שאלה לשמאלנים שכאן...

שאלה לשמאלנים שכאן...

למה אתם משקיעים את הזמן שלכם בלהיות כאן ולהתגרות ולעצבן מתנחלים או אנשים שבכלל אכפת להם מישראל? ובשביל מי אתם עושים את ההצדקות? בשביל אלה שהורגים אותכם וימשיכו להרוג עוד עד שנפנה עוד מקום?
זה גועל.

OMER G17

New member
נראה לי שאתה לא שווה תשובה עניינית

כי אני לא עושה את כל מה שאתה אומר

אז למה בכלל הגבת?

אני מדבר על השמאלנים שמתגרים חופשי במתנחלים
בשביל מי עוד..

shoreran

New member
מה זאת ההכללה המרגיזה הזאת?

זה כמו להגיד שבגלל שהשאלה שלך כזאת מפגרת אז אני אחשוב ישר שאתה בא מאיזה שיכון מצחין בעיירת פיתוח... אבל אני לא בטוח שכך באמת הדברים! לא רק שאתה אידיוט אתה גם בור... אף "שמאלני" לא משקיע את הזמן שלו בלעצבן מתנחלים לעומתך שמשקיע את זמנך בלעצבן שמאלנים... מה רק בלרצות שלום? בהידברות? בהתפשרות? ולא להיוט מתנחל מטומטם שהולך עם הראש בקיר ומאמין שאו שהצבא שעליו הוא יורק יכבוש את כל גבולות המדינות הערביות או שהמשיח וה"מלך" יצילו ויושיעו אותו מהמצב...

TheOrion

New member
לא רואה פה אנשים שכאלה,

אז לא יודע על מה אתה מדבר. אפשר דוגמה? דוגמות?

ינון בר

New member
אני לא שמאלני אבל

אני חושב שבראש ובראשונה כל התומכים במהלך הזה לא עושים את זה בשביל הפלשתינאים אלא בשביל עצמנו, כדי למנוע פה את הפיגועים (בלי קשר אם זה יצליח או לא).

Che guevera

New member
ואם בכל זאת יהיו פיגועים

אז כדי שלא יהיו פיגועים מה תעשה??

I A F02

New member
במצב הנוכחי יש פיגועים!

אבל צריך לנסות משו אחר....אני מאמין שזה יצליח. כל אלו שאומרים ששרון לא נתן סיבה למה הוא מתנתק, זה לא מעניין למה הוא רוצה להתנתק, מצידי הוא מתנתק כי הוא יקבל תיק גב חינם הבנק פועלים. זה לא מעניין אותי אני יודע למה אני רוצה להתנתק.

OMER G17

New member
רובנו הגדול בגלל אינטרס ישראלי...

אני משוכנע שחלק גדול מהכחולים תומכים במהלך גם מתוך זה שהם רואים בפלסטינים בני אדם שהכיבוש בעזה ממרר את חייהם שלא באשמתנו המוחלטת כמובן...אבל אנחנו יכולים למנוע את המצב הזה...וכשזה מתווסף לאינטרסים היסטוריים ביטחוניים ודמוגרפים שלנו..אתה מקבל את הסיבה לתמיכה בהתנתקות

OMER G17

New member
אם אתה רוצה או לא..הישיבה ברצועת עז

ה גורמת לסבל פלסטיני יותר גדול מכל מה שספגנו באינתיאפדה...לא רק באשמתנו אלא גם בגלל אירוגני הטרור..אבל אין ספק שמיררנו את חייהם

לא אנחנו ממרירים את חייהם

אלא הרשות שלהם תפסקו להאשים אותנו בכל דבר..אנחנו לא חייבים להם כלום מבחינה חוקית ואנחנו נותנים יותר מידי.

בסדר את ה צוד המתנחלים

כל יום הולכים לכפרים הערבים ברצועת עזה וממררים את חייהם..הם אולי מסכנים אבל זה לא בגללנו זה בגלל הרשות שלהם..אם היה לה אכפת מהם היא הייתה מנסה להגיע איתנו להסדר שבתמורת יציאה מעזה לא יהיה טרור ..מענין למה הם לא עושים את זה..אז די לרחמים

*אתה **צודק

ואתה יודע מה אותי מרגיז שיש התישבות ערבית לא חוקית בירושלים ומסיבי לה,מישהו עוקר אותם מהבתים שלהם?התשובה היא לא..ואם כן אז הם חוזרים אחרי שבוע.

למעלה