שאלה לפלשתינים אזרחי ישראל

THE WIZARD 55

New member
המשטר הדתי..

אף פעם לא אהבתי משטרים דתיים. והחמאס צריך לעוף משם וכמה שיותר מהר.. לפני כשבוע... נרצח כומר כשבקשו ממנו לסגור את הספריה..והוא לא הסכים. לא למשטרים דתיים!!

KingTino

New member
החמאס בעזה לא יחזיק מעמד ועדיף

החמאס אם ישראל בשלטון הוא יביא להרס העל הפלסטיני עוד יותר מאשר הוא הרוס אני בעד להפילו ואני בעד שגם הפתח ירד מהשלטון, שיתנו לברע'ותי והתנזים לנהל את המדינה שם כי הם הכוח והם אלה שיכולים לגרום לסדר ברחובות, היום ברע'ותי נחשב לאיש הכי חזק אצל הפלסטינים מקווה שיהיה שם סדר שיוכלו להגיע להסדר סוף סוף כי נמאס מהם ומכל המלחמות

THE WIZARD 55

New member
כל סקר שאני אעשה יעלה לך כסף../images/Emo3.gif

שיווק גדעון...אתה צריך לדעת לשווק את הסקרים נכון.. תלמד ממני, פעם הייתי אלופה בשיווק שרשורים.. יללה לך תכתוב על בית מלון שאהבת, או איזה מסעדה.. אתנחתא קלה מהכאבי ראש..

respecta1

New member
בכיף

האמת לא ממש מעניין אותי מה ילך שם, כל עוד הם לא פוגעים בישראל מצידי שישחטו שם אחד תשני, ולפני שקופצים עלי.. גם באפריקה יש כאלה דברים, חוץ מלהגיד פעם ב.. כשהנושא צץ אוי זה נורא אפחד פה לא עשה כלום, אז תעשו טובה =\

גידעון1

New member
בגלל זה אני שואל רק את הערבים

ברור שלי לא אכפת מה תהיה מדיניות הפנים בעזה אבל את הערבים שבישראל זה כן מעניין מתוקף היותם האחים של הערבים בעזה. האם אתם מסכימים לדיל שמציע החמאס לישראל אבל המחיר יהיה שלטון דת כלפי האחים שלכם?

junior gong

New member
תמיד אפשר לעשות מהפכה

אם " אחינו " כמו שאתה אומר, ירגישו מדוכאים תחת שלטון חמס, תמיד אפשר להתחיל מלחמת אחים. אותי בפרט זה לא מעניין מה שקורה שם, עם ברברי חסר גבולות, עם פרמיטיבי מטומטם, הם רחוקים מאוד מלהיות אחים שלנו, קשה לי להיות אח של מישהו שחי בישביל לזרוע הרס ושינאה בתוך אנשים.

גידעון1

New member
אני לא מאמין שאני זה שכעת מגן על העם הפלסטיני

כנגד התגובה שלך אבל שיהיה. העם הפלסטיני עצמו הוא לא ברברי. רובו רוצה בסך הכל להתפרנס בכבוד ולחיות בשקט שזה בדיוק מה שהיהודים רוצים. בתוך העם הפלסטינים יש כנופיות/ארגונים שעוסקים בטרור ולצערנו הם השולטים ברחוב. אני בטוח שכשהעם הפלסטיני בחר בחמאס הוא לא חלם שזה מה שהחמאס יעשה. הפלסטינים בחרו חמאס בגלל שנשבר להם הזין מהשחיתות של הפתח ולא כי הם רצו בחזון החמאס. כשדיברתי על האחים שלך התכוונתי לעם עצמו ולא לארגון טרור כלשהו.

junior gong

New member
חחחחחח גדול גידעון אהבתי

רוב החברים כאן אינם קיצוניים ואינם מגינים על הפלסטינאים, מה שאתה הראת עכשיו זו בדיוק העמדה של החברים פה שכשהם עומדים מול דעות ימניות שמצדדות רק בצד הישראלי אז הם מתחילים להראות את הצד הפלסטיני גם, דבר שנתפס כגזענות או צידוד בעם הפלסטיני, לא חשבתי שיקום מישהו ויתן לי קונטרה ויגן על הפלסטינאים, במיוחד לא אתה, אבל אם כבר זה קרה, אז אני אנצל את ההזדמנות הזו בלהגיד, שכל קיצוניות מצד א' יכולה ללבות קיצוניות מצד ב' למרות שברוב המקרים הדברים נאמרים רק בישביל להאיר עיניים ולהראות את הצד השני של המטבע ולא בכדי להתלהם. יפה עשית גדעון.

גידעון1

New member
אני מודה שסקרנת אותי

מדוע לא ציפית שמישהו יגן על הפלסטינים מול תגובתך? התגובה שלך כלל לא משקפת את המצב האמיתי ולכן אני לא מבין מדוע לא ציפית לכך?

junior gong

New member
המממממ.......

אם זה שאני אומר שהעם הפלסטיני מפגר, מטומטם, ברברי אכזרי ופרימיטיבי כתגובה, ופתאום אתה קם ואומר לי שזה לא אמיתי, אז למה כל הציונים כאן אומרים את זה וחושבים שזה אמיתי? בגלל זה לא ציפיתי לתגובה כמו שלך, הפתעת אותי. מה שבעצם אתה מודה בו עכשיו הוא זה שהעם הפלסטינאי מדוכא ומסכן ברובו? אז למה כשערבי אומר שהעם הפלסטינאי מדוכא ומסכן אתם ( רוב הכותבים היהודים כאן כן?! ) נכנסים בו, אבל כשהפכתי את הקערה על פיה בתור ערבי ואמרתי שהעם הפלסטינאי מפגר פתאום אמרת שזה לא נכון? בוא אני אשאל אותך שאלה, ותשתדל לענות לי עליה בשיא היושר, כשאני אומר את המילה פלסטיני, מה עולה לך לראש דבר ראשון? בוא נעשה משחק אסוסיאציה על המילה פלסטינאים. מוזר לי הטוויסט הזה

גידעון1

New member
העם הפלסטיני מסכן מאוד

אין על כך עוררין ואף יהודי לא יאמר לך שמצבם של הפלסטינים מצוין. בעצם תרשה לי לסייג את דבריי ולומר שהפלסטינים בעזה מסכנים. בגדה לעומת זאת מצבם טוב. גם אף יהודי לא אמר כאן שהעם הפלסטיני מפגר, מטומטם, ברברי אכזרי ופרימיטיבי כהגדרתך. ההנהגה שלו כן מטומטמת ברברית אכזרית ומאוד פרמיטיבית. במקום אסוציאציה על פלסטיני בא נקצין ונדבר על העם האיראני. תתפלא אבל ישראל הן ברמת העם והן באמת הממשל מפרידים בין ההנהגה המטורפת של השלטון האיראני לעם האירני. תתחיל להבין שלישראל אין שום דבר נגד הפלסטינים מבחינת האוכלוסיה שמחפשת להתפרנס בשקט. ישראל מפרידה או לפחות משתדלת להפריד בין העם לארגוני הטרור. כשאתה שומע שילד או מבוגר שמת כתוצאה מפעולת צה"ל תהיה בטוח שמטרתו של צהל לפגוע במבוקש וכל פגיעה בחפים מפשע זו תאונה מצערת.

גידעון1

New member
חבל שאין היענות

כנראה שאתם אפילו לא יודעים מה אתם רוצים מעצמכם. העיקר בלהתבכיין אתם אלופים

עגייב

New member
קבל תשובה גידעון

אני הייתי מסכים שבעזה יקבלו את החופש שלהם מישראל וינהלו את חייהם כמו שהם רוצים, תתפלא החמס נמצא שם כי הם בחרו בו, אז בטח לרוב שם אין בעיה עם זה , ואל תשכח שהסיבה שהחמס קיבל את כל הכוח שלו זה הכיבוש הישראלי, חמס למרות שהם עשויים לכפות שלטון דתי, הוא לא יגרום להם למות מרעב,אז אני כן מסכים בנסיבות של היום, בנוסף לזה ההיסטוריה הוכיחה שהפטרון שהחמס מציע הוא הכי מתאים להם, לפלסטינאים נמאס מהשחיתות של פתח , אז שווה לנסות, וברגע שהעולם יפסיק להסתכל על החמס כקנופיה אלא כעל ארגון שצמח מתוך העם ויורידו את הסנקציות שהטילו עליו, אני בטוח 100% שהם יתפקדו שם יותר יפה מהפתח וישמרו על סדר ובטחון..והכי חשוב לא יגרמו לעם למות מרעב. עוד משהו שצריך להבין, ששלטון דתי שנובע מתוך העם אינו דומה לשלטון דתי שנכפה על העם, תראה את ההבדל בין סעודיה ואיראן..

גידעון1

New member
קודם כל אני שמח על שסוף סוף מישהו הגיב

ועוד יותר אני שמח על תגובה נורמלית. העולם ובטח ישראל לא יכולים להכיר בלגיטימציה של ארגון טרור. כל יום יש לך פצצות מרגמה וקסאמים ותכנונים לביצוע פיגועים. תהיה בטוח שמערכת הביטחון מסכלת המון ניסיונות פיגוע מצידו של החמאס. והכי חשוב זה שאם אבו מאזן לא מכיר בחמאס אז על אחת כמה וכמה אסור לישראל לדבר עם חמאס כי אז אבו מאזן יאבד לגמרי את סמכותו הזעירה שעוד נותרה לו. הסיבות האלו מונעות ממנו להפוך לארגון לגיטימי ולכן הוא אכן מצתייר כפי שאמרת ככנופיה. הסיבה שהחמאס נבחר זהה לסיבה שלאזרחי ישראל נמאס מאולמרט. הפתח מושחת וכך גם אולמרט. ברגע שיהיו בחירות אולמרט יעוף. מאותה סיבה בחרו גם בחמאס כי הפתח חגג בכספי האזרחים. אני בטוח שהיום החמאס לא זוכה לאותם אחוזי תמיכה כמו שהיו לו בבחירות האחרונות. בקשר להשוואה שלך בין סעודיה לאיראן שים לב שהחמאס קשור מאוד לאיראן ולא ממש קשור לסעודיה

עגייב

New member
ברור שלחמס אסור לשלוט שם עם המתכונת

שהוא מציע היום, ההסכמה שלי היא לדיל שהחמס מציע, הוא יפסיק עם הקסאמים והפיגועים ברגע שישראל תניח לו באמת, ואני די נוטה להאמין שהחמס כן מסוגל לשמור על שקט ויציבות בעזה ויתפנה לבעיות שבפנים ואת המשאבים שלו ישקיע להחייאת המצב הפנימי, ולחמס יש המון משאבים וכל עוד האדיקות והזיקה שלהם לדת תמנע מהם מלחגוג על כספו של העם אני מסכים לזה למרות שיכפו על נשים להסתובב ברחובות עם רעלה ויכריחו ילדים בבית ספר ללמוד קוראן...

THE WIZARD 55

New member
למה שיכפו עליהם?

ואתה שם לב שגם יכפו על הנוצרים..זה מה שהם רוצים לעשות שם.. ומי הם שיכפו על חילונים להיות דתיים?..להסתובב עם רעלות... אתה היית מסכים שיעשו לך את זה? הזיקה שלהם לדת תמנע מהם לחגוג על כספו של העם?.. עגייב, כמה שתית היום?

עגייב

New member
ברור וויזרד

החמס למרות כל הטרור שלו אינו מושחת, ולא יכפו כלום על הנוצרים , לא כתוב בקוראן שרצועת עזה שייכת למוסלמים וצריך לגרש את הנוצרים...אה ושתיתי רסטרו..חבל''ז את צריכה לנסות..

למעלה