שאלה לקפלניסטים, אתם אומרים צריך לצאת מעזה,לשחרר את כל האסירים ולשחרר את החטופים

marabo

Well-known member
ואתם מוסיפים ואומרים שאחר כך יהיה מספיק זמן לבוא חשבון עם החמאס
אני תופס את הראש ולא מבין, אתם השמאלנים מטומטמים על באמת או שמשהו לקח לכם את השכל או שהרלביות אכלה אתכם.
הרי החמאס מקשיב לכם ומבין שהחטופים זה תעודת בטוח החיים שלהם.
אז העסקה המקסימלית שהם יציעו לכם זה לשחרר כמה חטופים תמורת היציאה שלכם מעזה ושחרור מחבלים ואת היתר הם ישאירו אצלם לעד כביטוח חיים.

חנן44

Well-known member
אני תופס את הראש ולא מבין, אתם השמאלנים מטומטמים על באמת או שמשהו לקח לכם את השכל או שהרלביות אכלה אתכם.
אז העסקה המקסימלית שהם יציעו לכם זה לשחרר כמה חטופים תמורת היציאה שלכם מעזה ושחרור מחבלים ואת היתר הם ישאירו אצלם לעד כביטוח חיים.
לעומת זאת אתה מוכן שהם ימותו בשבי, לדעתי אין יותר מ20 בחיים במקרה הטוב

SupermanZW

Well-known member
יש דבר פשוט שאתה לא מבין, שום עסקה עם חמאס לא כדאית ולעסקה הוגנת של 1 תמורת 1 אין שום סיכוי, לכן רק בלחימה אפשר לשחרר את החטופים וגם לשמור על בטחון המדינה. לכולם ברור שרוב החטופים כבר נרצחו, וככל שעובר הזמן נרצחים עוד מהם, אבל עבור החטופים עצמם ומשפחותיהם הדבר הכי חשוב בעולם זה שישחררו אותם או את היקרים להם, ולא אכפת להם איך או באיזה מחיר, הבנת? יש ניגוד אינטרסים, אז תפסיק להיות חכם בלילה ותכיר במציאות.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש דבר פשוט שאתה לא מבין, שום עסקה עם חמאס לא כדאית ולעסקה הוגנת של 1 תמורת 1 אין שום סיכוי, לכן רק בלחימה אפשר לשחרר את החטופים וגם לשמור על בטחון המדינה. לכולם ברור שרוב החטופים כבר נרצחו, וככל שעובר הזמן נרצחים עוד מהם, אבל עבור החטופים עצמם ומשפחותיהם הדבר הכי חשוב בעולם זה שישחררו אותם או את היקרים להם, ולא אכפת להם איך או באיזה מחיר, הבנת? יש ניגוד אינטרסים, אז תפסיק להיות חכם בלילה ותכיר במציאות.
אז תבחר את הצד שאתה תומך בו. ההגיוני? או זה של המשפחות?

SupermanZW

Well-known member
אז תבחר את הצד שאתה תומך בו. ההגיוני? או זה של המשפחות?
אני תומך בצד ה"הגיוני", אבל אם הייתי חטוף או היה לי קרוב משפחה חטוף הייתי בצד של המשפחות. אני מבין אותם ולא יכול לשפוט אותם. ככה זה בחיים, מה שטוב לX לא בהכרח טוב לY.

רוב הזמן נח

Well-known member
אני תומך בצד ה"הגיוני", אבל אם הייתי חטוף או היה לי קרוב משפחה חטוף הייתי בצד של המשפחות. אני מבין אותם ולא יכול לשפוט אותם. ככה זה בחיים, מה שטוב לX לא בהכרח טוב לY.
השאלה היא אם זה היה באחריותך, באיזה צד היית?

SupermanZW

Well-known member
השאלה היא אם זה היה באחריותך, באיזה צד היית?
אם זה היה באחריותי, לא הייתי מנסה אפילו להגיע לעסקה עם חמאס אלא הייתי מורה להמשיך בלחימה עד שכל אנשי החמאס עד האחרון שבהם מתים ולשחרר את החטופים בלחימה, למרות שזה מסכן את חייהם, כי ממילא כל כמה ימים רוצחים חטוף, לכן חיסכון בזמן הוא חיסכון בחיי חטופים. לא הייתי מסכים להפסקת אש בשום מצב, כי זה רק מאפשר לחמאס להתאושש.

רוב הזמן נח

Well-known member
אם זה היה באחריותי, לא הייתי מנסה אפילו להגיע לעסקה עם חמאס אלא הייתי מורה להמשיך בלחימה עד שכל אנשי החמאס עד האחרון שבהם מתים ולשחרר את החטופים בלחימה, למרות שזה מסכן את חייהם, כי ממילא כל כמה ימים רוצחים חטוף, לכן חיסכון בזמן הוא חיסכון בחיי חטופים. לא הייתי מסכים להפסקת אש בשום מצב, כי זה רק מאפשר לחמאס להתאושש.
אז בסוף אחרי כל הקשקשת הלא רלוונטית, אנחנו חושבים אותו הדבר.

evglev1

Well-known member
מנהל
נכון למשפחת שליט יותר חשוב שגלעד שליט בבית וקורבנות השבעה באוקטובר פחות כואבים להם מהשנים שגלעד שליט היה בשבי, אבל אם מדינת ישראל הייתה מפקירה את גלעד שליט כמו שהפקירה את רון ארד, בדיעבד מסתבר שמדינת ישראל הייתה מרוויחה בגדול.

1ספי11

Well-known member
נכון למשפחת שליט יותר חשוב שגלעד שליט בבית וקורבנות השבעה באוקטובר פחות כואבים להם מהשנים שגלעד שליט היה בשבי, אבל אם מדינת ישראל הייתה מפקירה את גלעד שליט כמו שהפקירה את רון ארד, בדיעבד מסתבר שמדינת ישראל הייתה מרוויחה בגדול.
ברור לך שהקשר בין שיחרור שליט ל7.10 הוא לא מחייב ועובר דרך ראש ממשלה כושל.
אם אתה יותר מצב שיכול לסכן אותך תיצור מערכת שמגנה עליך מהסכנה.
אם אתה מודע ששיחרור סינואר מסוכן ומציאים לך לרצוח אותו, אל תשאיר אותו בחיים ותממן את יכולת ההתקפה שלו.

להפוך את עיסקת שליט או את ההתנתקות לסיבה לאסון מעיד על מנהיגות עלובה ואימפוטנטית.

marabo

Well-known member
יקירי, אני מקשיב לחלאות השמאל בתשקורת, הם מקשקשים את הטימטום שאמרתי בלי סוף.

evglev1

Well-known member
מנהל
אבל הקפלניסטים הם לא רק משפחות החטופים.

The Real Big Joe

Well-known member
אתה תגיד מה שאתם הדוסים המשתמטים רוצים.

למעלה