שאלה לצמחונים האידיאליסטים

אני די נכנסת להגדרה...

אני אסביר לך משהו...לא להיבהל מהסיפור זה מוביל למשהו. לפני כמה שנים היה לי דג למאכל(לא התכוונתי לאכול אותו) שגידלתי(הייתי בת 5). ויום אחד התעוררתי, ודודה שלי אמרה לי שהיא טיגנה אותו במיוחד בשבילי, מאותו היום לא אכלתי דגים. כמה זמן אחרי זה(אני חושבת בכיתה א´), באחד החגים, יצאתי החוצה מהבית של סבתא שלי(היא דתייה)והם שחטו כבש...זה היה מזעזע, ולא הפסקתי לבכות, והחזיקו אותי והכניסו אותי הביתה.ומאותו היום לא אכלתי גם בשר. אבל אכלתי עוף, ולפני שנה בערך אכלתי ופתאום הסתכלתי על זה וזה הגעיל אותי שאני עושה דבר כזה כי אני אוהבת בעלי חיים מאוד. מאותו יום נהייתי צמחונית. אני אוהבת עוף, וגם בשר, אבל אני לא מסוגלת לאכול אותם מטעמי מצפון. אם זה עטנה על מה ששאלת...

xenocide

New member
לא נראה לי...../images/Emo54.gif

אני אמנם הפסקתי לאכול בשר מתוך אידיאולוגיה אבל אני בספק רב שאוכל לאכול בשר מאחר שבמשך הזמן נוספה לי הסתייגות מלאכול משהו שהיה פעם חי... זאת אומרת מעבר להתעללות שהוא עובר עד שהוא מגיע למצב כזה... אז קשה לי להאמין שאוכל אי פעם לחזור להסתכל על בשר בלי לקבל בחילה מהמחשבה של מה שהוא עבר כדי להגיע לצלחת במצב שבו הוא נמצא.. אה כן... היי, אני חדשה פה!|הקוד

למעלה