שאלה לשולמית בקשר לכשורית

חשבתי שיש פסיכולוג

כי אמרו בדף שלהם שיש טיפול שיחתי , יש לי עוד שאלה איך המשמעת שם ? האם זה באמת דיאלוגי כמו שהם טוענים ? כי שמעתי מאחד שהיה שם שיש חוקים נוקשים, האם זה נכון לפי דעתך ? או שזה אנדוודואלי ? והרגשה אישית שלו ?

yonitbrk

New member
קצת מידע על כישורית

על פי המידע שקראתי מדובר במקום מעורב, ומתגוררים בו גם אוטיסטים. לא מצויין רמות תפקוד, אך מצויין כי חלקם עובדים מחוץ למקום וחלקם במקום עצמו. המקום עצמו יפהפה, יצא לי לעבור שם מספר פעמים כאשר נסעתי באוטובוס מכרמיאל לאחותי המתגוררת בישוב סמוך . הוא מהווה חלק מקיבוץ ולכן כך גם הנראות שלו. אין לי מושג לגבי עלויות, כדאי לבדוק ,יתכן והוא מוכר על ידי הרווחה, כך שלא תצטרכו לשלם עבור המגורים שלך במקום. מצרפת קישור לאתר שלהם:
http://www.kishorit.org/he/הסיפור-שלנו

תודה רבה לך

רק אומר שגם מקומות שמוכרים ברווחה עולים כסף כרגע איי בהוסטל של ארגון אלאור אחד הארגונים הכי גדולים בארץ לבעלי מוגבליות ואני משלם 2500 שקל בחודש אז אם זה קופץ במחיר אז זה בסדר יחסית כי זה מקום מדהים כך נראה אז שווה את השקעה אבל זה ממש יקר זה כבר לא מתאים לאבי כי אין לו כסף וסבא לא היה מוכן להשקיע כל כך הרבה אז אני אצטרך לדעת גם מה העליות .

yonitbrk

New member
תשלומים

הבן שלי כבר 8 שנים מחוץ לבית ומהרגע שעבר את גיל 18 אני לא משלמת דבר לחברה המנהלת את ההוסטל שלנו. הם מקבלים 80 אחוז מהקיצבה שלו.

אני גם בהוסטל זמני

ואנחנו משלמים כל חודש 2500 שקל זה חצי פרטי חצי משלמת הרווחה

yonitbrk

New member
2500 ש"ח

שזה בעצם היה גובה הקצבה שלך פחות או יותר, אם אתה מעל גיל 18, עד לחודש שעבר שבו עלתה הקצבה.

yonitbrk

New member
איזו חברה מנהלת את ההוסטל שלך?

אתה לא אמור לשלם סכום כזה עבור מגורים בהוסטל.

למעלה