שאלה לפלשתינים אזרחי ישראל

THE WIZARD 55

New member
אני אביא לך כמה כתבות שיפריכו

את מה שאתה אומר, אני רק צריכה לחפש הם גם כופים על הנוצרים..אבל בכלל..גם על המוסלמים החילוניים.. מה זה רסטרו?...

עגייב

New member
לא צריך, ראיתי

אבל לכל התמונות והכתבות היה הסבר לחמס, אבל את ההסבר אפחד לא דאג לפרסם או להביא לכאן..אני זוכר שלתמונות של הכנסייה השרופה בזמנו , הם נתנו הסבר ..קיצר אני לא מגן עליהם, ואני לא בעד שלטון דתי , אבל אני כן מאמין ביכולות של חמס לשמרו על שקט ובטחון וידאג לעם שלו יותר מפתח של היום..לצערי, הלוואי וזאת לא הייתה האמת.. ואת לא מתביישת? לא יודעת מזה ריסטרו?

THE WIZARD 55

New member
כן, עכשיו הבנתי מה זה

זואכן אני מתביישת... אולי אחרי שאשתה כוס מזה אני גם אחשוב שהחמאס מושלם

עגייב

New member
לא אמרתי שהחמס מושלם

חס וחלילה.. אמרתי שהדיל שהחמס מציע עדיף מהמצב הנוכחי שקיים בעזה, ונראה לי אם יתנו זה להתממש ,אחרי כמה שנים המצב שם גם יהיה יותר טוב מרמאללה ושאר הגדה..כל פטרון שמתחייב לשמור על שקט וסדר פנימי בעזה ויבטיח שהאזרחים לא ימותו מרעב ויקבלו תנאים נורמלאים למחיה הוא פטרון מבורך, אפילו אם זה יבוא על חשבון הליברליות שאינה קיימת אגב בשום מדינה ערבית, ואני לא מאמין שחמס יהיה יותר גרוע , להפך

THE WIZARD 55

New member
אז אני צופה שחורות

מאז שעלה החמאס לשלטון שם עגייב ידעתי שהולך להיות שם בלגן.. זה לא הולך להתממש, בפרט שישראל לא רואה בחמאס בן שיח..ומעדיפה את אבו מאזן.. הולך להיות הרבה יותר גרוע לפני שיהיה טוב..

junior gong

New member
אני מתבכיין רק כשאני רוצה משהו../images/Emo6.gif

ואעעעעעעעעעע אכלו לי שתו לי תפצו אותייייייייייייייייייי לא ידעת שכשמתבכיינים גדעון מקבלים הכל? אני מסכן אני מדוכא אני הולך להתאבד לקחו לי את הזכויות ואעעעעעעעעעע
אני מכיר מישהו כל פעם שהוא רוצה תוספת הוא נכנס לבוס אומר לו " המשכורת לא מספיקה אני חי בקושי הילדים לא אוכלים המצב בטטה " מקבל 500 שקל תוספת ויוצא עם חיוך, המניאק יש לו בית כמו של אחד בתפקיד בכיר בהייטק מרוב בכי

גידעון1

New member
תשמע אתה לא יכול להתעלם מהעובדה

שברגע שרשמתי את המילה להתבכיין, השרשור הזה התעורר לחיים. כמו שלך יש את הטריקים שלך לי יש את שלי

junior gong

New member
במילים אחרות

החמאס מחפש כוח בשטחים והוא רוצה להשיג אותו דרך סחיטה מישראל, לדעתי.....זה השפל של השפל. בקשר למשטר דתי? בעולם שיצרתי לעצמי, משטר דתי מצטייר לי כעולם יפה, הכל וורוד, כולם מתפללים רוב הזמן, כולם סולחים לכולם, לצערי, משטר דתי במציאות זה אחרת, זה עריפת ראשים, זו דיקטטורה דתית, זה הרג לכל מי שיוצא מכללי הספר, זו פרמיטיביות גרידה, ממש לא כל מה שאני מדמיין בכל מה שמשתמע מהמילה גן עדן, להפך, משטר דתי = גהנום ! נולדנו חופשיים והדתיים רוצים להכניס אותנו לקופסא, לכלוא אותנו בכללים, לקחת מאיתנו כל הנאה ומחשבה חופשית, לגרום לנו להרגיש שאנחנו חוטאים שהולכים בדרך מטעה, ובכך לאכלס אותנו בתוך עדר של כבשים מסכנים ממורמרים, לשבור לנו את הרוח ולשלוט עלינו כשם שרועה שולט על עדר, זה פיכסה.

גידעון1

New member
הדעה שלי (אם היא נחשבת במקרה זה)

אם ישראל אכן תסכים להצעה אז כל תקווה לחירות לפלסטינים בעזה באמת תעלם לגמרי. אבל אם אני רואה את זה בראיה של אינטרס אישי אז אם אכן החמאס יעמוד במילה שלו אז אין לי שום בעיה עם הסכם זה. למעשה אם הוא יפסיק את הטרור לגמרי נגיד למשך שנה-שנתיים אז הוא יכול לקבל לגיטימציה בעולם גם אם ישראל תתנגד לכך. לדעתי גם דעת הקהל בישראל נגד החמאס תשתנה בהדרגה אם הוא אכן יפסיק לחלוטין את הטרור. הבעיה העיקרית כפי שציינתי(ולכן ליהודים אין מקום בסקר זה) היא מה יהיה גורלם של הפלסטינים בעזה.

KingTino

New member
החמאס לא יחזיק מעמד בשלטון שם

אני בטוח שחמאס עוד יפול במפולת שהוא לא חלם עליה בכלל החמאס רצח וטבח באחים שלו שעלו לשלטון הוא ארגון טירור , הוא ארגון שאפילו אם אתה לא בעמדה שלו וערבי פלסטיני שחי בעזה ירצח אותך, לדעתי זה לא ארגון שיכול לנהל מדינה זה ארגון שיכול להרוס מדינה

למעלה