שאלה לרווקות מבינכן....

magenta73

New member
אני הולכת על בירה

את מוזמנת להצטרף, ככה לא תשבי לבד בבית... בחושך...

ד נ י ת3

New member
איכס בירה.

בירה זה מר.
בואי נעשה עסק: את תשתי בירה, אני אביא את הבקבוק שלי. ככה אמא שלי תפסיק לקדוח לי במח שאני שותה לבד, ולא לבזבז את הויסקי הטוב על חברים, ואת תהני לך מבירה טעימה וקרירה.

magenta73

New member
אל תזכירי לי בזבוז ויסקי...

מזכיר לי שהבאתי 2 ג'יימסון מהדיוטי, ובחור, שחשב שילך לו איתי, פשוט גמר לי בקבוק... חשבתי שאני רוצחת אותו. אני הייתי יותר בכיוון של פאב. אבל זה בהחלט יכול לעבוד :)

magenta73

New member
בכיף...

היום כבר מאוחר מידי, אבל אפעם לא מאוחר מידי... רשמתי.

magenta73

New member
או

פולניה - כי אחרת כל הקריסטלים יהיו לא חוקיים... או פולניה - כי לימון מוסיף המון...

magenta73

New member
מזהב?

אבל מה יגידו הזימנוביצ'ים??? נתנו להם רק 300 ש"ח לחתונה של הקטנה... ההמ... לא. לא זהב. עזבי אותך. תשאירי לנדוניה. רק תתחתני כבר... ההמ... אני לא אזכה לראות את החתונה שלך, אני יודעת, אבל לפחות שיהיו 3 מנות... שככה יהיה לי טוב על הלב...

ד נ י ת3

New member
תראי,

(סיפור אמיתי.. נשבעת לך!) בחתונה שלי, אמא שלו ואמא שלי באו לבחור איזה צלחות יהיו. נחשי מה? אמא שלו אמרה: "מה זה הצלחות האלה? זה רוזנטל? גם לנו יש רוזנטל בבית" ואמא שלי - לא נשארה חייבת: "בטח, לנו יש 2 סטים של רוזנטל, לפסח ולשבת". נשבעת לך. ככה היה. עכשיו מבינה למה התגרשתי?

טוב בינינו אין כזאת רישמיות....

אנחנו חברים ותיקים אז אני לא מכיר אותו בשם הזה :) שופך עליו קצת דרמבוי ומתענג עליו...

ד נ י ת3

New member
קרה.

התחיל איתי בחור במועדון. אני בדרך כלל לא אוהבת את ההתחלות האלה. אבל.. נו שויין... אחרי 2 כוסות ויסקי ההיגיון עובדת אחרת. כשהתקשר אמרתי לו שאני לא מעוניינת, בנימוס.

למעלה