שאלה לרוני יופה באולפן

• פותח הנושא poza
  • פורסם בתאריך

ronnie yoffe

New member
גאווה

מדוע פינה קבועה? כל מי שרק רוצה להנציח את עצמו כחריג יכול וכדאי לתת לו פינה קבועה. ההומואים והלסביות לאט לאט הופכים להיות, לשמחתי, חלק מאיתנו ולפחות רוב הציבור הנאור שלא כולל את בניזרי, ישי וחבר מריעיהם, מקבל את הקהילה הזו כחלק לגיטימי במיגוון קהילות העולם וכמו שאינני מקדיש פינה מיוחדת לכושים, סינים, אינדיאנים, מרוקאים, פולנים, תימנים, אמריקאים, נשים, ילדים, בלונדיניות (אגב גזע מאוד נפוץ) ושאר ירקות, כך איני חושב שקהילה זו צריכה פינה משלה אלא כל דבר לגופו של עיניין.

poza

New member
רוני יופה - אודה ולא אבוש, טיעונך

מוצדקים ומאירים את עיני. למרות שכדי שהחברה בישראל ובאילת תכיר בהם ולא תנדה אותם, ועל מנת להגביר את הסובלנות כלפיהם, אני סבורה כי יש מקום לפינה/תוכנית עבורם. אני לא סבורה כי דבר זה יפגע במעמדם, אם כי ישפר אותו. לצערי, עדין בעירנו הקטנטונת והמפותחת, יש עוד רוב בציבור שדוחה אותם ויש גם כאלו אשר מעדיפים שלא לקחת חלק באירועי יום הגאווה (גם בקרב הסוחרים ובעלי העסקים בעיר), מפאת הבושה והרצון שלא להיות מסומן או מזוהה כביכול עם קהילה זו, למרות שמדובר בפרנסה, גרידא. אגב, דווקא באילת גזע הבלונדיניות לא ממש נפוץ, אלא בעיקר השחורדיניות.

יצוג יצוג ,אבל../images/Emo66.gif../images/Emo68.gif../images/Emo163.gif

יפה אמר רוני יופה,אך דבר אחד מני רבים אינני מבין,לי כאדם רגיל מהישוב יש מצעד
אם היה מצעד, איך הייתי קורא לו
מצעד האחווה
מצעד השפיות
יש הרבה קבוצות בעם שהן שונות,מדוע לנפנף עם דגל השונות כל הזמן
אם אני לא מזדהה עם מצעד הגאווה,לדוגמא,זה עושה אותי מתנגד להיות האדם, אדם באשר הוא
מותר לי לא להיות תמים דעים עם רעיון מסוים ובכל זאת לכבד את בעל הרעיון
חז"ל אמרו ולא רק פעם אחת הברכה שרויה בניסתר מהעיין. יש ואומרים - ישנם מעשים שהצינעה יפה להם.

poza

New member
רדיו קול הים האדום ערך לא מזמן מצעד

נחמד בו השתתפו רבים מתושבי אילת. אני כבר לא זוכרת מה הרקע למצעד, רק את העובדה שנהנתי לראות את הילדים, הצעירים והזקנים נוטלים בו חלק. אולי מישהו פה ירים את הכפפה ויתחיל לארגן מצעדים. בשם התיירות, בשם הסטריטיים, בשם האחווה, בשם השפיות, בשם השלום, בשם האהבה. הרי היום כמעט בכל חג יש מצעד,יום אילת, שבועות, חנוכה, פסח, חג האהבה, יום האם וכו... אז בואו נהפוך זאת לחגיגה שלמה. לא רק לילדים, אלא גם לנו הגדולים יותר. חוץ מזה, זה טוב ללב ולבריאות. ואז ארץ ישראלי - גם לך תהיה סיבה לצעוד, רק תצטרך לבחור.

ישראלי אתה חייב לי תשובה ../images/Emo9.gif

תגיד לי ארץ ישראלי למה כשעושים לחיים מקישים בכוס?

למעלה