שאלה לשולמית בקשר לכשורית

שאלה לשולמית בקשר לכשורית

המלצת לי על המקום הזה קראתי עליו והוא נשמע מקום מדהים נסיתי להתקבל עליו אבל אמרו אין מקום שאלתי הוסטל הזה הוא רק לאוטסטים ? או מעורבב ? באיזה רמות " תפקוד " והאם זה מיעוד בעיקר או רק לכאלו שנמוכים בתפקוד היום יומי למשל כמוני שלא יודע כמעת כלום ביום יום ודי סעודים, לאבא שלי כבר קשה לטפל בי אז שלח אותי להוסטל של ארגון אלאור כך המלצו ברווחה שם לא טוב לי אז אבא רוצה לבקש שהיה בבית לחיים , ולראות אם מצבי משתפר עכשיו בוא שואל כמה כסף הם דורשים ? האם זה פרטי ? כאן הוא משלם 2500 שקל האם שם זה הרבה יותר יקר אם כן כמה , זהו אלו שאלותי אשמח לתשובה ממך אני יודע שהמחשב שלך מקולקל אבל אם את רואה את הפוסט אנא חזרי עלי אני מחפש מקום טוב בדחיפות .

אני גר בכישורית

זה מקום נהדר לבעלי צרכים מיוחדים ונחשב לאחד הטובים בעולם. יש בו רמות שונות של אנשים, חלקם אוטיסטים וחלקם עם צרכים אחרים. יש בו ענפי עבודה, חוגים, מדריכים ועובדים סוציאליים. יש לו אידיאל לאפשר לאנשים גם לעבוד ולהתקדם בחיים אבל גם לעסוק בפעילויות פנאי בחוגים ובזמן הפנוי שאחרי העבודה. עובדים בו עד הצהריים, ואחר כך כל אחד הולל לביתו ויש חוגים ופעילויות.

ואו לא ידעתי

אני זוכר אותך פילוסוף לא ידעתי שאתה קשור לרצף האוטסטי , אני גם מנזה להתקבל לשם אבל אמקו שאי מקום האם זה עולה הרבב כסף אם כו גמה אתה משלם ? אשמח קצת לעוד פרטים איך לך שם מה אתה אוהב האם יוצאים לטיולים איך היחס של המדרכים וכו

תשובה

ההורים קנו לי בית במקום הזה לכל החיים, ואני מניח שכך גם עם האחרים. אני מקווה שאוכל להיות עצמאי פעם. בעבר הכפר לא יכול לשלם על העבודות, אבל עכשיו נותנים משכורות סמליות. אני מניח שמשלמים גם בעזרת העבודה.

הנוף באמת יפה

שילובים מעניינים של כל מיני עצים, יערות. גם יש חדר אוכל טוב וחוגים טובים. המקום כמו קיבוץ קטן.
&nbsp
&nbsp

למה ? גם אני מתרשם כך אם

גם שם כמו בכל מקום יש חובה לקחת כדורים השאלה אם אפשר בלי אם נותנים אישור ? למשל בטיפול בקאנביס באוטיזם ? כתחילף לכדורים ? מה דעתך ? מאין הכרות שלך איתם ? ראיתי שאתה עוקב אחרי הקבוצה גם אני די באובסיביות בימים האחרונים ,מאוד רוצה להתקבל לשם .

יש מרפאה

ובה אחים, פסיכיאטרית ורופא משפחה. הפסיכיאטרית רושמת כדורים למי שזקוק להם, ומי שלא צריך לא מקבל. קרוב לזמן הארוחות או חלק מהארוחות בחדר האוכל, מי שצריך עולה למרפאה ומחכה בתור והאחות נותנת לו תרופות. יש כאלה שפעם בכמה זמן מקבלים זריקה.
&nbsp
&nbsp

schlomitsmile

Member
מנהל
מה הקריטריונים בשאלה מי צריך? ומי מחליט,של מי המילה האחרונה?

בדרך כלל

הפסיכיאטרית או רופא המשפחה רושמים את הכדורים, אבל אני לא לגמרי מבין בזה. ודאי יש כדורים מסוימים שגם אחות יכולה להחליט לתת.
&nbsp
&nbsp

schlomitsmile

Member
מנהל
כוונתי היתה
מה עם הבנאדם עצמו? באיזו מידה הוא סוברני להחליט?
&nbsp
האם כדורים הם ברירת מחדל לכל קושי או מצוקה
או שמגיעים אליהם רק במקרים אקוטיים כשלא נמצא מענה אחר?
והאם מתייחסים אליהם כסידור קבוע או כ"גשר מעל למיים סוערים" עד שיימצא פתרון עומק?
&nbsp
להערכתך, איזה אחוז מתושבי כישורית מקבל טיפול תרופתי-נפשי?

לא מכריחים

אבל אם מפסיקים כדור בהחלטה עצמאית יכול להיות מאד מסוכן ואף אפשר להתאשפז. החברים עושים מעקב צמוד ביחד עם הפסיכיאטרית לבדוק איך אפשר להפחית את הכדור בהדרגה. לצערי, התרשמתי שפסיכיאטרים בדרך כלל עוזרים רק בתרופות ולא בשיחות. יש גם דיאטנית. אני לא יודע כמה מקבלים תרופות, אבל הרבה. הצעתי שיהיה פסיכולוג בכפר ומתברר שכבר יש, אבל הוא פרטי.

יש שם אנשים המטופלים בקאנביס ?

כי אני רוצה להחליף את הטיפול בכדורים בקאנביס רפואי ואני בדאך להשגת אישור , השאלה האם זה אפשרי ? אם יש אישור מפסכיטר ? כי אני מאובחן גם בסכיזופרניה לכן זה נראה לי מאוד מורכב ולא קל , בדרך כלל לא נותנים אפשרות לחולים פסכוטים להיות בלי כדורים בוודאי שיש רקע של פגעיה עצמית ובסביבה , אני אשאל מקווה שישארו ,תודה לך המענה פילסוף , אבא דיבר עם סבא והוא אמר שיעזור שאני אתקבל לכשורית ישלם כסף ויפעל קשרים , נקווה לטוב ,בנתיים אני בהוסטל זמני .

יש לציין קאנביס לאוטיזים

אני סובל גם מפוסט טראומה אבל מפחד שיש חומר פסכוקטיבי מאוד בקאנביס הרגיל ,ובלאוטיזם לא לכן מעדיף לאוטיזם

אני לא מאמין שמטפלים בסמים בכפר

נשמע לי מזיק לטפל בעזרת סמים, וכמו שאני מבין קנאביס זה סם. אנחנו כפר דואג מאד עם יחס טוב מאד, אף שיש אנשים שלא אוהבים את המקום ואת הטיפול. יש עובדים יותר קשוחים ויש שפחות, רוב העובדים מאד סימפטיים. לפעמים יש מריבות בין חברים למטפלים, ויש אנשים שמתפרצים ומתנהגים לא יפה והאחראי מרסן אותם בעדינות אבל בסמכותיות. המקום מבוסס על אידיאה שצריך לקדם כל אחד לפי יכולתו ויחד עם זה לתת לו להתפתח בתחום האישי. הכפר מקבל כל אדם שצריך עזרה, מלבד מי שהוא אלים מדי.

זה לא סם זה ללא החלק הפסכוקטיבי

זה טיפול בשמן קאנביס לאוטיזפ זה מאוד שונה ,ונראה לי זה אפשרי כי שמעתי שבמקומות אחרים בבתים לחיים אחרים נותנים טיפול כזה וזה עוזר , בנוגע לגישה אני מבין זה כמו שחשבתי , אני לא אלים מידי ,אני לרוב אלים רק לעצמי, וגם זה התמעט עם הזמן אז נראה לי שיש לי סיכוי להתקבל לכפר ננסה לפחות תודה לך המענה .

אגב

ישש אוטסטים לא וראבליפ בעל פה כמוני בזכות השמן התחילו לדבר יפה מאוד ,זה אחד הסיבות שאני גם רוצה בגלל קשי דיבור ושליפת מילים בעל פה .

אני אוטיסט יותר מדי ורבלי

אמנם יש לי קשיי תקשורת, אבל אני מנסה שיטות פילוסופיות מיוחדת לדבר עם אנשים ולפעמים זה יוצר התנגשות ביני לבין החברה, למשל: לסתור עניינית אמירות מעליבות, להתעניין בתחביבים של חברים ולהגיד "תאמין לי" במקום לשקר.
&nbsp

למעלה