שאלה לרוני יופה באולפן

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

poza

New member
שאלה לרוני יופה באולפן

למה רק כשמגיע שבוע הגאווה פתאום מתייחסים לנושא בעדינות. אולי בגלל שיש כל כך הרבה חברים בקהילה, תרים את הכפפה ותיתן לזה ביטוי. פינה קבועה אצלכם, עך החדשות שלהם, אירועים, התפתחויות - משהו שיסייע להם. או שאולי הרדיו יקדיש לזה קצת יורת מקום, תוכנית, פינה משהו. להגברת המודעות כמו ששחר אלקיים אמר אצלך לפני דקות בשידור. זה נוגע בכולנו. ילדים, צעירים, מבוגרים וזקנים. הגיע הזמן שנפקח את העיניים.

pilovich shahaf

New member
שאלה נוספת לרוני יפה....../images/Emo124.gif

"מה שמותר לאמריקה אסור לישראל."...
האמירה המוזרה ששמעתי
מפי כבוד שופט בית המשפט העליון אהרון ברק . כבודו ינמק. האם ארה"ב יכולה לבצע בסבבה "פשעי מלחמה" כאוות נפשה, ואנחנו "הפושעים" הגדולים לא נבצע "פשעי מלחמה" . הצעות הקונגרס:הגנה על חיילי USA . Some of the major anti-ICC provisions in the DeLay and Helms ASPA versions were: a prohibition on U.S. cooperation with the ICC; an invasion of the Hague provision: authorizing the President to “use all means necessary and appropriate” to free U.S. personnel (and certain allied personnel) detained or imprisoned by the ICC; punishment for States that join the ICC treaty: refusing military aid to States’ Parties to the treaty (except major U.S. allies) – DeLay ASPA only; a prohibition on U.S. participation in peacekeeping activities unless immunity from the ICC is guaranteed for U.S. personnel – DeLay ASPA only....
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
שלום פילוביץ´ תגיד מה דעתך על זה?

פורסם היום על ידי מר איבגי ראש העיר, גבי קדוש, שיגר היום מכתב לחבר מועצת העיר, מוריס גנון, בו הודיע לו על נטילת סמכויותיו כמחזיק תיק התיירות. במכתב טוען ראש העיר כי על שולחנו הצטברו לאחרונה תלונות רבות, בין היתר של עובדי עירייה, על התערבות בוטה של גנון בנושאים שאינם בתחום טיפולו וסמכותו.קדוש טוען כי גנון הפעיל סמכויות בתחום תיק כח האדם בעירייה - תחום של הואצל לו מעולם. במכתב כותב ראש העיר כי מנהל מחלקת תברואה ורישוי עסקים בעירייה התלונן בפניו כי גנון נוהג להתערב במתן רשיונות עסק והיתרי רוכלות – "תחום שלא באחריותך וסמכותך" – כותב ראש העיר. במקרה אחר, כותב ראש העיר כי העירייה תגיש כתב אישום נגד מלון שביצע שינוי תכנוני – לאחר שקיבל אישור של גנון – גם כאן מתן האישור היה ללא סמכות. "החל מרגע קבלת מכתב זה אינך משמש עוד כמחזיק תיק התיירות בעירייה ואינך זכאי עוד לקבל שירותי משרד בעירייה" – סיכם ראש העיר את מכתבו. והנה התייחסותי לדן מרגלית(אמרת שאני לא מתייחסת להודעותיו) הוא מנסה לעשות פרובקציה על סמך דברים שהיו מזמן, למרות שהדברים אכן נכונים ובדקתי אותם, אחד אחד, מרבית הדברים קרו מזמן ועכשיו המצב עוד מחמיר. לדעתי החלה תקופת הניקיונות בעיריית אילת ובמועצת העיר. קודם רוני בן שושן מתמנה למר חינוך, אחר כך מתמנת פסיה ארוך לגברת תרבות, לאחר מכן מתמנה מר יהלומים למר רווחה ובסופו של דבר מפוטר מוריס גנון, מר טיילת מתיק התיירות. חברי המועצה שואלים עצמם מי הבא בתור? ומי אתה חושב?

pilovich shahaf

New member
שאלת אותי שאלה מורכבת מאוד..../images/Emo163.gif

השאלה שלך מורכבת מתתי נושאים שכל תת נושא הוא מורכב לכשעצמו, אבל מה שבטוח הכל קשור אחד לשני...לגבעה 106
תתי נושאים...:-
מוריס גנון-תיק תיירות...
תלונות מעובדי עיריה...
תיק כח אדם...
אגף תברואה-היחידה לאיכות הסביבה/ד"ר יחיעם שלזינגר...
רשוי עסקים...
רוכלים...השוק...הטיילת
מבחן התוצאה. פ"ש. סוף מעשה במחשה תחילה...ראש העיר שלנו מר גבי קדוש, הוא ראש העיר שלנו לטוב ולרע, אסור לנו לשכוח את זה ובטח ובטח ח"מ מוריס גנון...
אפרופו..:- אני מצ"ב קובץ/מכתב בנושא מבקר העיריה שנשלח לראש העיר מר גבי קדוש, על ידי האזרח "שלך" מר גדי כץ לפני מנויו של עו"ד הרציג כמבקר הנוכחי...מה דעתך על תפקודו של המבקר הנוכחי

poza

New member
נכון ראש העיר שלנו לטוב ולרע ומזל

שיש בחירות אחת לחמש שנים. כי זו הזכות הלגיטימית של הציבור לבחור להם מישהו אחר, או להמשיך ולתמוך בראש העיר המכהן. אבל כידוע לך, גם עובד שמתרשל, ולא עושה את מלאכתו נאמנה, מפוטר, נזרק מכל המדרגות. נכון שבמקרה של קדוש הוא הבוס, המכתיב את המדיניות של העיר ושל עובדי העירייה, אבל אחרי הכל הוא מינוי פוליטי וסביבו אנשים שמונו פוליטית והתושבים סובלים מזה. האנשים המקצועיים לא תמיד מקודמים, אם הם לא מפגינים נאמנות לקודקוד - ראש העיר ומקורביו. חברי המועצה אינם מינויים מקצועיים, אלא פוליטים, והאזרח הקטן שבחר בהם והכניסם למועצת העיר, לא תמיד יודע כמה הם מקצוענים ועד כמה הם טובים בעבודה, עד כמה הם משופשפים ועד כמה הם מוכנים ללכת למענם, התושבים. ובזאת לדעתי הוא נדפק, במיוחד עיר הזו. ובמועצה הנוכחית.

poza

New member
תגיד - שלזינגר הוא לא מינוי מקצועי

בניגוד להרבה אחרים. הוא דר´, לא?

pilovich shahaf

New member
ד"ר שלזינגר הוא ד"ר, הוא עצלן, הוא../images/Emo88.gif

שקרן, עושה רושם שהוא עובד, עלה תאנה, מכסה את התחת שלו עם כל מיני מכתבים ביוקרטים שאדם ממוצע לא שם לב לזאת, מיקצועי אמרת, תשכח מזה, אתה יודע שבאפריל 1998, רצו בכלל לסגור את היחידה לאיכות הסביבה ולשלוח אותו להוראה באשכולות פיס בכלל...
המשך יבוא. מבחן התוצאה. פ"ש.
עם ישראל חי...

pilovich shahaf

New member
אני מותח במקצת את שאלתך...../images/Emo132.gif

מי הרוויח? התלמידים או עובדי העיריה או התושבי אילת...
תשובה..:- מאחר והייתי נוכח במספר הרצאות שלו בנושא הסביבה והאדם לסטודנטים ובכלל, הייתי מהמר, שהתלמידים בפרט ומערכת החינוך בכלל, הפסידו שד"ר יחיעם שלזינגר לא הפך להיות מחנך ומורה במשרה מלאה...
מצד שני...:- עובדי העיריה הרויחו, טכנוכרט, מפיואנר, פקיד המשמש מוח ליו"ר וועד העובדים בעיריה בכלל ולאגף תשתיות בפרט...
מצד שלישי...:- תושבי אילת הפסידו בגדול..."אום שרש תקוע, הסטי"ל נזרק ל-800 מטר בלב המפרץ, מצפה הכרישים/אי הצוללים תקוע, פרויקט שוניות מלאכותיות תקוע, מוזיאון אילת תקוע, חוף הדקל תקוע, מרינה תור ים/חוף הוילג´ תקוע, והרשימה עוד ארוכה....המשך יבוא
מבחן התוצאה. פ"ש.

poza

New member
האשמות קשות זרקת פה

איך הדר´, שאת הכל כך "מכבד" קשור לכל הפרשות האלו. למטב ידעתי אתר "אום רשרש, לא ממש תקוע, ונמצא בתוכנית שימור. אתה בעצמך דיווחת על האירוע שהתקיים בכבר שמריהו, אירוע התרמה ועל המוזיאון שבדרך. ידוע כי דברים כאלה לוקחים זמן. דוב סופר חיכה הרבה שנים עד שמשהו יזוז. אני עוד זוכרת את אתר "אום רשרש" כמזבלה וכמקום שורץ הומלסים. מקום ללא פסלים, ספסלים, כמו היום. נכון שהיום הוא משמש לעיתים לבילויים מסוג אחר, אבל גם זה יעלם. אז למה עולה בדעתך כי הדר´ שלך אשם בדבר. אני לא ממש רואה כאן מחדל, בניגוד לדברים האחרים שכתבת עליהם.

poza

New member
אני מתארת לעצמי שאתה מתכוון לאח"י

חיפה, הסטיל שהוטבע בעומק של 800 מטרים. קראתי את ההודעה שכתבת פה לא מזמן וצירפת. האם המחדל לא היה של מנהל הספנות, אלא של הדר´. או של התאחדות הצלילה. זכור לי מחלוקת על כסף, עלויות. תגיד, מה באמת קרה שם. הרי הסטיל, שכחתי את שמו, זה הטבוע ליד השמורה, אם אני לא טועה ליד הגנים היפנים, הוא בגדר הצלחה? לא?

pilovich shahaf

New member
נקודה נוספת בנושא שחשוב זה...../images/Emo124.gif

..שאעלה בנוסף למה שכבר הבאתי בנושא זריקת הסטי"ל אח"י חיפה ל-800 מטר, את הכתבה בעיתון הארץ כפי שנוכחת היתה של "רויטל לוי שטיין"-כתבת עיתון הארץ מיקצועית אך שייכת לשילטון האוליגרכיה, בכתבה היא נגעה בכל האחראים למחדל, אבל הוציאה נקי את הפרימדונה, דון קורליאונה של מפרץ אילת, האחראי למחדל נפילת המכולות חומר הנפץ בחודש יולי שנה שעברה, ולמה היא הוציאה אותו, נו זאת שאלה רטורית גרידא, אמרנו שילטון האוליגרכיה ור"ח איתי בארי, הבן של איסר בארי הגדול משהיה מפקד המודיעין הצבאי של מדינת ישראל בשנות החמישים....." ועל זה יאמר -אבות אכלו בוסר ושיני במים תיקהינה, במרה של איתי בארי...תיתחדדינה "

poza

New member
אני מתארת לעצמי שאתה מתכוון לאח"י

חיפה, הסטיל שהוטבע בעומק של 800 מטרים. קראתי את ההודעה שכתבת פה לא מזמן וצירפת. האם המחדל לא היה של מנהל הספנות, אלא של הדר´. או של התאחדות הצלילה. זכור לי מחלוקת על כסף, עלויות. תגיד, מה באמת קרה שם. הרי הסטיל, שכחתי את שמו, זה הטבוע ליד השמורה, אם אני לא טועה ליד הגנים היפנים, הוא בגדר הצלחה? לא?

poza

New member
אצל מי בדיוק חוף הדקל תקוע

אצל רפי הוכמן, או שאר שותפיו, או אצל רשות הנמלים שיש בבעלותה חוף פרטי ומשכירה אותו ליזמים שלא עומדים בהסכמים. כן, גם על זה כתבו בהרחבה במקומונים ויש לי זיכרון טוב ואני אפילו שומרת כמה מהכתבות. זה משהו שהרגיז אותי מאז ומתמיד. אבל, אולי אתה יודע מה שהוא אחר לגבי חוף זה, תאיר את עיני.

pilovich shahaf

New member
סבלנות יש לך, קרא זאת בעיון רב..../images/Emo127.gif

, כנס לכל הקישורים המצ"ב לכל קישור המצ"ב להודעה זו, ואם נשאר לך עוד שאלות, תשאל בני ונען...:- נושא: תיזכורת לכולם... תאריך ההודעה: 22/11/01 שעת ההודעה: 20:38 מאת: pilovich shahaf נושא: הפארק התת ימי הציבורי באילת הזמנה לכנס======================================================== הינכם מוזמנים לכנס בנושא קידום הפארק התת ימי באילת [ שוניות מלאכותיות ] , הכנס יערך ביום ג´ 11.12.01 במלון רואיל גארדן באילת, בין השעות 16:00-19:30. בהשתתפות:- המישרד לאיכות הסביבה. משרד התיירות. עיריית אילת. הרשות לשמירת הטבע והגנים הלאומיים. מועדוני הצלילה-באילת. התאחדות המלונות באילת. תכנית הכנס:- מנחה- ד"ר אבי ברנס 16:00-התכנסות וכיבוד קל תערוכת צילומים מפארקים ימיים בעולם. 17:00- דברי פתיחה. 17:30-17:40- ד"ר בני שלמון "מיפרץ אילת-תמונת מצב". 17:40-17:50- ד"ר נדב ששר "שוניות מלאכותיות-פרוייקטים עולמיים". 17:50-18:00- ד"ר אריק דיאמנט "פרוייקט הפארק התת ימי באילת". 18:00-18:15-הפסקה. 18:15-19:15 מר אורי פריגל מנחה את הדיון החפשי בהשתתפות הקהל בנושאים:- תיירות, טבע, צלילה,וקהילה. 19:15-19:30-דברי סיכום. =================================================סוף ההזמנה לכנס==== להזכירכם את הודעתי הראשונה בסידרת " הדג מסריח מהראש...:- תאריך ההודעה: 10/11/01 שעת ההודעה: 23:39 מאת: pilovich shahaf נושא: הדג מסריח מהראש..." לכאורה יום שני ה-5.11.01 י"ט בחשון לא אומר כלום לאף אחד פרט למי שזה פגע בו אישית כתוצאה מהמצב הביטחון בארץ. אבל ביום הזה קרו שני דברים חשובים בהמשכם של שני סיפורים חשובים, שאני אישית מלוה אותם מיום היוולדם ועד להיום בכלל, ובפורומי האינטרנט.....בתפוז בפרט !! מיקרה ראשון:- ב- 5.11.01 בשעה 18:00 לערך- בלישכתו של השר מתן וילנאי-שר המת"ס שבכנסת ישראל בירושליים הבירה, ניפגשה מישפחתו [הוריו +] של דורי נאברבאנל ז"ל שנהרג בתאונת צלילה מחרידה, עם כבוד השר מתן וילנאי......המשך יבוא!! מיקרה שני:- ב- 5.11.01 בשעות הבוקר בבית מישפט המחוזי בבאר שבע, נערך דיון אצל כבוד השופט....בעיסקת טיעון שנערכה בין המדינה/פרקליטות, לבין בא כוחם עו"ד...של החברה והבעלים של פרוייקט מיצפה הכרישים/אי הצוללים באילת......המשך יבוא !! אין ספק גל-ים, שועלת המידבר- שטחנות הצדק טוחנות/עובדות לאט אבל בטוח, ושיהיה לך שבוע טוב. אין חדש תחת....השמש מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש. ==================================================================== לנוחיותכם קצת רקע/חומר מדיוני/דיווחים בפורומים:- 1. שוניות מלאכותיות וכל השירשור/התגובות הנילוות לדיון. 2. תכנית אב לפארקים תת ימיים באילת וכל השירשור/התגובות הנילוות לדיון. 3. הפרשה העגומה לדראון עולם " זריקת הסטי"ל אח"י חיפה ל-800 מטר באמצע המיפרץ אילת שיכל להיות שונית מלאכותית כמו הסטי"ל אח"י סופה, שד"ר שלזינגר יחיעם-דיבר שילשום בטלויזיה בערוץ 2 אצל "גדי סוקניק" בתכנית "שוניות מלאכותיות", שמאחוריו היו הצילומים המרהיבים של אח"י סופה, תשאלו את עצמכם למה התיקשורת לא הזכירה במילה אחת את המחדל הזה?! [ומיד אחרי זה היתה התכנית של "אנשי הדממה".....נחל הקישון....המשך יבוא!!], שד"ר יחיעם שלזינגר כמנהל היחידה לאיכות הסביבה בעירית אילת, וחבר הנהלת ההתאחדות הישראלית לצלילה היה אחד ממובילי הפרוייקט הזה ואני מאשים אותו בכל המחדלים לעיל ובמחדל הזה בפרט.......המשך יבוא !! אין חדש תחת....ה- שמש מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש.

poza

New member
תראו מה מצאתי בשוטטות שלי ברשת

בצער רב וביגון נורא אנו מודיעים על מותו של יקירנו ים-סוף הי"ד ז"ל אשר נקטף בדמי ימיו בידי ערלי הלב וקצרי הרואי * ערדג * מסוף פוספטים * דג-סוף * מסוף נפט * * מרינה * צוללנים רשלנים * ביוב אילת והמלונות * * עיריית אילת * המשרד לאיכות הסביבה * משרד התיירות * אבלים וכואבים אזרחי ישראל תייריה דורות העתיד

poza

New member
מר איבגי היקר כנס לכתובת הזו בטח

תמצא שם משהו מעניין, שיואיל בסופו של דבר לכולנו. http://www.arnona.co.il/magazine/vol-09/braf.html פוזה עם הסיסמא החדשה (אני מקנאה בפילוביץ´) תנו לצדק לנצח

poza

New member
ואתר נוסף מעניין

http://www.yarden.ac.il/bloss/webquest/eilat.htm פוזה תנו לצדק לנצח

pilovich shahaf

New member
דורות העתיד- ניזכרתי במכתב שפריגל../images/Emo124.gif

כתב בזמנו לתקשורת שבו הוא ממחיש את...."דורות העתיד", שימי לב לתוכן, איזה מילים, איזה מעוף, איזה עצמה, אבל מילים לחוד ופוליטיקה לחוד....חרקירי- פריגל במבחן התוצאה
האורח האכזר – מלשון...הים האכזר
כולנו תושבי מדינת ישראל בכלל ותושבי אילת בפרט-אורחים כאן ``לקדנציה`` אחת, שנמשכת כ-85 שנים....:-
קיבלנו על עצמנו למשמרת מדינה עם ים, יבשה, היסטוריה, אויבים רבים (לצערנו), צרות (לצערנו), מזג אוויר, הרים וגבעות, נחלים ואגם אחד, ים אחד מאד מלוח, חופים קצרים מדי (לצערנו) ומפרץ אחד קטן אך מיוחד בדרום הארץ.... הנכס היקר ביותר, מפרץ אילת יישאר כאן אחרינו גם עם סיומה של ``הקדנציה``.... המפרץ והחופים הקצרים שלו מהווים את הנדבך החשוב ביותר בהתפתחותה של העיר הדרומית, אשר התחילה את דרכה, כעיר של כורים ועובדי נמל והפכה במהירות יחסית, לעיר התיירות והנופש מספר אחת של מדינת ישראל והאזור בכלל. ללא קיומו של המפרץ ושמירתו צלול ונקי, אין סיכוי להמשיך ולשמור על התואר הכל-כך חשוב –אילת עיר התיירות מספר 1. תואר אשר מהווה את לחם קיומנו ומקור פרנסתנו היחידי. שמירת מפרץ אילת הינה הכרח לאומי אשר יש להעמידו בראש סדרי העדיפויות, יש לחנך את דור העתיד להתייחסות הולמת לצרכיו של המפרץ, גודלו ובעיותיו. יש להביא לידיעת הצבור את חשיבותו של המפרץ, נקיונו ואיכות המים המיוחדים אשר בזכותם נראים חיים תת ימיים כה עשירים במפרץ אילת, בעלי חיים , אלמוגים ודגים מן המיוחדים בעולם. כל אחד מאיתנו, בעיסוקיו ופעילויותיו חייב לחשוב כיצד ניתן למזער את הנזקים שנגרמים למפרץ באשמת –כולנו. הקמת שוניות מלאכותיות ואטרקציות תת-ימיות חלופיות הם כורח המציאות ויש לעודד את הקמתם, ובמהירות. יוזמה זו תפחית מיידית את ``לחץ`` הצוללים על שמורת האלמוגים ומקומות הצלילה בחוף הדרומי ותעביר חלק גדול מפעילות הצוללים לאתרים חדשים בחופים הצפוניים של המפרץ. במקביל חינוך הדור הצעיר לשמירה על המפרץ ,והגנה מוחלטת על החיים התת-ימיים. אני קורא לכל אחת ואחד, אנא חשוב לפני כל מהלך בים סוף, וזכור –כולנו אורחים כאן. הים שייך בראש ובראשונה לדגים, לאלמוגים ולבעלי החיים התת-ימיים, כבד אותם ! שמור עליהם ! שמור על נקיון המפרץ-ועל המים המהווים את החמצן לחיים התת-ימיים. מפרץ מזוהם ומלוכלך הינו ``מכת מוות`` לשוניות ולדגים, ומכך ``מכת מוות`` לעצמנו. אין מזהם קטן או מזהם גדול ! כולנו אשמים באותה מידה, לכן כולנו מחוייבים לתקן, לשמר ולעשות כל מאמץ גדול כקטן, למען שמירת מפרץ אילת. עם שידע לקלוט מיליוני עולים, למכור טכנולוגיות לכל העולם, להגן על גבולותיו,לפתח תעשיות עתירות ידע, להוביל פיתוחים יחודיים בחקלאות , ובעיקר להשתקם מחדש לאחר השואה, יוכל לו רק ירצה לטפל בבעיה כה חשובה....
מבחן התוצאה. פ"ש.

למעלה