אני צמחונית כי
אני לא רוצה לשתף פעולה עם הניצול המתועש של בעלי חיים. אני רואה שכל בעל חיים הוא ייחודי לעצמו, הוא מתקשר, יש לו רגשות, אישיות - כשאני מסתכלת בעיניו של בעל חיים אחר מבן אדם, אני לא רואה מכונה ביולוגית, אלא מישהו. המישהואים האלה עוברים סבל לא יתואר במשקים למיניהם, ולא רק שלא הייתי אוכלת אותם לאחר כל הסבל הזה, אלא הייתי פועלת לסגירתם של המשקים הללו. בעיני, מי שאוכל בשר קנוי בסופר, אך לא רוצה לדעת מה קורה ליצור לפני כן (כנ"ל מי שתומך בניסויים בבעלי חיים, אך לא מסוגל להסתכל על תמונות או שאספר לו מה באמת קורה שם), הוא לא לוקח אחריות. בני אנוש אחרים, מנתקים עצמם, לדעתי, מהמידע שהם מקבלים מראיית בעלי חיים אחרים באופן ישיר, ומחליפים אותו במשפטים שכליים כגון: - בעלי חיים פה כדי שאנשים יעשו אתם מה שהם רוצים - בתנ"ך כתוב אפילו... - בני אדם שולטים, ולכן זכותם לעשות מה שהם רוצים בבעלי החיים שהם כבשו ועוד... חשוב לי להדגיש, שתשובתי לא עונה לשאלתך "מה הטיעון" - כי אני לא צריכה טיעון שכלי כדי לשכנע את עצמי; אני פשוט יודעת שזה מה שנכון לי. ניסיתי "לתרגם" את תחושותי למילים; אך אני כבר אומרת שתרגום זה הוא חלקי ביותר. סיבות נוספות: 1. זה לא בריא לי (אני לא אומרת שזה לא בריא לכולם, אני יודעת שלי זה לא בריא). 2. זה לא כיף לי. 3. זה לא טבעי לי. 4. אני לא רוצה/מסוגלת להתנתק מהמשמעות של שאריות הגופה בצלחת.