שאלה לפורום לגבי הסרת שיער- דעתכם?

magenta73

New member
אל תכניס את הסרוויסים לפה...

אנחנו מייד חוזרים למוטיב פולניה...

magenta73

New member
פולניות מקולקלות זה בסדר?

תאמין לי, מה אנחנו לא עושות בשביל לא לתת לאמא שלנו נחת, אנחנו נגדיל ונעשה ואפילו נתן לכם לתת לנו ב... :)

אלמרה

New member
חחח... אני למדתי שאין דבר כזה כמו

פולניות מקולקלות... אין זו תקלה או קלקול זה Feature built in ואין יותר כיף מפולניה שנותנת לתת לה בתחת כדי לעצבן את אמא שלה... או שמא התכוונת למשהו אחר? או אז עמך הסליחה כמובן...

אלמרה

New member
אפילו "קונומיקה" לא יעזור לפה שלי..

אני עייףףף.... ואם לא תשלחי אותי לישון מיד אני אדבר עוד שטויות שאני לא אודה שיצאו מפי...

אלמרה

New member
אם הוא נרדם כל גבו?

אין מצב שהוא לא ינחר... גם היא נוחרת על גבה... אבל אני לא נוחר בכלל.

shaniza

New member
לכל אחד ואחת יש העדפות שונות..

יש אפילו כאלה שעושים שם צורות שונות ומגוונות דוגמאות אפשר לראות באתר הזה של עיצוב שיער (לראות את הסרטון ולשוטט באתר...)

הגבתי לך בעוד פורום וגם פה../images/Emo26.gif

לי לא ממש משנה אם זה חלק או שיש קצת שיער, לא ג'ונגל... לא מבין למה אתן כל כך מתאמצות .... מספיק שתעשו שם תיספורת וזהו, מה העניין? זה הכי טבעי שיש וזה הטבעי הזה- הכי טוב שיש :) בהצלחה עם מה שתבחרי.

סתם בתור ידיעה כללית :

אפרופו עידוד בעלך .... הוא גם מסיר או מדלל את האיזור הטרופי או שמה שחשוב בסך הכל הם שטחי המרעה שלך ? ואני חושב שזאת שאלה מעניינת לכולם....

ronalee

New member
אני לא מעוניינת שהוא יסיר

מעדיפה את זה עם שיער - לא שהוא שעיר מיוחד אם הייתי מבקשת ממנו להסיר - הוא היה מסיר

asian girl

New member
באסיה

כולם חלקים... לכן לא כל כך הבנתי: מה זה אזור האחורי? איפה זה?

lior 30 rg

New member
כשאת אומרת אסיה....

את מתכוונת גם לאומה העראקית והגרוזינית...? כי למיטב ידיעתי....

asian girl

New member
כשאני אומרת אסיה

אני לא מתכוונת למזרח התיכון... תמצא את התשובה הנכונה בעצמך..
אם יהיה קשה... מאוד קשה - כנס לעולם שלי..יש שם תמונה שתיתן לך רמז.. אם גם אחרי זה יהיה לך קשה למצוא את התשובה הנכונה - טוב..על זה גם תצטרך למצוא את התשובה לבד

למעלה