טוב?טוב (take it easy)

Regina Phalange

New member
את יודעת,

עד לתחילת השנה הזו אני יכולה להישבע שהייתי שוביניסטית, איך השתניתי למשפטים כמו "זה לא מפתיע אותי בהיותך גבר"
(עזבי שאני צודקת...)

mitzipitzi1

New member
../images/Emo6.gif ג'ני ורונלי

אתן ממש חמודות, הייתי חייבת לומר לכן

Regina Phalange

New member
את יותר ../images/Emo140.gif

(אני לגמרי רואה את השירשור הזה מידרדר ל- "לא, את יותר", "לא, את יותר!" "לא, באמת, את יותר" עד שהגברים פה יפעילו על אושרית לחץ פיזי לא מתון בעליל למחוק את השירשור הזה מפה
)

Regina Phalange

New member
אה, וכמובן, למען הפרוטוקול:

(הפרוטוקול ממש חשוב לאנשים, מה? תמיד אומרים דברים "למענו". מי זה הפרוטוקול הזה? אלוהים?!) בקיצור- שוקולד כן (את זה אפשר להבין מאופי ההודעות עצמן), ג'אנק ממש ממש לא.

למעלה