שאלה לפורום לגבי הסרת שיער- דעתכם?

ronalee

New member
שאלה לפורום לגבי הסרת שיער- דעתכם?

שלום אני בת 34 נשואה, לאחרונה החלטתי ללכת להסרת שיער (האמת קצת בעידוד בעלי) מהמפשעה.(חייבת לציין שאיני שעירה) אני "הולכת" לשאול אתכם שאלות מפגרות אולי , אינטימיות שנראות מצחיקות אבל תשובתכם הכנה חשובה לי . מה חושב הפורום ? : א. הסרת שיער לגמרי ?(מהמפשעה), מה גברים מעדיפים ? מה נשים חושבות ? ב. אם להשאיר "פס" האם רק למעלה? או סביב השפתיים ? ג. האם להשאיר את השפתיים נקיות משיער? ד. האם להסיר שיער לגמרי (קצת מביך אבל גם מהאזור האחורי?(כמה שכבר יש) דתעכם ? אני מבקשת שאת דעתכם תכתבו בפורום ואל תשלחו לי הודעות פרטיות. תודה ושבת שלום לכולם

magenta73

New member
לכתוב בפורום, למה?

לא מבינה בדיוק מה הקטע... כמו שאני לא מבינה מה הקטע של מפשעה נקייה לחלוטין. פדופיליה. לילה טוב.

ronalee

New member
לא הבנתי את התושבה שלך

מה שאלתי ומה ענית לי .......?

magenta73

New member
אני שאלתי

למה כ"כ חשוב לך שהתשובות לשאלותיך יכתבו בפורום, לבקשתך. ובנוסף, צרפתי את דעתי הכנה בכל הקשור למפשעה חלקה למשעי. מה לא ברור?

נימשון

New member
הופה...

שלום רב שובך ציפורה נחמדת

bulb

New member
ביאליק יחכה...

התער מוכן ומזומן ,ערוך לפקודתך

Vdrums

New member
תשאלי את בעלך מה הוא מעדיף ותעשי את

זה. כל בחורה ומה שבא לה.

ronalee

New member
ברור שאשאל אבל......

היה לנו "ויכוח" מה גברים מעדיפים ובכלל מה אסטטי יותר והיה מעניין אותי לדעת מה בפורום מעדיפים תודה

Mari bel

New member
חמודה, תזרמי עם מה שאת מרגישה

הכי נוח!!!! מה זה משנה מה דעתנו... את זו שצריכה לחיות עם זה שבת שלום מארי

mika tal

New member
מתוקה

את צריכה לעשות מה שבא לך.... אין לכם גם מה להתווכח בינכם.. מה גברים חושבים? מה נשים חושבות?? מה בעלך חושב.? תהיי את , ותסדרי את המפשעה איך שבא לך.. ככלות הכל כבר אמרו לפני "האושר הוא הפשע המושלם"... או שמא המפשעה המושלמת?? תזרמי.. שבת שלום..

Vdrums

New member
טוב שיהיה, אני מעדיף

שישאר שם איזה משולש למעלה. מה שחשוב תכלס שזה יהיה מסודר שלא יהיה שם יער גשם.

ד נ י ת3

New member
אני עשיתי הסרת שיער בליזר

בכל הגוף. מהמפשעה הורדתי את הכל (כן מגנטה - פדופילה.. מה לעשות.. ככה אני אוהבת) אני מרוצה לאללה. גם הם מרוצים לאללה.

אלמרה

New member
נכון! מאוד מרוצים.

איגואיסטים אנחנו. רוצים מפשעה חלקה ונטולת שיער אבל מה-זה לא מוכנים אפילו להסיר שערה אחת מבית השחי אפילו. פדופיליה זו הגזמה אבל פעם אחת הגיעה אלי בחורה צעירה מאוד ועמדה על כך שלפני שתכנס לחדר השינה תגלח הכל ולקח לה המון זמן אך הסבלנות השתלמה... לרגע ראיתי הבזק של תמונה מהילדות, הלובן הזה...

למעלה